Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
تحلیل دیالوگ های جیسون و لوسیا در کلیپ سرقت در رستوران

IMG_20220924_005446_921.jpg

ابتدا
تجزیه و تحلیل دیالوگ جیسون در ویدیوی سرقت رستوران:

[با لحن عصبانی]

"مهربانی منو را با ضعف اشتباه نگیر"

"اوه تو قبل از اینکه چیزی بفهمی میمیری"

"مرا امتحان نکن"

"هیچ کس نمیخواد من از این استفاده کنم"

"من خارش اینو دارم که مختو پخش زمین کنم . دوست داری امتحانم کنی؟

"هر کاری را امتحان کنی من تورو میکشم"

"مرا مجبور نکن، باشه"

"هی... به من نگاه کن!!"

"من به یکی از شما شلیک می کنم، شاید مجبور باشم به همه شما شلیک کنم"

"من را عصبانی نکن"

خود دیالوگ و لحن او (لحن عصبانی و دستوری) باعث می شود فکر کنیم او نگرشی مانند شخصیت Trevor در GTA 5 دارد. اگر کلمات به تنهایی نمی توانند شما را متقاعد کنند پس خودتان باید ویدیو را ببینید.

در قسمتی دیگه جیسون به لوسیا میگه؛

"بیا بدون ایجاد درگیری بزنیم بریم عزیزم، بیا"

فکر می‌کنم این رابطه بانی و کلاید گونه را بیشتر تأیید می‌کند. نحوه بیان او به نظر می رسد که او از کلمه "Baby" به عنوان نام لوسیا استفاده می کند نه به عنوان بیان شادی مثلا "Hell Yeah Baby".

تجزیه و تحلیل دیالوگ لوسیا در ویدیوی سرقت از رستوران:

"بازش کن، بیا"

"چطور به نظر می رسه؟"

"حالت چطوره؟"

"دخل رو بازکن!"

"حرکت نکن!"

"هیچ ایده ای اضافه به ذهنت خطور نکنه"

«همانجا بمان

(به نظر می‌رسد که او نمی‌خواد NPC را که با اسلحه اش نشانه می‌رود بکشد)
اما وقتی پلیر شلیک به npc را انجام میدهد لوسیا میگه
«چه کسی می‌خواد نفر بعدی باشه؟»

(به نظر می‌رسد که او اکنون آن هیجان را به دست آورده است. او واقعاً مایل است NPC دیگری را بکشد.)

از نظر ویژگی، این می‌تواند به این معنا باشد که قهرمان‌ها با نشان دادن احساسات مختلف در دیالوگ صوتی خود، به اقدامات گیمر در بازی واکنش نشان می‌دهند. از نظر شخصیتی فکر می کنم لوسیا به نوعی به دنیای جنایت کشیده شده است. صدای او در ابتدای ویدیو کمی بی گناه به نظر می رسد. این روند می تواند یک نوع دختر خوب را به یک کرکتر Bad Ass تبدیل کند. شاید ملاقات او با جیسون منجر به این شده باشد. من فکر می کنم ممکن است او به دلیل خاصی برای این سرقت به جیسون پیوسته است. قرار بود این یک بار باشد، اما او به قدری از آن لذت برد که باعث شد اشتیاق او برای چیزهای بیشتر باشد که منجر به ارتکاب جنایات بیشتر شود. این بدان معناست که این ماموریت احتمالاً در اوایل بازی تعیین شده است و از نظر داستانی، این یک حادثه محرک خواهد بود. اتفاقی که باعث می شود قهرمان داستان موقعیت آشنای خود را رها کند و وارد موقعیتی ناآشنا شود.

با توجه به آنچه که جیسون در طول این صحنه می گوید و اینکه چگونه در مقایسه با لوسیا خطوط دیالوگ بیشتری دارد، من فکر می کنم که او بیشتر یک فرد تکانش گرا است. این با "نگرش شبیه به Trevor" بودن او مطابقت دارد. از طرف دیگر، لوسیا در بیان کلام خود بسیار مراقب است. به نظر می رسد که او باهوش است و جیسون بیشتر شبیه آدم قلدر هستش. مردی سرسخت ولی لوسیا ظاهرا هکر/پلیس است. من شواهدی برای آن پیدا کردم. فهرست لوازم لوسیا در کلیپ ایستادن او در پمپ بنزین موارد زیر را نشان می‌دهد:

Auto Dialer
Lockpick
Bypass Immobilizer
USB Drive
Tracker Jammer

آقای Bryan Zampella بازیگر نقش Jason در GTA 6 هست.

View attachment 273749

راک استار بارها به دنبال افرادی بود که نقشی شبیه رایان گاسلینگ را بازی کنند، اما بخاطر مشغله کاری زیاد، یک بار در طول تماس برای بازیگری، او را رد کردند و فردی شبیه به ظاهر او را پیدا کردند.

View attachment 273750

برایان زامپلا بازیگر نقش جیسون در GTA 6 [نفر سمت چپ] و JoeyRubs سینماتوگراف اسبق راکستار [نفر سمت راست]در یک عکس سلفی باهم در ژانویه سال ۲۰۱۷ 😉

View attachment 273751

این هم توییت جدید برایان زامپلا بعد از آخرین توییتش در یکسال پیش !!!
لامبورگینی بنفش و لوکیشن فلوریدا و مابقی ماجرا 😉

View attachment 273752

اشاره برایان به ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ViceCity و 80s در پست اینستاگرامی
عجیب راکستار از red dead 2 به اینور کاراکترای خوشتیپ و سفید و بور مثله آرتور میسازه ( نکنه از نوادگان آرتور باشه )
یهو از کاراکتری مثله نیکو تو iv و جیمی تو بولی برسی به آرتور و کاراکتر جدید vi
به نظرم کاراکتر جذابیه برای gta با اینکه خودم بیشتر تو سبک و استایل آل پاچینو دوست داشتم باشه یا شخصیتی تو سبک آنتونی استار (سریال بنشی) و
یا تام پِلفری ((بنشی و ازارک) که حقیقتا بی شباهت به اونم نیست)
در کل از 2 تا کاراکتر راضیم
به نظرم با این کیفیت ساخت بالا بخش آنلاین کاراکترهای پخته تری میشه ساخت

عجیب راکستار از red dead 2 به اینور کاراکترای خوشتیپ و سفید و بور مثله آرتور میسازه ( نکنه از نوادگان آرتور باشه )
یهو از کاراکتری مثله نیکو تو iv و جیمی تو بولی برسی به آرتور و کاراکتر جدید vi
به نظرم کاراکتر جذابیه برای gta با اینکه خودم بیشتر تو سبک و استایل آل پاچینو دوست داشتم باشه یا شخصیتی تو سبک آنتونی استار (سریال بنشی) و
یا تام پِلفری ((بنشی و ازارک) که حقیقتا بی شباهت به اونم نیست)
در کل از 2 تا کاراکتر راضیم
به نظرم با این کیفیت ساخت بالا بخش آنلاین کاراکترهای پخته تری میشه ساخت
#حدس_و_گمان
حالا بنظر من اتفاقا منطقی به نظر میاد اگر راکستار ،داستان سرایی از جامعه سیاهپوستان رو فراموش نکنه . بعد از تجربه موفق و محبوبیت فوق العاده شخصیت هایی مثل CJ یا فرانکلین و لامار منطقیه که یک کرکتر سومی هم باشه که بازی که بنظر میاد داشته باشه چون تو لیک ها یه شخصیت سیاهپوست هم هست که تو ویدیوی پایین میشه دید که حتی دیالوگ هم داره👇

View attachment VID_20220924_143015_600.mp4

جالبه این کرکتر خیلی شبیه یه ویدیو منتسب به gta 6 هست که سه سال پیش منتشر شده بود 👇

View attachment VID_20220924_142326_125.mp4

آخرین ویرایش:
ادعای فیلم هندی هکر پشت لیک های اخیر
ggggggggggggggggggggggggggg.png
طبق ادعای ایشون بازی از 2014 در دست ساخته و 2 ملیارد دلار بابتش هزینه شده تا الان :)
بنظر من چرت و پرت محضه حتی با حساب مبلغ سرمایه گذاری شده و هزینه های اینده امکان نداره به نصف این مبلغ هم برسه
هزینه ساخت GTA V حدود 265 ملیون دلار بود

ادعای فیلم هندی هکر پشت لیک های اخیر
View attachment 273821
طبق ادعای ایشون بازی از 2014 در دست ساخته و 2 ملیارد دلار بابتش هزینه شده تا الان :)
بنظر من چرت و پرت محضه حتی با حساب مبلغ سرمایه گذاری شده و هزینه های اینده امکان نداره به نصف این مبلغ هم برسه
هزینه ساخت GTA V حدود 265 ملیون دلار بود
اتفاقا من چک کردم دیدم یک سری اینسایدرها و تحلیلگرها به نوعی موافقند با این حرف.
منظور از این هزینه ۲ میلیارد دلار صرفا فقط شامل ساخت خود بازی نیست شامل:
• توسعه چند ساله بازی پایه
• بازاریابی، انتشار و توزیع
• محتوای جدید
• حالت آنلاین GTA 6 و ساپورت چندین ساله محتوا

اگر راکستار به نحوی از GTA Online برای پل زدن GTA 5 و GTA 6 استفاده کند، آخرین مورد می تواند بسیار پر هزینه باشه.
با این اوصاف باز هم یکی از پر هزینه ترین بازیهای تاریخ خواهد بود شاید هم پر هزینه ترین...

IMG_20220925_154022_205.jpg IMG_20220925_154024_582.jpg

شروع سال ساخت رو هم درست گفته.
تو مصاحبه بلومبرگ جیسون شرایر با برخی اعضای راکستار هم سال شروع ساخت بازی ۲۰۱۴ اعلام شد.

اتفاقا من چک کردم دیدم یک سری اینسایدرها و تحلیلگرها به نوعی موافقند با این حرف.
• محتوای جدید

اگر راکستار به نحوی از GTA Online برای پل زدن GTA 5 و GTA 6 استفاده کند، آخرین مورد می تواند بسیار پر هزینه باشه.
با این اوصاف باز هم یکی از پر هزینه ترین بازیهای تاریخ خواهد بود شاید هم پر هزینه ترین...

View attachment 273823View attachment 273824

تو مصاحبه بلومبرگ جیسون شرایر با برخی اعضای راکستار هم سال شروع ساخت بازی ۲۰۱۴ اعلام شد.
داداش با در نظر گرفتن همه اینها بازم 2 ملیارد دلار میشه تقریبا 8 برابر هزینه ساخت GTA V اصلا غیر منطقیه
پشتیبانی از GTA ONLINE 2 نمیتونه اینقد گرون تمام شه, تبلیغات هم هرچقد باشه نمیتونه اینقد هزینه رو ببره بالا

• Like
Reactions: Changed_Man 50
این کاراکتر سیاه پوسته منو یاد شخصیت little jacob نسخه iv
و خواننده ی به اسمه bilal انداخت
Opera Snapshot_2022-09-25_154939_www.google.com.png
بدم نمیومد یه کاراکتر جوون آسیای شرقی هم میساختن ( تو سبک و استایل جت لی یا همین آواتار من nick kang wilson برای بازی true crime)
در کل تا الان همه چی خوب بوده
میمونه داستان که انتظاری در حد و اندازه gta sa و rdr2 دارم

داداش با در نظر گرفتن همه اینها بازم 2 ملیارد دلار میشه تقریبا 8 برابر هزینه ساخت GTA V اصلا غیر منطقیه
پشتیبانی از GTA ONLINE 2 نمیتونه اینقد گرون تمام شه, تبلیغات هم هرچقد باشه نمیتونه اینقد هزینه رو ببره بالا
ببین rdr2 تخمین زده میشه ۴۵۰ میلیون دلار هزینه ساختش بوده
استودیوی اصلی سازنده هم ۴۵۰ نفر بودن
حالا استودیوی نورث که الان داره VI رو میسازه ۱۵۰۰ نفرن
هزینه ارتقا انجین،دستمزد دولوپرها، و مواردی که بالاتر هم عرض کردم بنظر خودم که ۲ میلیارد دلار رو منطقی میکنه‌. بازم میگم خیلی از اینسایدر ها و اهالی مطرح راکستار هم تلویحا تایید کردند همچین چیزیو

بنظر منم اینکه تا الان دو میلیارد خرج کرده باشن تخیلیه، مگر اینکه تیک تو انقدر بودجه اختصاص داده باشه که تا دو سه سال دیگه به این رقم برسه مخارجشون
یعنی مارکتینگ و آنلاین جدید هم شامل بشه، ولی الان که نه مارکتینگی داشتن و بعید میدونم آنلاینش هم تو فول پروداکشن باشه

حقیقتا gta 100 $ هم باشه بازم ارزششو داره
وقتی بازی کپی پیستی مثله فیفا سالانه بین 60-100 تا قیمتشه gta که 10 سالی یه بار میاد 100 تا نمیرزه؟
gta vi 100 میلیون نسخه 60 دلاری هم بفروشه بدونه پرداخت درون برنامه میشه 6 میلیارد دلار

• محتوای جدید

View attachment 273823View attachment 273824

اون عددی که دیده قطعا هزینه کل استودیو های راکستار GTAO + RDR 2 + GTA 6 از 2014 تا امروز بوده

ببین rdr2 تخمین زده میشه ۴۵۰ میلیون دلار هزینه ساختش بوده
استودیوی اصلی سازنده هم ۴۵۰ نفر بودن
حالا استودیوی نورث که الان داره VI رو میسازه ۱۵۰۰ نفرن
هزینه ارتقا انجین،دستمزد دولوپرها، و مواردی که بالاتر هم عرض کردم بنظر خودم که ۲ میلیارد دلار رو منطقی میکنه‌. بازم میگم خیلی از اینسایدر ها و اهالی مطرح راکستار هم تلویحا تایید کردند همچین چیزیو
سن دیگو به تنهایی کار نمی کرده
بعد از عرضه GTA V کل استودیو های اصلی راکستار روی RDR 2 کار می کردن

پر هزینه ترین بخش ساخت بازی سال اخر
دستمزد بیش از 10 هزار نفر کارمند رسمی و قراردادی برای بهینه سازی GTA 6 + هزینه تبلیغات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or