Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
اینم اصل آهنگ رو تریلر

Tom Petty - Love Is A long Road -1989

View attachment VID_20231206_094735_361.mp4

کابوس من این بود یه آهنگ رپ جدید بندازن رو تریلر که خداراشکر اینطور نشد و بازم یه اهنگ ناب کلاسیک راک گذاشتند رو تریلر.
برای GTA V هم آهنگ Radio GaGa از گروه Queen استفاده کرده بودند.

سر شروع پیش فروش هم همینو گفتی :D
بابا اون لیکره هم گفت :D اصولا وقتی پلتفرم مشخص میشه باید پری اردر هم باز بشه. برای تریلر رددد۲ هم همینطور بود. نمیدونم چرا نداشتند هنوز.

IMG_20231206_101016_183.jpg

حالا صبرکن ببینم اون ۱۲ دسامبر درسته یا نه که کارکنان besy buy در مورد پیش‌فروش گفتن.

همین اولش عرض کنم که ما خیلی دوست داریم ایشون لوسیا باشن اما خب به احتمال زیاد نیستن!
اندازه ها یکی نیست متاسفانه :D
البته از احتمال پروتز نمیشه گذشت...

GTA-6-Lucia_7NZtd6G.jpg

gtavi.png

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: pouria.sh
به نظرم بازی خیلی خفن و بزرگه هم از لحاظ ابعاد و اندازه و هم کارایی که می شه کرد. به شدت عظیمه و این از تریلر اول مشخص نیست و با تریلر های بعدی و اطلاعاتی که می دن و حتی موقع عرضه مشخص می شه.

همچنان انگار تو بازی هیچ بچه ای وجود نداره. امیدوار بودم این مورد رو کوتاه بیان و بچه ها هم تو بازی باشن ولی نشه بهشون آسیبی رسوند

رکوردهای بی سابقه و محشر تریلر GTA VI تمامی ندارد.

IMG_20231206_105213_589.jpg

تریلر GTA VI حالا 100 میلیون بازدید و 9 میلیون لایک معادل 9 درصد بازدید رو لایک را دریافت کرده است!!!!!!!
درحالیکه پرفکت ترین میزان لایک برای ویدیو ۳ الی ۴ درصد کل بازدید هست.

حتی پربازدیدترین ویدیوهای یوتیوب هم در حدود کمتر از نیم درصد لایک به نسبت بازدید رو دارند.

همه این رکورد ها فقط و فقط در حدود ۳۰ ساعت به دست اومد 🥹😱

IMG_20231206_103834_288.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون
نزدیک ۱۰۰ میلیون دارم
البته کنسول نسل ۹ دارم ولی بیشتر میخوام بازی هارو روی PC تجربه کنم تا زمان انتشار این هیولا طبق گفته شما گرافیک رو ارتقا بدم
داداش بنظرم رو همون نسل ۹ بازی رو تجربه کن ، چون این بازی اولا برا PC تایید نشده فعلا خبری نیست هم که بشه نشه کسی نمیدونه ، بعدشم یه هو دیدی مثل GTA قبلی در صورت تایید PC برا نسل بعدی عرضه کردن که اونموقع باید منتظر PS6 و‌ … باشی
در کل میخوام برا این بازی ممکنه چند سال صبر کنی در صورتی که ارزش ۶ ماه صبر کردن رو هم نداره ، حتی ارزش یک روز رو هم نداره ، به محض عرضه بازی کن ، حالا اگه بعدا یه زمانی بزا PC تایید شد رو اونم میری .

در کنار همه اینا.. خوشم نیومد از این همه نشون دادن مسائل جنسی..
Screenshot_20231205-214612.jpg

Screenshot_20231205-081225.jpg

جالبه اتفاقا من بر عکس فکر میکنم ... تو دنیای اونلی فن و پ... و غیره .. gta ۶ عقب افتاده از روزگار ... اتفاقا یه کلیپ ساختن که اکثر سکانس هایی که تو تریلر نشون دادن ویدئو های واقعیشان هست ... مثل اون زنه که روی ماشین باسنشو تکون میده ... ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ رو میشد گفت بازی های gta5 تو برهنگی و مسائل جنسی برای اون زمان خیلی زننده و به قول عرازشه مستهجن به حساب میومدن ولی این نسخه از تو تریلر که چیز خاصی نبود .... تو روزگار فعلی نیاز نیست بری استریپ کلاب .. کافی اینستات رو باز کنی ... جالب تر اینه که از وقتی only fan اومده ... تمام اونایی که تو تیک تاک و اینستا مدل بودن ... کاسپلیر بودن .. با لباس زیر و بیکینی و و عکس میزاشتن با چند صد هزار یا چند میلیون فالوور ... خیلی راحت مثل زمانی که ملت از بشقاب های غذاشون عکس میگرفتن.، دارن اونلی فن و سکس تیپ هاشون رو منتشر میکنن ... جوری که سکس و برهنگی دیگه خیلی چیز عادی و روزمره به حساب میاد 😂😍😋 فکر کنم این مثال توضیح بده که چقدر شرایط با ده سال پیش فرق کرده ... مثلا اگه الان اون ویدئو کارداشیان بیرون میومد .. اصلا هیچ کس اهمیت نمیداد ... چه برسه به اینکه اینقدر مشهورش کنه

آخرین ویرایش:
View attachment 321045

View attachment 321049

جالبه اتفاقا من بر عکس فکر میکنم ... تو دنیای اونلی فن و پ... و غیره .. gta ۶ عقب افتاده از روزگار ... اتفاقا یه کلیپ ساختن که اکثر سکانس هایی که تو تریلر نشون دادن ویدئو های واقعیشان هست ... مثل اون زنه که روی ماشین باسنشو تکون میده ... ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ رو میشد گفت بازی های gta5 تو برهنگی و مسائل جنسی برای اون زمان خیلی زننده و به قول عرازشه مستهجن به حساب میومدن ولی این نسخه از تو تریلر که چیز خاصی نبود .... تو روزگار فعلی نیاز نیست بری استریپ کلاب .. کافی اینستات رو باز کنی ... جالب تر اینه که از وقتی only fan اومده ... تمام اونایی که تو تیک تاک و اینستا مدل بودن ... کاسپلیر بودن .. با لباس زیر و بیکینی و و عکس میزاشتن ... خیلی راحت مثل زمانی که ملت از بشقاب های غذاشون عکس میگرفتن.، دارن اونلی فن و سکس تیپ هاشون رو منتشر میکنن ... جوری که سکس و برهنگی دیگه خیلی چیز عادی و روزمره به حساب میاد 😂😍😋 فکر کنم این مثال توضیح بده که چقدر شرایط با ده سال پیش فرق کرده ... مثلا اگه الان اون ویدئو کارداشیان بیرون میومد .. اصلا هیچ کس اهمیت نمیداد ... چه برسه به اینکه اینقدر مشهورش کنه
حالا این مثلا مفسر و اینفئولنسر پر فالوور ولی چپ تباه رو ببین چی گفته :D

IMG_20231206_114826_363.jpg

بطور اتفاقی یکی دیگه از توییت هاش:D

هر دو تریلر V و VI به صورت همزمان به ۱۰۰ میلیون بازدید رسیدن!

View attachment 321044
چه کرد راکستار با دنیای گیم! نه فقط گیمرها نه باقی کمپانی هام باید از راکستار ممنون باشن که طی این سالها دنیای اینترتیمنت رو دگرگون کرد

View attachment 321045

View attachment 321049

جالبه اتفاقا من بر عکس فکر میکنم ... تو دنیای اونلی فن و پ... و غیره .. gta ۶ عقب افتاده از روزگار ... اتفاقا یه کلیپ ساختن که اکثر سکانس هایی که تو تریلر نشون دادن ویدئو های واقعیشان هست ... مثل اون زنه که روی ماشین باسنشو تکون میده ... ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ رو میشد گفت بازی های gta5 تو برهنگی و مسائل جنسی برای اون زمان خیلی زننده و به قول عرازشه مستهجن به حساب میومدن ولی این نسخه از تو تریلر که چیز خاصی نبود .... تو روزگار فعلی نیاز نیست بری استریپ کلاب .. کافی اینستات رو باز کنی ... جالب تر اینه که از وقتی only fan اومده ... تمام اونایی که تو تیک تاک و اینستا مدل بودن ... کاسپلیر بودن .. با لباس زیر و بیکینی و و عکس میزاشتن با چند صد هزار یا چند میلیون فالوور ... خیلی راحت مثل زمانی که ملت از بشقاب های غذاشون عکس میگرفتن.، دارن اونلی فن و سکس تیپ هاشون رو منتشر میکنن ... جوری که سکس و برهنگی دیگه خیلی چیز عادی و روزمره به حساب میاد 😂😍😋 فکر کنم این مثال توضیح بده که چقدر شرایط با ده سال پیش فرق کرده ... مثلا اگه الان اون ویدئو کارداشیان بیرون میومد .. اصلا هیچ کس اهمیت نمیداد ... چه برسه به اینکه اینقدر مشهورش کنه
این خبرهای زرد که برای گرفتن بازدید و توجه هستن اصلا ارزش بازنشر ندارن :دی همیشه کنار بازی های بزرگ ی عده سعی می کنن ی چیزی واسه خودشون جور کنن دیگه gta vi که جای خود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or