تو GTA آنلاین خیلی بیشتر به چشم میخوره تا GTA V ولی در کل باید بپذیریم که بازی یک نسخه ریمستر شدستسلام دوستان این ضعیف بودن Anti aliasing بازی روی کنسول ها دلیل خاصی داره؟ امکانش هست که با اپدیت ارتقا بدن ؟ چون واقعا اون لبه های بریده بریده و تیکه تیکه شدن خطا اعصاب آدمو خورد میکنه من به ساپورت راکستار گفتم ولی یجورایی انگار میخواستن بپیچونن جواب ندن اینم لینکش :
Rockstar Support
چون تو نسخه PC خیلی آنتی الایزینگ بهتر هست ... گفتم شاید از تنبلیشون بوده واسه کنسولا نذاشتن :تو GTA آنلاین خیلی بیشتر به چشم میخوره تا GTA V ولی در کل باید بپذیریم که بازی یک نسخه ریمستر شدست
برای همین بهتر از این از دست راک استار بر نمی اومد
واسه آفلاین هیچی...اگه آنلاین میزنی بگیرمن این بازیرو گرفتم 10 گیگ اپدیت داره این اپدیتها برای چیه ارزش دانلود داره دانلود کنم چون فقط افلاین می زنم
من این بازیرو گرفتم 10 گیگ اپدیت داره این اپدیتها برای چیه ارزش دانلود داره دانلود کنم چون فقط افلاین می زنم
من این بازیرو گرفتم 10 گیگ اپدیت داره این اپدیتها برای چیه ارزش دانلود داره دانلود کنم چون فقط افلاین می زنم
نمیشه گفت همش برای آنلاین هست، وقتی به تاریخچه ی آپدیت ها نگاه می کنم کم و بیش به باگ ها و یا اشکالات آفلاین هم اشاره شده
اگرچه بخش بزرگی اش همون برای آنلاین هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخه باگ خاصی نداشت که آپدیت نکردنش اذیت کنه
بله میشهدوستان الان بدون شیلتر شکن و این چیزا میشه راحت وصل شد به سرور های این بازی؟چون شنیده بودم مثل اینکه قبلا مشکل زیاد داشته