Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
قصدم اهانت به نظر برخی نیست، ولی برداشتم با توجه به کامنت های برخی کاربران نه فقط در این تاپیک، در سایر تاپیک ها اینه که فیس بهانست براشون، اینا فقط از روی فیس کمر به پایین رو تجسم می کنن :D و اگر سفید نباشه کارکتر، نمی تونن ارتباط بدنی باهاشون بگیرن! برای همین ذهنشون درگیر مسائلی غیر از خصوصیت ها و جزییاتی می شه که توسعه دهنده برای خلقش مدت ها زحمت کشیده. لوسیا از همین تریلر کوتاه مشخصه از بعد شخصیتی بازیکن رو با خودش همراه می کنه و در بحث شخصیت پردازی راکستار خودشو ثابت کرده و در این مورد هم جزو نوابغ صنعته

کدوم سایبرپانک ؟
سایبرپانک روی کنسول ؟
سایبرپانک 2.0 Path Tracing روی pc ؟ 4090 ( بیش از 8 برابر قوی تر از کنسول ها نسل 9 ) به زور 1080 60 تا 70 فریم اجرا می کنه ؟
نسخه نهایی GTA VI بهترین گرافیک / فیزیک / هوش مصنوعی / جزییات و.... تاریخ گیم خواهد داشت
سایبرپانک بعد از اپدیت ورژن ۲ به صمیمه dlc phantom liberty
روی کنسول های نسل ۹
من نگفتم سایبرپانک پرجزیئات تر از gta 6 هست یا فیزیک‌ و‌ هوش‌مصنوعی بهتری داره
و نه سهامدار سی پراجکتم نه دشمن راکستار
ولی به نظرم برای عنوانی که ۱۲ سال در حال توسعه بوده توسط شرکت راکستار کیفیت نهایی میتونست بهتر باشه
گفتم بالاتر اگر فاصلش با عنوان قبلی سریش مشابه فاصله gta v و gta iv بود نمیشد بهش ایراد گرفت ولی بعد از ۱۲ سال نه به نظرم نقد بهش وارده
البته هنوز کلا یه تریلر نمایش دادن و میتونه خیلی چیزا باشه برای اینده که نظر منو نقض کنه ولی((این))تریلری که الان نمایش دادن به نظرم بعد از ۱۲ سال از راکستار جای یه سری نقدهایی داره
من بعد از دیدن تریلر نظر شخصیم اینه که راکستار میتونست مثل دو نسل قبل با فاصله ۴-۵ساله بازیهای باکیفیتی مثل gtaiv-rdr-max payne-la noir و gta v رو عرضه کنه و هیچ خللی هم در کیفیتشون وارد نشه ولی gta online و پولی که از‌ اونجا بدست اورد مانع این شد

صبح پامیشی میبینی تریلر اومده و سریع بالاترین کیفیت ممکن رو میگیری و تماشا میکنی و میری فضا بعد میای اینجا و نظراتی رو میخونی که از همون فضا محکم میکوبدت به زمین.
نتیجه اینکه بجای تمرکز بر جزئیات بازی باید بیای چیزهایی رو که بدیهی هستن رو برای بار چندم توضیح بدی

بد بودن woke دلیل بر بد بودن سیاه پوست یا زن و هرچیزی که وک ها روش دست گذاشتن نیست. من چپ نیستم. به هیچ وجه. معتقد هم هستم که عقل سلیم ضد وکه. اون چیزی که بده زور چپون کردن مسائل نه حقوق افراد. کسانی که میگن چرا سیاه پوست هست انتظاردارین تمام سیاه پوستان فلوریدا رو حذف کنن؟ یا چرا شخصیت بازی زنه نصف جمعیت کره زمین نادیده گرفته بشن. شما مادرتون رو میبینید میگید چرا زنه؟ شما فلان بسکتبالیست معروف رو میبینید میگید چرا سیاه پوسته؟
واقعا یه عده رو نمیفهمم. بین وک بازی و واقعیت تفاوت وجود داره. مجددا میگم اگر چیزی رو بخوان زورچپون کنن من هم سمت شما هستم. همین الان کلی زورچپون هم داریم. فیلم میسازن در مورد افسانه های نورث بعد توش از اسیای شرقی و سیاه پوست هست اره چرته. ولی میامی و فلوریدا نباید سیاه پوست داشته باشه؟ اونهایی که ایراد میگیرن اصلا فکر هم میکنن؟
یا اینکه چرا زنه. زن مگه ادم نیست.زن مگه نمیتونه کاراکتر خوبی داشته باشه؟ مگه sadie adler رو فراموش کردین؟ من که هرموقع به کمپ برمیگشتم همیشه دنبال sadie یا چارلز بودم یکی زن یکی نژاد غیر سفید. اصلا رد دد بدون sadie و چارلز رد دد نبود.
بعد چرا ازادی هست؟ چرا میامی شبیه میدون انقلاب نیست که گشت داشته باشه؟ اقا جان یه اصل ساده رو یاد بگیرید. اگر چیزی رو دوست نداشتید نگاه نکنید. روتون رو بگیرید اونطرف و بخاطر دوست نداشتن رو کسی اسم نذارید و ازادیش رو ازش نگیرید. دیگه بیشتر از این باز نمیکنم قضیه رو.
مورد بعد گرافیک. من رو که میشناسید گرافیک برام مهم نیست و کارشناس هم نیستم ولی انصافا حتی به چشم یکی مثل من که زیاد در قید و بند گرافیک نیست اگر نگیم دو نسل حداقل یک نسل کامل از رد ددی که خودش اوج گرافیک بود بهتره. واقعا نمیشه ایراد گرافیکی گرفت. حالا یه عده هستن اگر عکس واقعی هم نشونشون بدی میگن گرافیکش کمه. عین همین موضوع سر استارفیلد پیش اومد و عکس واقعی مریخ رو میگفتن گرافیکش کمه. این عده که همیشه ایراد میگیرن به کنار ولی انصافا در حد همون نگاه اول اون شاتی که از اسمون دریا رو نشون میده و کف دریا در قسمتهای کم عمق با اون وضوح مشخصه یا هیکل npc ها و تفاوتشون یا دورنمای شهر یا مدل سازی شهر یا انیمیشنها و اون صحنه داخل گل و انیمشین شکلک دختره مگه داشتیم همچین چیزی؟ این گرافیکش اگر جهش نسلی نیست تبریک میگم به شما که قبلا با ماشین زمان بازی های اینده رو دیده بودید و براتون عادی بود چون من تابحال همچین گرافیکی ندیده بودم.

تنها ایراد تریلر برای من 2025 بود و در ادامه احتمال نیومدن همزمان رو PC

چیزی هم که الان بشدت منتظرشم تحلیل کارشناسان از ابعاد نقشه از روی اطلاعاتی که در تریلر دستشون اومده. قبلا هم سابقه داشته با تحلیل صحنه ها ملت ابعاد تقریبی و مکانهای نقشه رو درمیارن اینبار هم مشتاقانه منتظرم ببینم چی میشه.

راستی یه تعدادی از پستها حذف شدن. اگر موردی ببینم دسترسی به تاپیک رو قطع میکنم. این رو الان گفتم که تاپیک رو بذاریم درست و منظم بمونه و منحرف نشه. رک بگم قبل از استفاده از فحش یا الفاظی مثل کاکا سیاه و فلان و اینها ریسک از دست دادن تاپیک یا بن دائم رو در نظر داشته باشید.

آخرین ویرایش:
گرافیک دقیقا همون چیزی هست که از بازی های نسل نهمی انتظار میره. انقدر COD و FIFA و یوبیسافت و شرکت های دیگه کپی بازی های قبلیشون رو با اسم جدید به خورد ملت دادن که یه بازی نسل نهمی واقعی غیر قابل باور به نظر میرسه :D

وقتی که به جزییات و مکانیزم های بازی که تا الان لیک شده نگاه کنیم، تازه متوجه خاهیم شد که این گرافیک دست کمی از یک معجزه نداره.
گذاشتن gta و راکستار در کنار هر استودیوی دیگه ای اول توهین به خود و بعد توهین به شعور تمام جامعه گیمری محسوب میشه. پس لذا از انجام اینکار خودداری کنید.
دوستان عزیزمون در راکستار کلن در یک یونیورس دیگه ای هستند!

البته یه حقیقت هم بگم کلا مردم فلوریدا همینطوری دیوونه هستن
دقیقن درسته. من چند سال پیش با میم های florida man در فضای مجازی آشنا شدم و طبق تحقیقاتم متوجه شدم که این بخش از امریکا کلن تو یه لیگ دیگس. میشه گفت از این حیث یه هماهنگی خاصی با روح gta و خود راکستار داره.
بهترین لوکیشنی که میتونستن انتخاب کنن قطعن همین فلوریدا بوده.

صبح پامیشی میبینی تریلر اومده و سریع بالاترین کیفیت ممکن رو میگیری و تماشا میکنی و میری فضا بعد میای اینجا و نظراتی رو میخونی که از همون فضا محکم میکوبدت به زمین.
نتیجه اینکه بجای تمرکز بر جزئیات بازی باید بیای چیزهایی رو که بدیهی هستن رو برای بار چندم توضیح بدی

بد بودن woke دلیل بر بد بودن سیاه پوست یا زن و هرچیزی که وک ها روش دست گذاشتن نیست. من چپ نیستم. به هیچ وجه. معتقد هم هستم که عقل سلیم ضد وکه. اون چیزی که بده زور چپون کردن مسائل نه حقوق افراد. کسانی که میگن چرا سیاه پوست هست انتظاردارین تمام سیاه پوستان فلوریدا رو حذف کنن؟ یا چرا شخصیت بازی زنه نصف جمعیت کره زمین نادیده گرفته بشن. شما مادرتون رو میبینید میگید چرا زنه؟ شما فلان بسکتبالیست معروف رو میبینید میگید چرا سیاه پوسته؟
واقعا یه عده رو نمیفهمم. بین وک بازی و واقعیت تفاوت وجود داره. مجددا میگم اگر چیزی رو بخوان زورچپون کنن من هم سمت شما هستم. همین الان کلی زورچپون هم داریم. فیلم میسازن در مورد افسانه های نورث بعد توش از اسیای شرقی و سیاه پوست هست اره چرته. ولی میامی و فلوریدا نباید سیاه پوست داشته باشه؟ اونهایی که ایراد میگیرن اصلا فکر هم میکنن؟
یا اینکه چرا زنه. زن مگه ادم نیست.زن مگه نمیتونه کاراکتر خوبی داشته باشه؟ مگه sadie adler رو فراموش کردین؟ من که هرموقع به کمپ برمیگشتم همیشه دنبال sadie یا چارلز بودم یکی زن یکی نژاد غیر سفید. اصلا رد دد بدون sadie و چارلز رد دد نبود.
بعد چرا ازادی هست؟ چرا میامی شبیه میدون انقلاب نیست که گشت داشته باشه؟ اقا جان یه اصل ساده رو یاد بگیرید. اگر چیزی رو دوست نداشتید نگاه نکنید. روتون رو بگیرید اونطرف و بخاطر دوست نداشتن رو کسی اسم نذارید و ازادیش رو ازش نگیرید. دیگه بیشتر از این باز نمیکنم قضیه رو.
مورد بعد گرافیک. من رو که میشناسید گرافیک برام مهم نیست و کارشناس هم نیستم ولی انصافا حتی به چشم یکی مثل من که زیاد در قید و بند گرافیک نیست اگر نگیم دو نسل حداقل یک نسل کامل از رد ددی که خودش اوج گرافیک بود بهتره. واقعا نمیشه ایراد گرافیکی گرفت. حالا یه عده هستن اگر عکس واقعی هم نشونشون بدی میگن گرافیکش کمه. عین همین موضوع سر استارفیلد پیش اومد و عکس واقعی مریخ رو میگفتن گرافیکش کمه. این عده که همیشه ایراد میگیرن به کنار ولی انصافا در حد همون نگاه اول اون شاتی که از اسمون دریا رو نشون میده و کف دریا در قسمتهای کم عمق با اون وضوح مشخصه یا هیکل npc ها و تفاوتشون یا دورنمای شهر یا مدل سازی شهر یا انیمیشنها و اون صحنه داخل گل و انیمشین شکلک دختره مگه داشتیم همچین چیزی؟ این گرافیکش اگر جهش نسلی نیست تبریک میگم به شما که قبلا با ماشین زمان بازی های اینده رو دیده بودید و براتون عادی بود چون من تابحال همچین گرافیکی ندیده بودم.

تنها ایراد تریلر برای من 2025 بود و در ادامه احتمال نیومدن همزمان رو PC

چیزی هم که الان بشدت منتظرشم تحلیل کارشناسان از ابعاد نقشه از روی اطلاعاتی که در تریلر دستشون اومده. قبلا هم سابقه داشته با تحلیل صحنه ها ملت ابعاد تقریبا و مکانهای نقشه رو درمیارن اینبار هم مشتاقانه منتظرم ببینم چی میشه.

راستی یه تعدادی از پستها حذف شدن. اگر موردی ببینم دسترسی به تاپیک رو قطع میکنم. این رو الان گفتم که تاپیک رو بذاریم درست و منظم بمونه و منحرف نشه. رک بگم قبل از استفاده از فحش یا الفاظی مثل کاکا سیاه و فلان و اینها ریسک از دست دادن تاپیک یا بن دائم رو در نظر داشته باشید.
Facts

• Like
Reactions: Maziar1378
فراتر از انتظارم بود. واقعا راک استار هر بار استاندارد بازی های اوپن ورلد رو جابجا میکنه
بی صبرانه منتظر تریلر از گیم پلی بازیم و خیلی امیدوارم که استوری بازی هم به جذابی ویژگی های دیگه اش باشه

---

ای کاش با سایبرپانک فقط از جهت گرافیکی مقایسه کنید. این که یه عده که نیم ساعت هم بازی نکردن به همچین بازی پر مایه و عمیقی میگن بی محتوا خیلی زور داره.
نیازی نیست برای بالا بردن یه عنوان حتما عنوان دیگه ای رو بکوبین.
به شخصه سایبرپانک برام یکی از انقلابی ترین و فلسفی ترین بازی هایی بوده که تجربه کردم و کلا تو کتگوری جدا با حس و حال متفاوت از GTA قرار میگیره.

آخرین ویرایش:
هایپ بسیار سنگین بود و انتظار لیک حتی خیلی زودتر میرفت

در مورد خود تریلر هرجوری هم که می بود بالاخره عده ای ناراضی می بودن ، این یک اصله شما نمیتونی همه رو راضی کنی

اساسا نمیشه همه خواسته های متناقض افراد رو در یک بازی گنجوند

اما چند تا نکته رو در نظر بگیریم

اول اینکه این تریلر نه به داستان بازی انچنان اشاره داشت نه گیمپلی که مشخص هم بود که همینطوره ، فقط تصور فعالیت هایی که تو این میامی شلوغ و پرهرج و مرج قادر به انجام اش هستیم مو به تن سیخ می کنه

دوم این تریلر دقیقا همون بازی بود که من به عنوان GTA میشناسم و میخواستم . این بازی از ابتدا همین بوده ، سن اندریاس و اون بخشی که با یکم دستکاری تو فایل های بازی باز میشد ( فکر کنم

اسمش هات کافی بود ) یادتونه؟ این صحنه و عریانی که دیدیم همیشه بخشی از DNA این بازی بوده

سوم اما گرافیک ، شاید و فقط شاید بصورت جزئی در بعضی جاها انتظار داشتم گرافیک بهتر باشه اما واقعا این گرافیک برای یک بازی جهان باز با این حجم از شلوغی و NPC و .. فک براندازه ، فیزیک مو ها ، نمایی که از

اون برکه پرنده ها دیدیم نمای ساحل میامی وحشتناک عالی بود ،من چهره کاراکتر های اصلی بازی رو هم خیلی پسندیدم از همین الان با جفتشون ارتباط برقرار کردم

تازه اینم در نظر بگیرید که بازی حداقل یکسال فرصت پولیش داره و چه شود!!

فکر میکنم بازی ماه May 2025 بیاد (همون تاریخ همیشگی و مورد علاقه راکستار)

فقط تنها نکته ای که هست من هیچ وقت نتونستم با VC و V و SA به اندازه GTA 3, 4 و Liberty City Stories ارتباط بگیرم

مثلا 3 یا 4 رو فک کنم 10 بار رفتم و V رو تنها یک بار (البته کهولت سن و کمبود وقت هم مزید بر علت هست :دی)

این تغییر ناگهانیش به کارکتر زن هم بشدت خوبه، حالا باید دید راکستار قراره لطافت های زنونه رو درون بازی بگنجونه یا با یک بانوی پوست کلفت طرفیم :دی

اون قسمت آخرش هم که میگه Trust... قشنگ مشخصه میخوان یه جایی رو به Flark بدن :))

ما گفتیم غروب با چایی نبات میشینیم تریلر میبینیم کلا لیده شد رفت توش...

+++
کسی میدونه GTA Online الان تکلیفش چی میشه تو نسخه جدید؟ یعنی کاملا یه بازی متفاوت میدن یا قرار همین رو با کلی آپگرید انتقال بدن به 6؟

این رسمش نیست...
من الان دیدم تریلر اومده آخه
احساس میکنم بهم خیانت شده!

pizza-gif(8).gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or