Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

در خوب بودن و شاهکار بودنه این بازی شکی نیست
ولی دیگه یه کم زیادی داره هایپ بازی میشه
آب قند و اورژانس و 110 و مرگ موش و ....

چی میگی ؟:دی
بازی که بیاد یک ماه کلا بچه ها میرن تو کما. اینا که طبیعیه :دی
من برای GTA IV دقیقا 3 ماه رفته بودم تو خودم و هربازی ای میکردم جواب نمیداد:دی

دوستان داشتم به این فکر میکردم که میشه soundtrack اضافه کرد به لیست آهنگ هایی که میخوای تو ماشین بزاری.که اگه بشه(مثل فیفا) عالی میشه...فکر کن شاهکارای هانس زیمر تو سه گانه بتمن رو بزاری رو ضبط هامر یا جت و بری به مسابقه.یا واسه مسابقات آهنگ ورزشی بزاری >:D.
من خودم واسه فیفا که این قابلیت رو داره.تو ورزشگاه یووه آهنگ اصلی یووه رو گذاشتم.قبل بازی ها هم آهنگ چمپیونز لیگ و گزارش ورزشی میزاره.:))
...
اگه اینجور چیزی باشه که عالیه...خداکنه هر چی زودتر بیاد.یه مغازه دار تو شهر ما همممممیششششه کارش درسته و زمان ها رو درست میگه.گفت: احتمالا تا جمعه این هفته یا شنبش میاد.!یعنی 7 یا 8 روز دیگه حداکثر. :X

دوستان داشتم به این فکر میکردم که میشه soundtrack اضافه کرد به لیست آهنگ هایی که میخوای تو ماشین بزاری.که اگه بشه(مثل فیفا) عالی میشه...فکر کن شاهکارای هانس زیمر تو سه گانه بتمن رو بزاری رو ضبط هامر یا جت و بری به مسابقه.یا واسه مسابقات آهنگ ورزشی بزاری >:D.
من خودم واسه فیفا که این قابلیت رو داره.تو ورزشگاه یووه آهنگ اصلی یووه رو گذاشتم.قبل بازی ها هم آهنگ چمپیونز لیگ و گزارش ورزشی میزاره.:))
...
اگه اینجور چیزی باشه که عالیه...خداکنه هر چی زودتر بیاد.یه مغازه دار تو شهر ما همممممیششششه کارش درسته و زمان ها رو درست میگه.گفت: احتمالا تا جمعه این هفته یا شنبش میاد.!یعنی 7 یا 8 روز دیگه حداکثر. :X
اگه بشه من فقط حصین♥صادق گوش میدم

در نظر دارم موقعی که میرم بازیو بخرم ایکس باکس هم با خودم ببرم بشینم همونجا بازی کنم چون میترسم از شدت هایپ و هیجان موقع برگشت تو فاصله بین مغازه و خونه یه تصادفی,چیزی بکنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or