چطوری شد 3 روز ؟بچه ها 3 روز مونده ، بگردید ببینید لینک US لیک نشده توی فرومها :d منم میگردم
دقیقش 3 روزو 22 ساعت دیگه . برای دانلود گفتم . برای بازی کردن 5 روزو 22 ساعت دیگست :dچطوری شد 3 روز ؟
بازی 18 ام میاد الان 12 هست !
:d اره لول . من حواسم به نسخه فیزیکی و زمان بازی کردن بود !دقیقش 3 روزو 22 ساعت دیگه . برای دانلود گفتم . برای بازی کردن 5 روزو 22 ساعت دیگست :d
expect a Title Update to be made available for download on both PS4 and Xbox One by this Monday
that will include some last tweaks and optimization fixes for game day
In order to experience the game properly , please make sure you install this Update before playing
حجم پچ اولیه مشخص نیست ؟ فکر کنم یه چند گیگ هم پچ افتادیم
یه سوال فنی وقتی نسخه فیزیکی بازی رو قبل از عرضه رسمی بگیریم مشکلی از نظر پچ و ... نداره !؟
پچ روز اول برای همه اس چه فیزیکی چه دیجیتال ( البته چون دیجیتال preload میشه احتمالا پچ هم دانلود میشه باهاش)حجم پچ اولیه مشخص نیست ؟ فکر کنم یه چند گیگ هم پچ افتادیم
یه سوال فنی وقتی نسخه فیزیکی بازی رو قبل از عرضه رسمی بگیریم مشکلی از نظر پچ و ... نداره !؟
واسه نسخه پی اس 3 نسل هفتم تهدید کرده بود هرکی زود تر بازی کنه بن میشه نمیدونم حالا اینو
پچ روز اول برای همه اس چه فیزیکی چه دیجیتال ( البته چون دیجیتال preload میشه احتمالا پچ هم دانلود میشه باهاش)
قبل و بعد از عرضه هم نداره پچ روز عرضه رسمی بازی برای دانلود قرار میگیره
نسخه های فیزیکی ظاهرا دست یه عده ایی رسیده توی یوتیوب چندتا ویدئو از گیم پلی ps4 گذاشتن ولی سریع حذف شدن
آخه ps3 نسخه کپی رو بازی میکردن اما منی که اوریج میخرم تکلیفم چیه ؟ :d
میدونم که پچ برای همس منظورم این بود که منی که چند روز زودتر از عرضه رسمی بازیو فیزیکی میخرم بخوام بازیش کنم همون لحظه پچ داره یا نه ؟ خطر نداره ؟ :biggrin1:
میخوام بدونم اگه قبل عرضه رسمی بازیو گرفتم کنسولو آفلاین کنم یا نه :biggrin1:
ها از اون نظر :dهمون اورجینالارو تهدید کرده بود دیگه
عجله نکن برادر من
خود راک استار توی همین لینک بالا گفته حتما قبل از اینکه بازی رو شروع کنید پچ رو نصب کنید (پچ شامل آخرین بهینه سازی بازیه)
2 روز اینور اونور مهم نیست تحمل کن
خبری از لیک لینکا US نشد ؟
4 روز دیگه بریم خواب اور بزنیم به خودمون این 4 روزو نفهمیمکلا preload هنوز برای ps4 فعال نشده احتمالا همون 16 ام فعال میشه