Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
ویدیو های تحلیل و ریکشن IGN رو ببین. یک ساعت تفسیرش کردن. ویدیوهای دیگه هم هست که برید پیداش کنید. دوست عزیز، من متوجه منظورت هستم ولی اینکه فکر میکنید راکستار کاملا علیه السلامه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست رو دیگه نمیدونم چی بگم. نمیتونن تیزر اولیه CGI بدن؟ هیتر کجا بود. میگم واقعی ببینید میشم هیتر!!!!!! کلا نظرم رو دادم، شما هم نظرت و گفتی. بازی میاد و گیمپلی اش رو میبینیم. دمتون گرم.
برنامه ign رو دیدم بنده خدا کف کرده بود میگفت عین cgi شده چون خیلی خفن بود، تحلیلش کجاش بوده؟
داداش 2 تا حالت داره، یا واقعا نمی دونی CG چیه یا داری ترول می کنی، کیفیت کدوم cg اینقدر پایینه؟ راکستار اگه می خواست cgi بده الان ی چیزی میدیدی که با واقعیت مو نمیزد
راکستار نیازی نداره من ازش تعریف کنم خودشو بارها اثبات کرده، لپ کلام راکستار بازی هاش رو با cgi معرفی نمی کنه هیچ وقت
گمیپلی چه ربطی به گرافیک داره؟ من دارم میگم این تریلر in game هست و گرافیک بازی همینه باز میگی صبر کنید گیمپلی بیاد! سرچ کن ببین تریلر معرفی v و نمایش گیمپلی اش هست دیگه ببین چه فرقی با هم دارن

cg cinematic میشه این تیزر گاد 2018

چپول ها و دارو دسته حامیان فلسطین هشتگ bangta6 زدن و خواستار کمپین تحریم GTA VI شده‌ان!!
همین تلاش هاشون باعث شده پست دیشب راکستار گیمز در پلتفرم X، شدو بن بشه تا دسترسی به این پست را برای کاربران سخت‌تر کنه.به نظر می‌رسه ریپورت‌های فراوان کاربران از دلایل این اقدام شبکه X بوده و احتمالا با خیزش "BanGTA6" نیز ارتباطی داره.
یکی از این اکانت‌ها با اشتراک‌گذاری هشتگ BanGTA6 نوشت: "با حمایت از این بازی، از "صهیونیست‌"ها حمایت خواهید کرد؛ پس شروع به تحریم GTA 6 کنید.

احمق ها نمیدونن با این کارها فقط دارن باعث محبوبیت بیشتر بازی تو دنیا و بخصوص تو آمریکا میشن

پسر از دیشب تا حالا صد بار دیدم تریلر رو همش هم نکات جدید کشف میکنم واقعا چی میسازن اینا تفریح منم این شده هر ساعت میرم تریلر رو میبینم تعداد ویو و لایک ویدیو رو چک میکنم میگم پشمام 😂 همینجوری پیش بره رکوردای یوتوب رو جابجا میکنه.
ولی دقت کردین راکستار چقدر قشنگ فرهنگ عامه امریکایی رو نشون داده و خیلی زیر پوستی هم نقدش کرده با نشون دادن اون کلیپ ها تو فضای مجازی بازی انگار داره میگه آدما بخاطر ویو گرفتن چه کارای خجالت آوری که نمیکنن. بنظرم جالب بود از این دید هم نگاه کرد چون راکستار همیشه این نگاه منتقدانه رو به فرهنگ آمریکا و مردم دنیا داره.

برنامه ign رو دیدم بنده خدا کف کرده بود میگفت عین cgi شده چون خیلی خفن بود، تحلیلش کجاش بوده؟
داداش 2 تا حالت داره، یا واقعا نمی دونی CG چیه یا داری ترول می کنی، کیفیت کدوم cg اینقدر پایینه؟ راکستار اگه می خواست cgi بده الان ی چیزی میدیدی که با واقعیت مو نمیزد
راکستار نیازی نداره من ازش تعریف کنم خودشو بارها اثبات کرده، لپ کلام راکستار بازی هاش رو با cgi معرفی نمی کنه هیچ وقت
گمیپلی چه ربطی به گرافیک داره؟ من دارم میگم این تریلر in game هست و گرافیک بازی همینه باز میگی صبر کنید گیمپلی بیاد! سرچ کن ببین تریلر معرفی v و نمایش گیمپلی اش هست دیگه ببین چه فرقی با هم دارن

cg cinematic میشه این تیزر گاد 2018
IMG_20231205_202957_705.jpg

ارتیفکت FSR داد میزنه رو موها 😂
بابا CGI کجا بوده

ویدیو های تحلیل و ریکشن IGN رو ببین. یک ساعت تفسیرش کردن. ویدیوهای دیگه هم هست که برید پیداش کنید. دوست عزیز، من متوجه منظورت هستم ولی اینکه فکر میکنید راکستار کاملا علیه السلامه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست رو دیگه نمیدونم چی بگم. نمیتونن تیزر اولیه CGI بدن؟ هیتر کجا بود. میگم واقعی ببینید میشم هیتر!!!!!! کلا نظرم رو دادم، شما هم نظرت و گفتی. بازی میاد و گیمپلی اش رو میبینیم. دمتون گرم.

البته الان داری میگی که اشتباه نبود بهش شک کنی. هنوز تاپیکش هست که میگفتم این Cyberpunk خیلی بو داره، میشدم هیتر. الان به نظرم بت CDPR شکسته میشه در موردش حرف زد، ولی خب راکستار هنوز پابرجاست. ولی نه دوست عزیز، من چیکارم. بایدم هایپ بشید. دلخوشی برامون گذاشتن آخه. امیدوارم بیاد و بترکونه. برای من که میره تا 2026 که نسخه ی PC.
واقعا این بت ساختن و حق انتقاد به خود(و دیگران!)ندادن یکی از افت های جامعه انسانیه!(شبیه متن کتاب احتماعی شد😂ولی خب واقعا همینه) توی هر زمینه ای هم این موضوع درسته
هیچکس یا هیچ چیز در کمال نیست
حالا توی بحث ما هم این موضوع صدق میکنه،دقیقا منم سر عرضه سایبرپانک یادمه یه عده میومدن میگفتن ممکنه نتونه بازی رو در حد هایپی که براش ایجاد شده تحویل بده خیلیا میومدن میپریدن و میگفتن سی دی پراجکت مگه تا الان کار بده داده؟نمیشه و کارش تکه و از این حرفا
جریان راکستارم همینه؛فقط تاکید کنم که من نمیگم((gta vi قراره بد یا ضعیف باشه ))بخوام حدس بزنم برای متاش شاید بتونم با قاطعیت بگم زیر ۹۲ نیست ولی بحث من اینه طبق چیزی که توی این تریلر به نظرمیاد راکستار توی رقابت با ((خودش)) افت کرده،بله به احتمال بالا gtavi عرضه بشه کلی رکورد میشکونه و نمره بالا میگیره و فروش میکنه چون عملا رقیب خاصی نداره ولی راکستار از نسل های پیشش جامونده،نمیدونم حدس میزنم به خاطر جریان های gta online باشه و پولی که اونجا در میاره یا کلا دیده رقیب نداره یکم شل تر!جلو رفته یا اصلا شاید یه مکانیسم و حرکت خفن زده باشه توی بازی که بعدا که متوجش بشیم بگیم اِ پس این بوده اون حرکت خفنش و علت زمان ساخت ۱۲ سالش!ولی چیزی که ((الان و توی این تریلر))نشون داده به نظر من نشون میده راکستار توی رقابت با خودش باخته
نسل ۷ راکستار با فاصله ۳-۴ ساله بازیهای gta iv-rdr-max payne-gta v رو منتشر کرد،تک تک شون با کیفیت عالی بودن،هیچ نقصی نداشتن در زمان عرضشون و با اختلاف زیاد از بازیهای هم دوره ایشون چندین سال جلوتر بودن اما الان بعد از گذشت ۱۲ سال از اخرین سری gta داریم تریلر نسخه جدیدشو میبینیم که از نظر من تفاوتش ۱۲ سال با نسخه قبلیش نیست
بله VI احتمال زیاد زمان عرضه از باقی بازیهایی که شاید هم سبک gta حساب بشن چندین سال جلوتر باشه ولی توی رقابت با کیفیت دوره های کذشتش به نظر من دچار افت شده که بیشترم حس میکنم دلیلش دل بستن به درامد وحشتناک gta online توی این سالها بوده

تریلر های 4 و 5، این-گیم خام بودن، بدون ادیت و فیلتر، حتی میشد توشون پاپ-این و لبه ها رو دید. هیچ صحنه ای هم سینمایی مخصوص تریلر پرداخت نشده جز حرکت دوربین.
اما اینجا نه اینکه cg باشه، اصلا، ولی این دو مورد تو این تریلر هست که تو قبلی ها دیده نمیشد:
1-مشخصه از افکت و فیلتر هایی استفاده شده که به فوتوریلستیک شدن تصویر کمک میکنه، بخش زیادی از تریلر افکتِ اینکه داره لایو از دوربین موبایل، لایو، ضبط و پخش میشه و یه حالت بادی-کم به صفحه میده که خیلی تصویر رو زنده تر نشون میده، که خب این تو گیم پلی نمیشه باشه، چون سردرد میگیری طولانی مدت
2-صحنه ها بنظر میاد، دستچین شدن و دستی ادیت شدن، اینکه هر گوشه شهر که دوربین میره، تعداد باورنکردنی npc هرکدوم با مدل و انیمیشن منحصر بفرد مشغول رندوم ترین کارها هستن، خیلی تریلر رو زنده میکنه و بعیده با همچین حجم و شدتی تو بازی اصلی باشه، یعنی اگر باشه میشه جادوگری و معجزه، شوخی نیست اون صحنه ساحل یا خیابون کنارش که ماشین ها هستن، اینهمه انیمشین همزمان پلی بشه، جدا جدا اوکی بود ولی با هم باورنکردنیه و بنظر این-انجین و گلچین شده و دست ساز میاد تا اینکه درحال بازی جنریت شده باشن.

والا موتوری که تونسته روی سخت افزار 10 سال گذشته چنین تصویری خلق کنه باید الان همه رو شگفت زده کنه که واقعا موفق شد . این اسکرین شات الترای rdr 2 است با تمام گزینه ها رو نهایت . انگار بازی نسل بعدی که هنوز نیامده دارم بازی میکنم روحم به ملکوت رفته و برگشته از شگفتی این کار راک استار ابعاد کارشون قابل درک نیست واقعا - تازه من روی سریز ایکس هم بازی کردم بازی رو الان روی pc‌ فرصت کردم باز بازیش کنم از نزدیک روی مانیتور به شگفتی کار پی میبری - معلوم نیست حس دیسکاوری ور چطور در آوردنه - میری جلو گم میشی در این محیط خارق العاده بعد حجم ai حیوانات و اکو سیستم و رفتار npc ها و صدا پیشگی و ارت استایل و ..... خدایشش 97 دادن متاش معدود بازی های که لیاقتش پرفکت اسکور - عظمت بازی های رایانه ای است RDR 2 حالا قطعا تیمی که تونسته gta iv رو اون همه سال پیش روی سخت افزار محدود چنین کاری کنه کارستان هنوز gta iv پیش رو است تو خیلی چیزها بعد gat v بسازه روی ps3 360 که سوییچ ریل تایم داشت بین کرکتر الان قطعا کاری میکنه با gta vi که حداقل برای 20 سال دیگه بنچمارک اپن ورد باشه .

20231129235512_1.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا این بت ساختن و حق انتقاد به خود(و دیگران!)ندادن یکی از افت های جامعه انسانیه!(شبیه متن کتاب احتماعی شد😂ولی خب واقعا همینه) توی هر زمینه ای هم این موضوع درسته
هیچکس یا هیچ چیز در کمال نیست
حالا توی بحث ما هم این موضوع صدق میکنه،دقیقا منم سر عرضه سایبرپانک یادمه یه عده میومدن میگفتن ممکنه نتونه بازی رو در حد هایپی که براش ایجاد شده تحویل بده خیلیا میومدن میپریدن و میگفتن سی دی پراجکت مگه تا الان کار بده داده؟نمیشه و کارش تکه و از این حرفا
جریان راکستارم همینه؛فقط تاکید کنم که من نمیگم((gta vi قراره بد یا ضعیف باشه ))بخوام حدس بزنم برای متاش شاید بتونم با قاطعیت بگم زیر ۹۲ نیست ولی بحث من اینه طبق چیزی که توی این تریلر به نظرمیاد راکستار توی رقابت با ((خودش)) افت کرده،بله به احتمال بالا gtavi عرضه بشه کلی رکورد میشکونه و نمره بالا میگیره و فروش میکنه چون عملا رقیب خاصی نداره ولی راکستار از نسل های پیشش جامونده،نمیدونم حدس میزنم به خاطر جریان های gta online باشه و پولی که اونجا در میاره یا کلا دیده رقیب نداره یکم شل تر!جلو رفته یا اصلا شاید یه مکانیسم و حرکت خفن زده باشه توی بازی که بعدا که متوجش بشیم بگیم اِ پس این بوده اون حرکت خفنش و علت زمان ساخت ۱۲ سالش!ولی چیزی که ((الان و توی این تریلر))نشون داده به نظر من نشون میده راکستار توی رقابت با خودش باخته
نسل ۷ راکستار با فاصله ۳-۴ ساله بازیهای gta iv-rdr-max payne-gta v رو منتشر کرد،تک تک شون با کیفیت عالی بودن،هیچ نقصی نداشتن در زمان عرضشون و با اختلاف زیاد از بازیهای هم دوره ایشون چندین سال جلوتر بودن اما الان بعد از گذشت ۱۲ سال از اخرین سری gta داریم تریلر نسخه جدیدشو میبینیم که از نظر من تفاوتش ۱۲ سال با نسخه قبلیش نیست
بله VI احتمال زیاد زمان عرضه از باقی بازیهایی که شاید هم سبک gta حساب بشن چندین سال جلوتر باشه ولی توی رقابت با کیفیت دوره های کذشتش به نظر من دچار افت شده که بیشترم حس میکنم دلیلش دل بستن به درامد وحشتناک gta online توی این سالها بوده
داداش بحث خوب بد بودن gta vi نیست! این دوستمون اصرار داره که تریلر cg بوده! :D بازی بیاد خرابم کنه ربطی به این موضوع نداره، این نمایش in game بود و گرافیک بازی همینه حالا کلیت بازی می خواد خراب کنه یا شاهکار باشه ی داستان دیگه اس

گرافیک بازی همینه که دیدیم!

تریلر های 4 و 5، این-گیم خام بودن، بدون ادیت و فیلتر، حتی میشد توشون پاپ-این و لبه ها رو دید. هیچ صحنه ای هم سینمایی مخصوص تریلر پرداخت نشده جز حرکت دوربین.
اما اینجا نه اینکه cg باشه، اصلا، ولی این دو مورد تو این تریلر هست که تو قبلی ها دیده نمیشد:
1-مشخصه از افکت و فیلتر هایی استفاده شده که به فوتوریلستیک شدن تصویر کمک میکنه، بخش زیادی از تریلر افکتِ اینکه داره لایو از دوربین موبایل، لایو، ضبط و پخش میشه و یه حالت بادی-کم به صفحه میده که خیلی تصویر رو زنده تر نشون میده، که خب این تو گیم پلی نمیشه باشه، چون سردرد میگیری طولانی مدت
2-صحنه ها بنظر میاد، دستچین شدن و دستی ادیت شدن، اینکه هر گوشه شهر که دوربین میره، تعداد باورنکردنی npc هرکدوم با مدل و انیمیشن منحصر بفرد مشغول رندوم ترین کارها هستن، خیلی تریلر رو زنده میکنه و بعیده با همچین حجم و شدتی تو بازی اصلی باشه، یعنی اگر باشه میشه جادوگری و معجزه، شوخی نیست اون صحنه ساحل یا خیابون کنارش که ماشین ها هستن، اینهمه انیمشین همزمان پلی بشه، جدا جدا اوکی بود ولی با هم باورنکردنیه و بنظر این-انجین و گلچین شده و دست ساز میاد تا اینکه درحال بازی جنریت شده باشن.
View attachment reza-centipede.mp4

داداش بحث خوب بد بودن gta vi نیست! این دوستمون اصرار داره که تریلر cg بوده! :D بازی بیاد خرابم کنه ربطی به این موضوع نداره، این نمایش in game بود و گرافیک بازی همینه حالا کلیت بازی می خواد خراب کنه یا شاهکار باشه ی داستان دیگه اس

گرافیک بازی همینه که دیدیم!
من متوجه حرفش شدم و البته با اون بخش حرفش مخالفم!به نظرم in game بود و بله گرافیک و کلیت بازی به همین شکل تریلره اما در رابطه با یه بخش دیگه حرفش بود که ازش نقل قول کردم

• Like
Reactions: Need-More-Speed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or