Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
اگر هفته دیگه بندازن سونامی TGA; GTA رو می شوره می بره :D بنظرم رحمی بکنن جف داره زحمت می کشه:D هر چند همین 1ـم هم سوشال مدیا تا مدت ها جایی برای کامنت های دیگه باقی نمی ذاره ولی این فاصله فرصت رو برای انواعو اقسام بررسی ها باز می ذاره و عناوین شاید خوبی که قراره در TGA معرفی بشن زیر بمب خبری GTA مدفون نمی شن

بمب خبری GTA
از همین لحظه و تا اطلاع ثانوی (حتی شاید تا ماه ها بعد از عرضه نهایی) GTA6 (که داره بعد از ۱۰ سال خبری ازش میشه)، حکم یه گردباد رو داره که هرچی بخواد دور و برش بیاد رو می بلعه و نیست و نابود می کنه
بهتره بقیه یه فکری برا خودشون بردارن و ازش پرهیز کنن که اگر نکن این کارو، رسماً خودشون رو به فنا دادن

یه شاهکار مهندسی از تمام علوم.
از علومی مثه ریاضیات و فیزیک تا فیزیولوژی بدن ،
و فیزیک نور،
از جمله شبیه سازی دقیق منابع نوری،
«مدل سازی »اشیا و بافت ها و ساختمان ها به مثابه هویت های «نور پذیر و سایه پذیر»، و فیزیک صوت که نگم!
مخصوصا فیزیک رنگ،
قوی ترین و دقیق ترین آنالیز های هارمونیک رنگ ها و ترکیب آن ها،
الگوریتم های متفکر هوشمند پردازشگر با سرعت های بالا،
و مخصوصا از جمله پیشرفته ترین الگوریتم های کد گذاری،
بهینه سازی و فشرده سازی اطلاعات،
بهینه ترین روش های محاسبات عددی،
پیاده سازی و اجرای کاربردی نظریه مجموعه ها به مثابه قالبی برای «ساختار های داده و ساختمان داده ها».
پیشرفته ترین فنون محاسبه معادلات دیفرانسیل متغیر با زمان به هدف پویایی هرچه واقعی تر .
و و و....
این نظرمو قبلا پست کرده بودم ولی حس می کنم کسی بهش توجه نکرد غمگین شدم.

یک سری شایعات اشاره می کنه به اینکه امروز یا فردا ممکنه راکستار ی حرکتی بزنه :D (رونمایی از لوگو همراه با روز دقیق ریلیز تریلر)
IMG_20231128_111508_066.jpg

تز هفته قبل گفت امروز شمارش معکوس میده.
اگه امروز نبود دیگه همون اول دسامبر باید منتظر یه حرکتی چیزی باشیم.

ezgif-4-5d46cb7bf8.gif

یه شاهکار مهندسی از تمام علوم.
از علومی مثه ریاضیات و فیزیک تا فیزیولوژی بدن ،
و فیزیک نور،
از جمله شبیه سازی دقیق منابع نوری،
«مدل سازی »اشیا و بافت ها و ساختمان ها به مثابه هویت های «نور پذیر و سایه پذیر»، و فیزیک صوت که نگم!
مخصوصا فیزیک رنگ،
قوی ترین و دقیق ترین آنالیز های هارمونیک رنگ ها و ترکیب آن ها،
الگوریتم های متفکر هوشمند پردازشگر با سرعت های بالا،
و مخصوصا از جمله پیشرفته ترین الگوریتم های کد گذاری،
بهینه سازی و فشرده سازی اطلاعات،
بهینه ترین روش های محاسبات عددی،
پیاده سازی و اجرای کاربردی نظریه مجموعه ها به مثابه قالبی برای «ساختار های داده و ساختمان داده ها».
پیشرفته ترین فنون محاسبه معادلات دیفرانسیل متغیر با زمان به هدف پویایی هرچه واقعی تر .
و و و....
این نظرمو قبلا پست کرده بودم ولی حس می کنم کسی بهش توجه نکرد غمگین شدم.
شما زیادی علمی-فلسفی کردیش. :D

شما زیادی علمی-فلسفی کردیش. :D
نه باور کن همینقد ساخت بازی های راکستار پیچیدست.
چند وقت پیش یدونه ویدیو از فیزیک آب GTA بعدی تو همین انجمن بچه ها گذاشتن که من مطمئنم جز الگوریتم های پیچیده بازی سازی به حساب میاد. چیزی که نظیرش رو تا حالا توی گنده ترین بازیها هم ندیده بودم.

توی پست های قبلی خونده بودم که بعضی دوستان با سه {چند} شخصیت بودن بازی مشکل داشتن
واقعن مشکل بعضی از دوستان با سه شخصیت چیه؟ دلیل اینکه توی RDR2 همزمان دو شخصیت قابل بازی نداشتیم، احتمال زیاد بخاطر دنیای کلاسیک RDR بود،که با یک شخصیت هم کافی بود برای بهره بردنش،اما دنیای GTA بسیار متفاوت تره ،بخاطر امکاناتاتی که داره،سه شخصیتی بودن حداقل دو فایده‌ی مهم داره: ۱-امکان تجربه های متنوع تر در بازی،مثلن یک شخصیت خلبانی بهتری داره،یکی دیگه شنا بهتر بلده، این به تنوع گیم‌پلی خیلی کمک می‌کنه ۲-امکان سوییچ کردن به نقاط و جغرافیای متفاوت نقشه در سریع ترین زمان ممکن ،حتی بهتر از fast travel چون همیشه یه حالت سوپرایزی و بسیار سریع داره این مدل سوییچ کردن
و بخصوص برای نقشه های بزرگ خیلی مفید هست
یک نکته‌ی دیگر هم من قبلن گفتم،برخلاف تصور عُموم، GTAV اولین بازی سه شخصیتی در سری نبود! بلکه اولین بار iv سه شخصیتی بود،منتهی دو شخصیت دیگر در قالب dlc اضافه شدن
ولی مسئله‌ی بیشتر از یک شخصیت،حتی از iv هم قدیمی تره،گویا راکستار می‌خواسته در SA شخصیت سزار رو هم قابل بازی کنن ولی بخاطر محدودیت سخت‌افزاری ps2 این قضیه رو کنار می‌ذارن،همه ی این توضیحات رو برای این گفتم که ما نباید سه شخصیتی بودن GTA رو به عنوان یک وصله و بدعت ناجور در GTAV نگاه کنیم و آرزو داشته باشیم که دیگه تکرار نشه! بلکه برعکس، چندشخصیتی بودن دیگه امضای راکستار در GTA شده که بالأخره تونستن در V بطور رسمی و کامل و در همون بازی اصلی پیاده کنن، حالا اگه بعضی دوستان نتونستن با شخصیت های GTA V ارتباط برقرار کنن، این موضوع رو باید در داستان و شخصیت پردازی ها جست‌وجو کنن وگرنه این ایده‌ی سه شخصیتی بودن {اون هم واقعن سه شخصیت جدا،نه مثلن فقط پوسته‌ی ظاهری باشه} بسیار جالب و هنرمندانه‌ست و باعث ایجاد تنوع و جلوگیری از تکراری شدن بازیه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

• Like
Reactions: Vice City FM
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که میتونه یه گیمر تشویق به ترک سیگار کنه.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که باعث میشه خیلی هایی که تا مدت ها لوگین نشده بودن، دوباره تو این امجمن لوگین شن.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که قبل معرفی و عرضه صفحه بازیش چندصد صفحه جلو رفته.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که باعث میشه اسم بازیش چندسال قبل از معرفی رسمی هرازگاهی تو فضای مجازی ترند شه.

این لیست میتونه تا چند صد جمله ادامه پیدا کنه.

شمارو نمیدونم، ولی برای من قطعا نقطه پیک نسل 9، همین GTA VI خواهد بود و البته یه سری هم مثل نسل قبل که از GTA V و RDR2 ایراد گرفتن خواهند، باز هم ایراد خواهند گرفت به خیلی موارد.

به غیر از Main theme اصلی بازی که قبلا گفتم، خیلی منتظرم Opening بازیم. واقعا انتظار سخته. مشکل اینجاست بعد نشون دادن تریلر از بازی دقیقا مثل زمان RDR2 انتظار سختتر هم خواهد شد.

حالا که لوگین کردم یه میم هم بذارم :D

GTA VI.png

فقط هایپ از جنس Rockstar هست که میتونه یه گیمر تشویق به ترک سیگار کنه.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که باعث میشه خیلی هایی که تا مدت ها لوگین نشده بودن، دوباره تو این امجمن لوگین شن.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که قبل معرفی و عرضه صفحه بازیش چندصد صفحه جلو رفته.
فقط هایپ از جنس Rockstar هست که باعث میشه اسم بازیش چندسال قبل از معرفی رسمی هرازگاهی تو فضای مجازی ترند شه.

این لیست میتونه تا چند صد جمله ادامه پیدا کنه.

شمارو نمیدونم، ولی برای من قطعا نقطه پیک نسل 9، همین GTA VI خواهد بود و البته یه سری هم مثل نسل قبل که از GTA V و RDR2 ایراد گرفتن خواهند، باز هم ایراد خواهند گرفت به خیلی موارد.

به غیر از Main theme اصلی بازی که قبلا گفتم، خیلی منتظرم Opening بازیم. واقعا انتظار سخته. مشکل اینجاست بعد نشون دادن تریلر از بازی دقیقا مثل زمان RDR2 انتظار سختتر هم خواهد شد.

حالا که لوگین کردم یه میم هم بذارم :D

View attachment 319963
وات د فاز :|||

احتمالا اومدن در خونه اش :D

ezgif-3-67893d5adf.gif

ولی یه کم صبرکنید امروز ایشالا راکستار تاریخ تریلر رو مشخص میکنه. امیدوارم

IMG_20231128_192557_300.jpg

توضیحات Tez2:
جدا از شوخی، من اون صحبت رو برای این انجام دادم که راکستار در حال آماده کردن چیزی است و توییت ایونت Red Dead Online که زودتر زده شد، مانند بنزین روی آتش عمل کرد.

ما نمیدانیم راکستار دقیقا در حال آماده کردن چه چیزی است، ممکن است مربوط به GTA Online باشد یا تخفیفات و... یا حتی مرتبط با تریلر GTA VI.

ممکن است امروز خبری از چیزی که راکستار در حال آماده سازی است نشود، زیرا این بار اول نیست که این اتفاق می‌افتد (راکستار بارها در دقیقه آخر پلنش را عوض کرده).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or