یه فرق پیدا کردم.تو یه صحنه که داخل ماشین معلوم بود آنالوگ سرعتگیر ماشین چراغ داشت که تو نسخه نسل7 نبود!
Sent from my HTC One using Tapatalk
اینم غیر منتظره ترین خبری که توی E3 اومد D:
اینا انگاری به اندازه که میخوان پول در نیوردن ( ×_× ) بازم میخوان پارو کنم.
امیدوارم VIsual Upgrade به اندازه کافی داشته باشه !!!!
کلا این HD PORT ها دست از سره نسل بعد هم بر نمیدارن D:
خبره جالبی بود !!!!!_!!!!!
خبری نیومده ولی قاعدتا اگه راک استار سُشیال کلابتو با هر پلتفرمی لینک کرده باشی الان رو 4 همون اکانتو استفاده بکنی اطلاعاتت میاد رو این نسخه ! این محمل ترین روشه !بازی به احتمال زیاد 1080P و 30FPS خواهد بود اما اگه 1080P و 60FPS باشه ... وای فکرشو بکن
آقا هنوز خبری در مورد انتقال Data نیومده ؟ چجوری میشه انتقال داد ؟ برای انقال به دیسک نیاز هست ؟
خبری نیومده ولی قاعدتا اگه راک استار سُشیال کلابتو با هر پلتفرمی لینک کرده باشی الان رو 4 همون اکانتو استفاده بکنی اطلاعاتت میاد رو این نسخه ! این محمل ترین روشه !
این عکسی که امیر حسین از نسل 7 گذاشته خیلی خوب بوده برا دوران خودش ( در بین بازیای اون زمان ) ولی واقعا ما هچین چیزاییو بازی میکردیم ؟ چقدر گرافیکا پایین بودن
درسته کلمات مناسبی نمیتونستم پیدا کنم ! خداوکیلی هنوزم خیلی ـیه برا یه بازی نسل 7 رو کنسولای 8 ساله اونم با این کیفیت ! ولی بگذریم کلا هیچی و هیچکی درحال حاضر trevor نمیشه تو بیابون بری ملت رو له و لَوَرده کنی ! خیلی بازیه خوبیه !یجور میگی انگار 6 سال پیش بوده! یادت رفته همین 6 ماه پیش بود کف میکردیم باهاشون؟:d