Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
خودتون رو جای تیم تبلیغاتی راکستار بزارین. مورد انتظار ترین بازی رو دارین و عطش طرفدارها رو هم میدونین. چرا باید اینقدر زود همه چی به سرانجام برسه ؟
یک ماه وقت بدین تا طرافدارها و رسانه ها همه جور پیش‌بینی و تحلیلی رو کار کنن تا همه مطلع بشن و بعدش بمب اتم رو روی سر همه خالی کنین.

خودتون رو جای تیم تبلیغاتی راکستار بزارین. مورد انتظار ترین بازی رو دارین و عطش طرفدارها رو هم میدونین. چرا باید اینقدر زود همه چی به سرانجام برسه ؟
یک ماه وقت بدین تا طرافدارها و رسانه ها همه جور پیش‌بینی و تحلیلی رو کار کنن تا همه مطلع بشن و بعدش بمب اتم رو روی سر همه خالی کنین.
این چیزی که داری میگی در صورتی درست بود که تا یک دسامبر مثلا هر هفته یه تیز کوچولو میکرد و مثلا لوگو میداد و اینا الان خماریه فقط

• Like
Reactions: Vice City FM
بهرحال چیزی دیگه نمونده..

با این وایبی که این موزیک و این ویدیو میده GTA 6 رو تصور کنید :

View attachment 319217
چی بود واقعا! کلمه ای نیست که بشه این عنوان رو توصیف کرد باهاش. امیدوارم GTA بعدی هم چنین تجربه ی فوق العاده ای رو در این سن به من بده و خاطره ساز بشه برام.

خبر جدید

IMG_20231119_204331_078.jpg

IMG_20231119_204332_576.jpg

فایل Debug PDB مربوط به دولوپمنت GTA V لیک شده این فایل نوعی ابزار است که به درک ساختار اطلاعات داخلی کمک میکند و شامل نام‌ فانکشن‌های بازی و اطلاعات حین کامپایل GTA V در انجین RAGE هستش.

از داخل این فایل دیباگ نام بازی Bully 2 رویت شده !

20231119_214157.jpg

آخرین ویرایش:
خبر جدید

View attachment 319229

View attachment 319230

فایل Debug PDB مربوط به دولوپمنت GTA V لیک شده این فایل نوعی ابزار است که به درک ساختار اطلاعات داخلی کمک میکند و شامل نام‌ فانکشن‌های بازی و اطلاعات حین کامپایل GTA V در انجین RAGE هستش.

از داخل این فایل دیباگ نام بازی Bully 2 رویت شده !

View attachment 319240
خیلی به تایپیک مربوط نیست ولی با اینکه من از bully بیشتر از gta san andreas خوشم اومد و خاطرات بیشتریم باهاش دارم ولی حس میکنم ساخت bully 2 خیلی سخت باشه،از لحاظ اینکه داستانش چجوری باشه یا محدوده عملش تا کجاها باشه؟اما اگر راکستار راهی برای ساختش پیدا کنه که مثل بقیه کاراش شاهکار باشه چی میشه….

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vice City FM
خیلی به تایپیک مربوط نیست ولی با اینکه من از bully بیشتر از gta san andreas خوشم اومد و خاطرات بیشتریم باهاش دارم ولی حس میکنم ساخت bully 2 خیلی سخت باشه،از لحاظ اینکه داستانش چجوری باشه تا محدوده عملش تا کجاها باشه؟اما اگر راکستار راهی برای ساختش پیدا کنه که مثل بقیه کاراش شاهکار باشه چی میشه….
ببین راکستار رو Bully 2 تا یه جاهایی کار کرد،حتی کلی آرت ورک و کانسپت ازش بیرون اومد ولی بعدا غیر رسمی اعلام شد لغو شده. در مورد اینکه سخته باهات موافقم. اون سبک بازی در آوردنش تو دنیای امروزی سخته.

منم هرجا میرسم همینو میگم. خیلی حرکت ننگینی کردن
باید این کار رو می کرد
تا همه بهشون ثابت بشه که چقدر منتظرشن
۳-۲ روز انتظار اصلاً و ابداً حق مطلب رو ادا نمی کرد

خیلی به تایپیک مربوط نیست ولی با اینکه من از bully بیشتر از gta san andreas خوشم اومد و خاطرات بیشتریم باهاش دارم ولی حس میکنم ساخت bully 2 خیلی سخت باشه،از لحاظ اینکه داستانش چجوری باشه تا محدوده عملش تا کجاها باشه؟اما اگر راکستار راهی برای ساختش پیدا کنه که مثل بقیه کاراش شاهکار باشه چی میشه….
ساخت Bully2 برای ماها تصورش سخته ولی برای راکستار کار سختی نیست. Bully از سال 2009 تا حالا 3 بار کنسل شده (2009-2013-2017) هر دفعه هم بخاطر GTA و RDR که آیپی های مهمتری هستن.

حتی اسم Proluge رد دد 2 هم نام با اسم مرحله آخر Bully بود. قطعا بعد GTA VI و قبل RDR3 اول Bully 2 رو باید ببینیم. مگر اینکه برای بار چهارم باز کنسل بشه.

Bully 2 میتونه دوران دانشگاه یا کالج Jimmy Hopkins رو روایت کنه. دنیا و محیط هم طبیعتا باید کوچیک تر از GTA و RDR باشه.

منم خیلی میخوام بدونم بعد GTA VI برنامه راکستار چیه. ادامه LA Noire سال 2015 یا حتی Manhunt 3 چندسال قبل تر از اون کنسل شدن. من فکر نکنم Asset و کانسپت هارو راکستار بریزه دور. قطعا یه روزی سراغشون میره.

یه مشکلی بزرگی هم این وسط هست، آیپی های GTA و RDR از بقیه آیپی های راکستار پر طرفدارتر و پرسودتر بودن. خیلی طبیعیه که نسخه بعدی این دو سری همیشه در حال توسعه باشه و حتما هم از منظر ابعاد باید وسیع بزرگتر از قبلی باشه که باعث میشه زمانی بیشتری برای توسعه بطلبه. برای همین برای IP های دیگه که هم کم سود و طرفدار ترن زمانی باقی نمیمونه. حتی یه تیم کوچیک هم که مشغول توسعه اونها میشه بعدا بخاطر توسعه مثلا GTA برای بعدا موکول میشه.

نمیدونم فقط منم یانه! من حس میکنم همین GTA VI قرار نقطه پیک این نسل باشه و بعدش هرچی معرفی و عرضه شد زیاد قرار نیست مهم باشه. :D به شکل خلاصه این GTA VI رو به ما بدید تا بریم، چیز دیگه ای هم نمیخوایم.

ساخت Bully2 برای ماها تصورش سخته ولی برای راکستار کار سختی نیست. Bully از سال 2009 تا حالا 3 بار کنسل شده (2009-2013-2017) هر دفعه هم بخاطر GTA و RDR که آیپی های مهمتری هستن.

حتی اسم Proluge رد دد 2 هم نام با اسم مرحله آخر Bully بود. قطعا بعد GTA VI و قبل RDR3 اول Bully 2 رو باید ببینیم. مگر اینکه برای بار چهارم باز کنسل بشه.

Bully 2 میتونه دوران دانشگاه یا کالج Jimmy Hopkins رو روایت کنه. دنیا و محیط هم طبیعتا باید کوچیک تر از GTA و RDR باشه.

منم خیلی میخوام بدونم بعد GTA VI برنامه راکستار چیه. ادامه LA Noire سال 2015 یا حتی Manhunt 3 چندسال قبل تر از اون کنسل شدن. من فکر نکنم Asset و کانسپت هارو راکستار بریزه دور. قطعا یه روزی سراغشون میره.

یه مشکلی بزرگی هم این وسط هست، آیپی های GTA و RDR از بقیه آیپی های راکستار پر طرفدارتر و پرسودتر بودن. خیلی طبیعیه که نسخه بعدی این دو سری همیشه در حال توسعه باشه و حتما هم از منظر ابعاد باید وسیع بزرگتر از قبلی باشه که باعث میشه زمانی بیشتری برای توسعه بطلبه. برای همین برای IP های دیگه که هم کم سود و طرفدار ترن زمانی باقی نمیمونه. حتی یه تیم کوچیک هم که مشغول توسعه اونها میشه بعدا بخاطر توسعه مثلا GTA برای بعدا موکول میشه.

نمیدونم فقط منم یانه! من حس میکنم همین GTA VI قرار نقطه پیک این نسل باشه و بعدش هرچی معرفی و عرضه شد زیاد قرار نیست مهم باشه. :D به شکل خلاصه این GTA VI رو به ما بدید تا بریم، چیز دیگه ای هم نمیخوایم.
من فکر می کنم مشکلی که برای ساخت ادامه بولی هست بحث فنی یا داشتن ای پی های مهمتر نیست، کلا حال و هوای دنیای بولی با حال و روز این روزای دنیا خیلی در تضاد هست، اتفاقات و کشتاری که رخ داده حساسیت هارو خیلی بالا برده
مسلما راکستار اونقدر آزادی عمل داره که اگر بخواد می تونه بسازه ولی بازم من فکر می کنم بخاطر اینکه شرایطش مهیا نیست نمی خواد بازی منتشر کنه که فقط اسمش بولی باشه و همه چیز رو تغییر بده
دقیقا به همین دلیل هست که منهانت هم ساخته نشد، دنیا تحملشو نداره دیگه

IMG_20231120_135011_122.jpg

تایلر مک‌ویکر که قبلا بازی Half-Life Alyx و بسته الحاقی سایبرپانک را فاش کرده بود درباره GTA 6 اطلاعاتی ارائه کرد.

• بازی دو شخصیت خواهد داشت، جیسون و لوسیا. همچنان شاهد روایتی به سبک بانی و کلاید خواهیم بود.

• داستان در میامی، فلوریدا رخ می‌دهد و در آن شاهد دوره‌های زمانی مختلف هستیم.

• بخشی از کوبا در بازی وجود خواهد داشت.

• بازی درباره تجارت مواد مخدر و سرقت بانک است.

• عرضه در سال ۲۰۲۴

----------------------------------------------
ایده خودم در مورد دوره های زمانی:

تصور کنید که در زمان مدرن توسط پلیس تعقیب می شوید ، سپس دکمه ترکیبی را برای سوئیچ زمان فشار می دهید ، می بینید که محیط اطراف شما به ماشین های پلیس معادل 1980 ، موسیقی ، ساختمان ها ، شخصیت ها تغییر می کند. این مکانیک به شما امکان می دهد دوره های زمانی را بر اساس تقاضا تغییر دهید ، مگر اینکه در یک مأموریت اصلی باشید ، بنابراین یک کرکتر می تواند دو خط داستانی داشته باشد و تصمیماتی که او در دهه 80 می گیرد ، بر خط داستانی امروز تأثیر می گذارد. این کاملاً برآورده کننده بحث دهه 80 یا مدرن است که بارها بحثش در میان کاربرها مطرح شده است و این یک روش شگفت انگیز برای اجرای ایده مولتی تایم لاین است.من امیدوارم که راک استار این کار را انجام دهد ، و نه فقط یک تصمیم کم عمق در مورد بزرگتر کردن نقشه یا واقع گرایانه تر بازی، زیرا این دقیقاً همان چیزی است که ما انتظار داریم و راکستار انجام خواهد داد"

بنظر من ایده وحشناک خفنی هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or