Roozbeh psp کاربر سایت Aug 8, 2013 #1,277 تقدیم به همه فن های GTA همین الان کشیدمش. مایکل و فرانکلین هم گزینه های بعدی هستن
BehzaDG کاربر سایت Aug 8, 2013 #1,279 نوشته شده توسط Seser.pesar: میشه تو خیابون خانوم سوار کرد .؟؟؟ بیشتر... تا جایی که یادمه ، جزو سنت دیرینه ی GTA ه :d
نوشته شده توسط Seser.pesar: میشه تو خیابون خانوم سوار کرد .؟؟؟ بیشتر... تا جایی که یادمه ، جزو سنت دیرینه ی GTA ه :d
amin200200 کاربر سایت Aug 8, 2013 #1,280 نوشته شده توسط Roozbeh psp: تقدیم به همه فن های GTA همین الان کشیدمش. مایکل و فرانکلین هم گزینه های بعدی هستن بیشتر... داداش خوب کشیذیا دستت درد نکنه اما این کتف سمت راستش یه نمه شور رفته کوچولوتر از سمت چپش شده :d
نوشته شده توسط Roozbeh psp: تقدیم به همه فن های GTA همین الان کشیدمش. مایکل و فرانکلین هم گزینه های بعدی هستن بیشتر... داداش خوب کشیذیا دستت درد نکنه اما این کتف سمت راستش یه نمه شور رفته کوچولوتر از سمت چپش شده :d
titan13 کاربر سایت Aug 9, 2013 #1,281 نوشته شده توسط Roozbeh psp: تقدیم به همه فن های GTA همین الان کشیدمش. مایکل و فرانکلین هم گزینه های بعدی هستن بیشتر... دوست من حتما مال مایکل رو هم بکش
نوشته شده توسط Roozbeh psp: تقدیم به همه فن های GTA همین الان کشیدمش. مایکل و فرانکلین هم گزینه های بعدی هستن بیشتر... دوست من حتما مال مایکل رو هم بکش
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت Aug 9, 2013 #1,282 Take-Two Seeking Control of GTAV.com | EGMNOW :d
u_2 کاربر سایت Aug 9, 2013 #1,283 تریلر بازی رو به یکی از دوستام نشون دادم و گفتم براpcنمیاد مشتری کنسولم شد Last edited by a moderator: Aug 9, 2013
aha2012 کاربر سایت Aug 11, 2013 #1,286 نوشته شده توسط sa_mp: ار gang هم خبری هست ؟ بیشتر... مثل اینکه هست نوشته شده توسط most=: ببخشید.بازی اومد؟ بیشتر... 26 شهریور میاد
نوشته شده توسط sa_mp: ار gang هم خبری هست ؟ بیشتر... مثل اینکه هست نوشته شده توسط most=: ببخشید.بازی اومد؟ بیشتر... 26 شهریور میاد
trust n1 کاربر سایت Aug 12, 2013 #1,288 نوشته شده توسط RAMB0o0: بیشتر... این فیلم خیلی توپ بود وقتی مارک ویلبرگ از ویل فررل میرسه تو کجا رانندگی یاد گرفتی اونم میگه جی تی ای اما چند دقیقه بعد یک هلیگوپتر میاد سراغشون میگه نامردا از چیت استفاده کردند من این تیکه را مرده بودم از خنده
نوشته شده توسط RAMB0o0: بیشتر... این فیلم خیلی توپ بود وقتی مارک ویلبرگ از ویل فررل میرسه تو کجا رانندگی یاد گرفتی اونم میگه جی تی ای اما چند دقیقه بعد یک هلیگوپتر میاد سراغشون میگه نامردا از چیت استفاده کردند من این تیکه را مرده بودم از خنده