سلام اینا ماد هست یا همون enhanced edition؟View attachment 373018View attachment 373019View attachment 373020View attachment 373021View attachment 373022View attachment 373023View attachment 373024View attachment 373025View attachment 373026View attachment 373027View attachment 373028View attachment 373029View attachment 373030View attachment 373031
look who's backبا هیچ مادی وارد آنلاین نشو بن میشی ماد گرافیکی هم باشه فرقی نمیکنه هر مادی که فایل هایی اصلی رو دستکاری کنه داشته باشی وقتی وارد آنلاین بشی بن میشیدوستان مود افزایش گرافیک رو کجا میشه پیدا کرد ؟
نسخه enhanced رو هم دارم چنگی به دل نمیزنه
کسی قسمت آنلاین رو تست کرده ؟
وارد آنلاین میشه ؟
اگر بله با چه نت و dns ای
از شماها کسی تونسته پروفایل بخش آنلاین رو از نسخه legacy به enhamced انتقال بده ؟
با تشکر .
من اونقدر سادیسمی نیستم که رو گوشی پلی بدم ولی این فرقش با شبیه سازا چیه همه اینا با شبیه ساز خیلی وقته رو اندروید قابل استفاده هستن دیگه. الان چند گوشیایی که پرچمدار اسنپ دراگون دارن تقریبا اکثر بازیای سنگین نسل ۷ رو راحت اجرا میکنن از ویچر ۳ گرفته تا جی تی ای و...پورت اندروید:
فک کنم اینم مث هالو نایت ی گروه چینی ساختن.
گرافیک در حد نسل هفته ولی با رزولوشن و فریم بهتر. البته گوشی سطح بالا میخواد.
مشکلش چیه با گوشی؟ دسته های مخصوص موبایل داشته باشی عین کنسول هندهلد میشه.من اونقدر سادیسمی نیستم که رو گوشی پلی بدم ولی این فرقش با شبیه سازا چیه همه اینا با شبیه ساز خیلی وقته رو اندروید قابل استفاده هستن دیگه. الان چند گوشیایی که پرچمدار اسنپ دراگون دارن تقریبا اکثر بازیای سنگین نسل ۷ رو راحت اجرا میکنن از ویچر ۳ گرفته تا جی تی ای و...