Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
بشخصه Watch Dogs دوست دارم ولی تنها عنوانی که میتونست پا به پای GTA بیاد اگر استودیو خوبی پشتوانه اش بود عنوان Mafia بود
Mafia 1 و GTA III تقریبا تو یک بازه منتشر شدن وMafia 1 نسبت به اون زمان از نظر داستان،مکانیزم های گیمپلی، موسیقی و.. از GTA III انقلابی تر بود (چه بسا از GTA Vice City که چند سال بعد ریلیز شد همچنان تو یکسری پارامتر ها بهتر بود)
ولی خب تفاوت یک استودیو تو کشور چک و یک استودیو تو آمریکا باعث تفاوت ادامه حیات این دو سری شد

بشخصه Watch Dogs دوست دارم ولی تنها عنوانی که میتونست پا به پای GTA بیاد اگر استودیو خوبی پشتوانه اش بود عنوان Mafia بود
Mafia 1 و GTA III تقریبا تو یک بازه منتشر شدن وMafia 1 نسبت به اون زمان از نظر داستان،مکانیزم های گیمپلی، موسیقی و.. از GTA III انقلابی تر بود (چه بسا از GTA Vice City که چند سال بعد ریلیز شد همچنان تو یکسری پارامتر ها بهتر بود)
ولی خب تفاوت یک استودیو تو کشور چک و یک استودیو تو آمریکا باعث تفاوت ادامه حیات این دو سری شد
حالا جالبه بدونید اولین رقیب و اصلی ترین رقیب gta که بچه های راکستار بهش حسودی هم میکردن بازی Driver بوده :D اون زمانی که هنوز بازی gta دو بعدی بوده بچه های رفلکشنز میان یه بازی سه بعدی ماشین سواری میدن به اسم driver که میتونستی ازادانه توی شهر بگردی و تو قسمت دومش هم حتی میتونستی از ماشین پیاده بشی. این اتفاق برای بچه های راک استار خیلی خفن بوده چون اونها همیشه میخواستن یه همچون بازی ای بسازن. بعدا هم چندتا استراگ شیطنت امیز راک استار توی بازی های gta3 و وایس سیتی از درایور میذاره که مشخصا بخاطر همون حس رقابتی بوده که با بازی درایور داشتن.

قدرت کنسول ها با این بازی معلوم میشه در چه حدن...از همه لحاظ منظورمه.ببینیم راکستار چی تدارک دیده
چیزی که نسل قبل راکستار تحویلمون داد 😊

View attachment VID_20231202_130717_785.mp4

نتیجه : هنر راکستار > قدرت سخت افزار😎

دیگه GTA 6 هم طبیعتاً از این خیلی بهتره که تو تریلر خواهیم دید 🥹

حالا جالبه بدونید اولین رقیب و اصلی ترین رقیب gta که بچه های راکستار بهش حسودی هم میکردن بازی Driver بوده :D اون زمانی که هنوز بازی gta دو بعدی بوده بچه های رفلکشنز میان یه بازی سه بعدی ماشین سواری میدن به اسم driver که میتونستی ازادانه توی شهر بگردی و تو قسمت دومش هم حتی میتونستی از ماشین پیاده بشی. این اتفاق برای بچه های راک استار خیلی خفن بوده چون اونها همیشه میخواستن یه همچون بازی ای بسازن. بعدا هم چندتا استراگ شیطنت امیز راک استار توی بازی های gta3 و وایس سیتی از درایور میذاره که مشخصا بخاطر همون حس رقابتی بوده که با بازی درایور داشتن.
دقیقا درایور 1 و 2 کنسول PS1 بهترین بازی اون دوران من قبل از اومدن GTA 3 و بعدیها بود.
هیچوقت یادم نمیره حدود سال ۸۱-۸۲ اینا بود تو ماهواره جهت هاتبرد یه شبکه بود به اسم GameOne که گیمپلی بازیها رو پخش میکرد. یه بار اتفاقی چشمم خورد به بازی که تا مدتها منو دیوانه خودش کرده بود اونم چیزی نبود جز GTA Vice City
منی که انقدر با درایور ها حال کرده بودم اینو دیدم پشمی برام نمونده بود. طرف موتور سوار میشد ، موزیک عوض میکرد ، اهنگ بیلی جین مایکل جکسون ، npc هارو تیکه پاره میکرد اره برقی داشت. همه اینها برای یه درایور باز یه رویا بود. چندماه بعد موفق به تجربه GTA 3 و GTA Vice City شدم و اون دوران بهترین بود واسم.

آخرین ویرایش:
قدرت کنسول ها با این بازی معلوم میشه در چه حدن...از همه لحاظ منظورمه.ببینیم راکستار چی تدارک دیده
خود gta v رو ps3 و x360 معجزه بود
زمانی که خیلی شرکتا اون زمان بهونه میوردن که به دلیل ضعف سخت افزاری نتونستیم یه شهر بزرگ یا یچیز خفن تر بسازیم ( فالوت نیو وگاس ) راکستار اومد gta v رو داد فک همه رو انداخت
نسل بعدشم که مردم ایمانشون ضعیف شده بود نسبت به توان گرافیکی راکستار, اومد رد دد 2 رو داد دهن همه رو بست :D
تنها خاسته من از GTA VI نبود محدودیت تو سرعت ماشینه تو دلم موند با ماشینا GTA V سرعت بالا 120 تا برم

پسفردا در حد تیزر و رونمایی لوگو.
تریلر اصلی رو میزارن برا گیم آواردز
گیم اوازدز چیه اصلا در مقابل راک استار دیده نمیشن اونا در حد اینن که یه کوجیما بیارن چند تا صحنه اراجیف نشون بده جف باهاش ارضا بشه هر سال

امیدوارم بلاخره گرافیک یه بازی راضیت کنه محسن جان😊
راکستار یه جادوی خاصی تو کارش هست و شاید علت اصلیش این باشه که تو همه زمینه ها پیشرو عمل می‌کنه. فقط گرافیک تو بحث فنی عالی نیست و تو بعد هنری هم عالیه. وسعت و جزئیاتی دنیاش بصورت عجیبی دیوانه کنندست. نکاتی که شاید دیده نشه ولی باعث میشه دنیاش واقعی به نظر برسه. تعامل و فیزیک خودش میتونه تجربه و واقعی بودن یه عنوان رو زیر و رو کنه.
فکر نکنم هیچ استودیویی چه بازی سازی چه هر سرگرمی دیگه ای حتی نصف راکستار کمال گرا باشه.
علت اینکه GTA در این سطح قرار داره و بنظرم ندید میشه گفت GTA VI انقلابیه بخاطر زمان،پول و دقتی هست که پشت بازی قرار داره.
در نظر داشته باشید نابغه های راکستار هم پول تقریباً نامحدود و هم زمان زیادی برای توسعه نسخه بعدی بازی داشتن و قطعا در حدی جزئیاتش‌زیاده که تا ۱۰ سال بعد هم همشون کشف نشه.
اصلا ختم کلام، راکستار رو لبه تکنولوژی تو بحث گیم حرکت میکنه.

زمان ps1 یه بازی ریسینگ بود یه اسم italian job. من قفلی زده بودم رو این یه تابستون کامل پاش بودم. ماموریت دزدی و فرار بود کلا بازیش فک کنم. الان رفتم سایت راکستار توی بخش بازیاش دیدم اونو راکستار ساخته. پشمی برام نمونده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or