رفیق تو قسمت استور من هیچ چیزی برای فعال سازی نیست
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
رفیق کسانی که قبل از 3 دسامبر پیش خرید دیجیتالی کردن بازی رو 1 میلیون بخش سینگل و 300 هزارتا به بخش آنلاین میداد اینی که شما میگیر مربوط به نسخه فیزیکی هست
عجیبه برای من این نیست البته حالا میرم جلو بازی رو تا ببینم چی میشهبرای من اینجوریه عکس رو گرفتم
ماله همه یکسان بود تا جایی که یادمه ! شاید من اشتباه میکنم اما Pre order ها همه 1 ملیون بودنعجیبه برای من این نیست البته حالا میرم جلو بازی رو تا ببینم چی میشه
پول من رو خوردن نامردا
اشتباه میکنی اینو من و خیلیها به خاطر همین مزیتش دیجیتالی پیش خرید کردیمماله همه یکسان بود تا جایی که یادمه ! شاید من اشتباه میکنم اما Pre order ها همه 1 ملیون بودن
به هر حال
برو توی قسمت add-on یا library بخشه بازی و add on رو یه نگاه بنداز شاید دانلود نکردی . یه dlc در حده 1 مگ باید دانلود کنی تا فعال بشه.
برای همه کسایی که po کردن راکستار پیام زیبایی میفرسته روی کنسول . و میزنه این مقدار پول در اختیار شماست .دوستان کسانی که پیش خرید دیجیتالی کردند پول رو دیدن!؟ من پولی دریافت نکردم با اینکه add one مربوط به Bouns cash رو هم دانلود کردم
متو انلاین نه تو بخش سینگل بازی پولی ندیدم پس کو 1000000 تو سینگل و 300 تا تو انلاین!؟
عجیبه پس چرا هیشکی اشاره نکرد !!!اشتباه میکنی اینو من و خیلیها به خاطر همین مزیتش دیجیتالی پیش خرید کردیم
اونم دانلود کردم رفیق
عجیبه پس چرا هیشکی اشاره نکرد !!!
3 دسامبر هم که میگی دسامبر ماه اینده هست ! چطور میشه تا ماه اینده پیش خرید باشه ؟ ×_×
به هر حال اگر به مشکل بر خوردی و نبود میتونی با r* تماس بگیری .....
هنوز نگرفتم میخوام بدونمخودت تست بگیر دیگه :d speedtest.net با لندن تست کن یکی پیدا میشه لینک آپدیت دومو برای ریجن 1 بده؟ :d