دوستان این بازی به هارد نیاز داره ؟
به تو میگن یک گیمر واقعی که با وجود زن و بچه و نوه هات بازم پای کنسول میشینی مثل خودم،دوست دارم فرشید جون.حالا من که خونه و زندگی ام با داداشام جدا است ولی زن و بچه دارم نصف روز که سر کارم بدشم خسته هستم و برای اینکه شب بیدار بمونم تا 8 شب خوابم بقیه اش هم که در اختیار خانواده و بعد از ساعت 2 شب تازه میخواهم بازی کنم تا 4 یا خیلی زور بزنم 5 اما همینم همیشه اتفاق نمی افته کل حالش تو روز بازی کردنه فقط جمعه ها بیشتر میتونم
صفحه پیش بحث شد راجع به آچیومنت ها.
آخرین بازی راک استار که سعی کردم هزارش کنم مکس پین 3 بود که اونم رسما تجاوز میکرد:d
امیدواریم سر این یکی سخت نگیرن.
این کار رو من تو سن اندریاس کردم و فیلم هم گرفتم و وقتی به دوستام نشون دادم میگفتن دروغ میگم و از جایی دانلود کردم.:dیک اچیومنت هست تو gta iv عمرا کسی تو بازیسنتر گرفته باشه اونو !اینو از اونجایی میگم که من بازی رو خوردم من که هر کاری کردم نشد که نشد .قضیه از این قرار بود که باید با ماشین تو هوا چند دور بزنی و یک مسافت طولاین رو بری ! من یکی از کوچه های کنار دریا رو نشون کردم که راست همین کار بود سراشیبی هم بود با بهترین ماشین با تمام سرعت از تو این کوچه رد می شدم و قبل دریا یک تخته چوبی بود برای پرش با نصف ماشین می رفتم روش تا نزدیک های ساحل اون ور کانال اب پرواز می کردم ولی نشد که نشد . فقط 1 هفته تمرین می کردم هر کاری کردم نشد بگیرمش ...ببینید بعد این همه مدت هنوز یادم مونده عقده شده برام