من سرعت دانلودم 60 تا 70 کیلوبایت هست راحت هم بازی میکنمسلام دوستان.
شنیدم برای انلاین بازی علاوه بر پینگ خوب و مشکل نداشتن isp با بازی باید سرعت خوب هم داشت، درسنه؟
مثلا با 70 کیلوبایت نمیشه بازی کرد؟! با این نت راحت TLOU رو مولتی پلیر بازی کردم...
اون دو نفر احتمالا مشکل پورت دارن.سلام بچه ها!
یه مشکلی من با آنلاین این بازی دارم! با رفقا همه آنلاین میشیم ولی نمیتونیم هر 4تایی با هم بیوفتیم...دوتامون بدون مشکل به هم جوین میشیم ولی اون دو تای دیگه نه میتونن به ما جوین شن نه با اینوایت ما بهمون جوین میشن...از منو only friend رو هم تست کردیم نشد...حتی crew ساختیم و خودمون عضوش شدیم و با only crew رفتیم بازم نشد!! الان چه کنیم؟!!
تروفیا روی همه ی اکانتات یک بار سینک میشه نه چند بار . اگه رمز بزنی بازیت قفل میشه در نتیجه فرقی نمیکنه روی کدوم اکانت باشی .
همین کار رو بکن
بازی رو رو یه اکانت دیگه اجرا کن
خب من دارم همین کارو مبکنم تروفی هم میگیرمسلام داداش مطمئنی ؟!!!!!!!!!!!!!
من دیگه رمز رو زدم برا داداشم رو یه اکانت دیگه خو آخه صفحه قبل گفتن اشکال نداره رو اکانت دیگه !!!!!!!!
خوب چرا اطلاعات غلط میدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی بیاد درست حسابی به من بگه رمز رو یه اکانت دیگه زده باشم رو اکانتی که رمز نزده باشی دیگه تروفی نمیده !!!!!!!!
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز تو مطمِئن بودی که اومدی گفتی رو یه اکانت دیگه مشکل پیدا نمیکنه که حالا اومدن میگن دیگه تروفی نمیده !!!!!!
راهی نیست که دیگه تروفی گرفت !!!!!
داستانی شده به قران !…ماهم مخابراتیم و همه چیز ok هست.....
+
هر بار مودمو ری استارت کنی ip عوض میشه....
داستانی شده به قران !…
پس من باید اینقد مودمو خاموش روشن کنم یه ایپی دوست پیدا شه با اون انلاین بزنم!؟
ار بچه های شهر خودمونم با مخابرات بازی میکنن پس مشکل از کجاست اخه؟
نه منظورم این بود که حرکت شاخی نزدن با این کارشون .......
شما اگه کاهش پینگ هم شیر کردی نشد شاید عیب از تنظیمات مودم باشه یه بار ریست کن بزار همشو دیفالت نشد یه مودم دیگه تست کن.....
http://www.pingtest.net/result/114560341.png
از خیلی ها پینگم پایین تره ها
1.جی تی آ نیست و جی تی ای هست...2.بازی سیو میشه فقط دفعه بعد اگر دیدی از اول شده همونجا ها option و بزن آخرین سیوتو لود کن.....برای quick save هم توی موبایل کاراکتر گزینش هست.....من یه مشکل با جی تی آ 5 رو 360 داشتم الان رو فور هم دارم . مرحله رو که میرم سیو نمیشه با اینکه رو اوتو سیو گذاشتم . مثلا prologue که مرحله اول هست رو تمام میکنم بعدش که خارج میشم باز میاد از اول . چکار باید کنم ؟ یادم بدید نحوه سیو کردنو .
عزیز اون Unable to test packet loss به خاطر نداشتن اخرین ورژن Java هست که خود سایت هم اخطار میده !این unable to test packet loss اصلا معنای خوبی نداره یا loss خلی بالاس یا مشکل دیگه ای هست......(این packet loss زیاد میتونه علت همه ی مشکلات باشه..... اگر با سرورای راکستار پکت لاس داشته باشی پبنگت 10 هم باشه بهت ارور میده).....
البته به ISP بگی لاس دارم یکاریش شاید بکنه....
- - -ویرایش - - -
.
پس جاوا تو آپدیت کن بگیر ببینیم چقد لاس داری....عزیز اون Unable to test packet loss به خاطر نداشتن اخرین ورژن Java هست که خود سایت هم اخطار میده !