Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
انیمیشن کارکترها و شلوغی محیط هاش خوب بود واقعا ولی متاسفانه گرافیک کلیش منو ناامید کرد،از لحاظ گرافیکی من فرقی با سایبرپانک ندیدم،اصلا من تریلر رو که دیدم خیلی یاد سایبرپانک افتادم،شاید بهم حمله بشه ولی به نظرم این بازی با یه مقدار دانگرید(جوریکه به تجربه کلی بازی لطمه نزنه البته)حتی میتونست برای نسل قبلم عرضه بشه،من انتظارم گرافیکی حداقل در حد آلن ویک ۲ بود،حداقل.
امیدوارم توی بخش های دیگه ذوق زدم کنه بازی
من بعد از این همه سال یه انتظار فضایی داشتم از بازی و توی این تریلر من ((با توجه به کیفیتی که راکستار داره)) عنوانی ندیدم که ۱۰-۱۲ سال ساختش زمان ببره

عرضه میخواد مثل سلطان میازاکی بدون این جفنگیات، افتخارات و جوایز رو درو کنن! به هر حال مبارک کسایی که خوششون اومده ♥️

داداش جنگو تو جبهه ما نیار خواهشا:D.
بازی خیلی خوبیه و سبک خودشو داره اونا یه چی می سازن و FromSoftware هم یه چیزی کاملا متفاوت که ربطی بهم ندارن.

پ.ن: منم تریلرو دیدم خیلی خوب بود ولی کم کم 1 سال تا انتشار بازی مونده ، به هر حال این ویدیو هم نمی دیدم بازم بازیو چشم بسته تهیه می کردم.

یک مورد هم متوجه نشدم، اینه که مشکلتون با کارکتر زن چیه؟ :دی
بهتر از این حالتی که راکستار در نظر گرفته مگه میشد اصلا؟ داستانی با الهام از بانی و کلاید در وایس سیتی! :دی
من خودم اهل گیر دادنم ولی این تریلر هیچ جای گیری نذاشت ی جوری کوبید رو میز که فقط می تونم دست به سینه جلوش وایسم!

از طرفی درسته شاید زود باشه ولی من احساس خوبی ندارم که کارکتر اصلی GTA زن باشه،همون حسی که موقع معرفی مافیا ۳ داشتم،کارکتر اصلی بازی سیاه پوست شد،به DNA بازی مثل مافیا نمیخوره شخصیت اصلیش سیاهپوست باشه همونجور که به نظرم به بازی GTA نمیاد شخصیت اصلیش زن باشه

من نمیدونم چرا هی میگن بازی باید گرافیک داشته باشه 🫤
شما برو gta chinatown بازی کن ببین چقدر سرگرمت میکنه اصلا گرافیک به چشمت نمیاد
این بازی هم که تکلیفش مشخصه اوج سرگرمیه
دیگه باید چکار کنن؟

• Like
Reactions: Natural Killer
داداش جنگو تو جبهه ما نیار خواهشا:D.
بازی خیلی خوبیه و سبک خودشو داره اونا یه چی می سازن و FromSoftware هم یه چیزی کاملا متفاوت ربطی نداره

پ.ن: منم تریلرو دیدم خیلی خوب بود ولی کم کم 1 سال تا انتشار بازی مونده ، به هر حال این ویدیو هم نمی دیدم بازم بازیو چشم بسته تهیه می کردم

جنگی وجود نداره :دی جنگ در ذهن دوستانه

فکر کنم تریلر بعدی کامل با این تریلر تفاوت داشته باشه و نیمه دارک و سنگین بازی رو نشون بده، امیدوارم راک استار شیر رو باز کنه روی این مزخرفاتی که رسانه ها دارن روش مانور میدن

شخماتیک ترین و کثیف ترین حرکت در صنعت گیم اینه که روز قبل یا چند ساعت قبل ازمعرفی بازی، تریلر یا ویدئوهایی از بازی لیک بشه. این نوع لیک کل برنامه های شرکت اعم از توییت ها که قرار بود امروز باشه و میلیون ها نفری که خودشون رو برای ساعت های آتی آماده کرده بودن باعث فاتحه خوندن به کل برنامه ریزی هاشون شد، من و خیلی از دوستان دیشب بیدار بودیم و برای دیدن تریلر لحظه شماری می کردیم و تفاوت زیادی برامون وجود نداشت، من که تا DS2 رو گرفتم دستم! دیدم نوتیفیه که از هر گوشه دیوایس هام داره می زنه بیرون و البته راکستار هم تصمیم لحظه ای درستی گرفت و سریع بعد از لیک تریلرو داد وگرنه به محض اینکه خبر اومد تریلر بی کیفیت رسمی لیک شده همگی عصبانی شدیم. اونایی هم که چند ساعت بعد آنلاین شدن که تعدادشون کم نیست ضدحال بدی خوردن، حال اینگونه مگاتن ها به اینه که در لحظه لانچ تریلر حضور داشته باشی. این لیکرهای روانی که قصدشون فقط و فقط تخریبه باید دسترسیشون به اینگونه پلتفرم ها مسدود بشه و امنیت برخی رسانه ها بازبینی بشه، اگر به حال خودشون رها بشن در آینده باز هم شاهد اینگونه لیک های سمی خواهیم بود
تنها موردی که باید حکم گیوتین دوباره جاری بشه همین بحث لیکرها و جماعت مریضه هکر هستش :)

دوستان تریلر توی یوتوب با کیفیت 4K-30fps آپلود شده که بیت ریت پایین تری نسبت به 4K-60fps داره (خود تریلر 30fps هست ولی اگه بصورت 60fps آپلود میشد یوتوب خروجی بهتری میداد). راکستار احتمالا در ساعات آتی هم توی وبسایتش کیفیت بالاتری آپلود میکنه (لینک) و هم اینکه ممکنه کیفیت اصلی با بیت ریت خیلی خیلی بالا در اختیار خبرنگاران قرار بده که بعضی سایت‌ها مثل gamersyde آپلودش میکنن. سایت بیزنس وایر هم ممکنه assetهای رسمی از جمله کیفیت بالای تریلر رو لینک کنه ولی مطمئن نیستم.

انیمیشن کارکترها و شلوغی محیط هاش خوب بود واقعا ولی متاسفانه گرافیک کلیش منو ناامید کرد،از لحاظ گرافیکی من فرقی با سایبرپانک ندیدم،اصلا من تریلر رو که دیدم خیلی یاد سایبرپانک افتادم،شاید بهم حمله بشه ولی به نظرم این بازی با یه مقدار دانگرید(جوریکه به تجربه کلی بازی لطمه نزنه البته)حتی میتونست برای نسل قبلم عرضه بشه،من انتظارم گرافیکی حداقل در حد آلن ویک ۲ بود،حداقل.
امیدوارم توی بخش های دیگه ذوق زدم کنه بازی
من بعد از این همه سال یه انتظار فضایی داشتم از بازی و توی این تریلر من ((با توجه به کیفیتی که راکستار داره)) عنوانی ندیدم که ۱۰-۱۲ سال ساختش زمان ببره
یه بازی GTA با اون سطح جزییات و بزرگی جهان رو با یه اشغال بی محتوا مثه سایبرپانک مقایسه میکنی. تازه کرافیکشم پشم مزدم رو ریخته در حدی که فکر میکنن CGI!

جنگی وجود نداره :D جنگ در ذهن دوستانه

فکر کنم تریلر بعدی کامل با این تریلر تفاوت داشته باشه و نیمه دارک و سنگین بازی رو نشون بده، امیدوارم راک استار شیر رو باز کنه روی این مزخرفاتی که رسانه ها دارن روش مانور میدن
راکستار واقعا واسش مهم نیست، میامی اصلا جوش همینه اگه جور دیگه بود عجیب بود :دی
این تریلر 1 واقعا همونی که باید می بود بود! :دی دهن همه اونایی که به وک گیر میدادن بست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or