Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام بچه ها fire truck از کجا پیداکنم؟
همونجام که lester میگه یه getaway car با fire truck پیدا کنم

داداش از تو گوشی شماره 911 هست بگیر قسمت fire truck بعد 30 ثانیه ماشین میاد همون جایی که هستی بعد هم برو بدزدش :دی

خب چون تو این دو تا صفحه در مورد دزدی و نحوه انجامش سوال شده یه بار کامل توضیح می‌دم:
دزدی ها به دو دسته تقسیم می‌شن:
1) فروشگاه های مواد غذایی و سوپر مارکت ها که هیچ علامتی تو نقشه ندارن
2) فروشگاه های دیگه که هر کدوم علامت مخصوص به خودشون رو تو نقشه دارن (مثل اسلحه فروشی، لباس فروشی و...)
برای هر کدوم باید به این ترتیب عمل کنید:
1) برای این دسته فقط کافی که داخل فروشگاه بشید و اسلحه رو روی فروشنده بگیرید تا خودش براتون یه کیسه پول پر کنه و تمام.
2) برای این گروه باید بیرون از فروشگاه اسلحه رو دربیارید و در رو باز کنید و فروشنده رو بکشید؛ بعد به دستگاه های جلوی فروشنده شلیک کنید و پول هاش رو ور دارید.

بچه ها یه سری اطلاعات درمورد chop بهم میدین !؟
مثلا چجوری باید تربیتش کرد ؟ یا چه کارهایی باهاش میشه انجام داد !؟

برای اپ ifruit باید با ایکس باکس به لایو وصل شیم دیگه !؟

راه افزایش stamina :

هر 17 متر دویدن 1% اضافه

هر دقیقه شنا و دوچرخه سواری هم 1 درصد اضافه میکنه;)

10 دقیقه پرواز 1% به flying skill

هر دقیقه زیر آب 1% به ظرفیت شش اضافه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میشه این پل تو نقشه بهم نشون بدید یا بگید کدوم قسمته؟هر چی گشتم پیدا نکردم
88478.jpg

والا نن الان نميتونم پيدا كنم ولي با توجه به ساختمون IAA اگه بگردي پيدا ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

سلام دوستان میشه این پل تو نقشه بهم نشون بدید یا بگید کدوم قسمته؟هر چی گشتم پیدا نکردم
88478.jpg

- - -ویرایش - - -

والا نن الان نميتونم پيدا كنم ولي با توجه به ساختمون IAA اگه بگردي پيدا ميشه
این راهو هم امتحان کردم راهی نداشت نمیدونم شاید با هواپیما بشه

- - -ویرایش - - -

یه سوال دارم کسی میدونه یه سد توی سن آندرس بود کنارش یه رادار بزرگ بود بعدش یه جیپ فول اسپورت کنارش بود توی نقشه کجاست؟
باید تو قسمت کویری باشه هرچی گشتم پیدا نشد یکی کمک کنه مرسی

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی می‌دونه اون کلبه مرموز بالای کوه تو تریلر ها تو کدوم قسمت نقشس؟!
من از چند تا کوه رفتم بالا ولی بالای هیچ کدوم نبود!
من اینا رو میدونم:
توی تریلر یه جای خشک و بی آب و علف بود ولی توی عکس های جدید یه کوهه خیلی بلنده برف روش نشسته و بالای ابراس و تقریبا بلندترین نقطه کلا لوس سانتوسه
اتفاقا یه تلکابین هم بهش هست ولی نمیدونم به کجا راه داره

برو یه جای خلوت به دور از خیابون پارک کن ! (تو شهر ) ! بعد پیاده شو از ماشین و زنگ بزن به مایکل و گزینه ی زیریه HangOut رو انتخاب کن !

در ضمن ! داش اجازه میدی رو امضات اسکی بریم ؟ :دی :d
اقا من هر کاری میکنم زیر hangout چیزی نمیادش فقط گزینه hang out هستش :((

آقا من به یه نکته ای پی بردم اگه یادتون باشه اسم اولین دوست دختر cj که از آتش سوزی نجاتش میدیم denise بود بچه ی grove street هم بود . اسم عمه ی فرانکلین هم دنیسه . به نظر شما این همونه ؟

یه سوال دارم کسی میدونه یه سد توی سن آندرس بود کنارش یه رادار بزرگ بود بعدش یه جیپ فول اسپورت کنارش بود توی نقشه کجاست؟
باید تو قسمت کویری باشه هرچی گشتم پیدا نشد یکی کمک کنه مرسی

- - -ویرایش - - -

من اینا رو میدونم:
توی تریلر یه جای خشک و بی آب و علف بود ولی توی عکس های جدید یه کوهه خیلی بلنده برف روش نشسته و بالای ابراس و تقریبا بلندترین نقطه کلا لوس سانتوسه
اتفاقا یه تلکابین هم بهش هست ولی نمیدونم به کجا راه داره
فک نکنم تو این بازی اصلا اینجور جایی باشه.من عاشق اون قسمت نقشه بودم!!!و اون شهر بالایی و طوفان های فوق العادش.
ای کاااااااااااااااش همون شهر رو پیاده میکردن اینجا..هم شهرش زیاد بود هم طبیعتش به اندازه و کافی بود و دل رو نمیزد.
من معتقدم گرافیک سن آندریاس رو بهبود میبخشیدن 1000000000 درصد بیشتر از این حال میداد!
خیلی اون رو دوست داشتم.شهرشو.این خیلی کمه شهرش! اون لیبرتی سیتی شهر داشت طبیعت نداشت این طبیعت داره شهرش کمه . ولی سن آندریاس هممممممممممممممممممه ی چیزاش به اندازه و به جا!

من الان Packie رو تو بازي ديدم !!! در حين دزدي از يه بانك بود ، از همون Strangers بود و كمك ميخواست ،از دست پليس نجاتش دادم رسوندمش خونش ، بهم گفت كه ميتونه باهام كار كنه ..
بعدش هم بازي پيغام داد كه Packie McReary's Crew now is Unlocked !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or