123enix
کاربر سایت
آهااااااااااا.ایوللللللللل...یعنی مراحل ساخت بازی تمـوم شده و فرستاده شده برای تکثیر و توزیع :d
پس این آدم خوبای جهان کجا هستن؟؟؟چرا دست به کار نمیشن؟؟زود باشن دیگهههههههه ))):d
آهااااااااااا.ایوللللللللل...یعنی مراحل ساخت بازی تمـوم شده و فرستاده شده برای تکثیر و توزیع :d
به احتمال بسیار زیاد :dدوستان من زیاد با 360 بازی نمیکنم . اهل لایو و اینا هم نیستم
سوالم اینه که وقتی بازی زودتر لیک بشه اونوقت بازی کنیم و آچیومنت باز کنیم بعدش اگه به لایو وصل شی بن میشی ؟
دوستان من زیاد با 360 بازی نمیکنم . اهل لایو و اینا هم نیستم
سوالم اینه که وقتی بازی زودتر لیک بشه اونوقت بازی کنیم و آچیومنت باز کنیم بعدش اگه به لایو وصل شی بن میشی ؟
اگه قبل از ریلیز بازی کنی و آچیومنت باز کنی، تا زمانیکه لیک نشده نباید بری لایو. ولی بعدش که لیک شد اگه وصل شی مشکلی نداره.
امروز تو مغازه بودم یارو 150 تا سفارشش داد تا دقیقا همون روزی که لیک شد براش بیارن !
با توجه به اینکه بازی دو دیسک هست مبلغش میشه 1,500 میلیون ! حالا اگر 100% باشد که بماند ... :biggrin1:
یکی از دیسکا نصبش اجباریهبايد حتما بازى نصب كرد تا اجرا شه؟ رو فلش ميشه نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟
بابا کپی چه بحث قیمت داره من نمیدونم...ما به فروشنده ولایتمون 10 تومن دادیم 100% بزنه اولین ساعتی که دستش میرسه خودش زنگ بزنه بریم بگیریم!!:dامروز تو مغازه بودم یارو 150 تا سفارشش داد تا دقیقا همون روزی که لیک شد براش بیارن !
با توجه به اینکه بازی دو دیسک هست مبلغش میشه 1,500 میلیون ! حالا اگر 100% باشد که بماند ...
دوستان تون حجم فایل نصبی چه قده؟
بیشتر از یه فلش 8 گیگ میخواد؟