Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آخرین ویرایش:
خدای بزرگ من اسکرین شاتها را دیدم دارم دیوانه میشم
من میخواهم برم L.A میخوام برم بالای کوه میخواهم برم توی دریا برم با هواپیما و هیلکوپتر تو اسمون خدا یعنی میشه امشب بخواهم این 1 ماه و چند روزه گذشته باشه صبح برم بازی رو بخرم و بدون هیچ مشکلی بازی کنم من فکر کنم همچین روزی یکی از بهترین روزهای زندگیمه دیوانه گرافیکشم خیلی توپه به همه جزئیات توجه شده دمشون گرم

آقا اين عكساي مقايسه ي مكان هاي واقعي در لس آنجلس با بازي رو ديدم ! راكستار رسما تركونده ... ما هم رسما يك سفربه لس انجلس خواهيم داشت و اونجا رو به گند خواهيم كشيد !! :d

آقا از الان بگم که نگید نگفتی:d.من کاملا مطمئنم روزه عرضه بازی این گیم فروشیا منفجر میشه!:d و چون فروش این بازیا ریسک داره خیلی تعداد بالا نمیارن هر دفعه,بنابراین تموم میکنن و میگن برو فردا بیا:|
پس بسیار شیک مثله من برید دمه مغازه چادر بزنید:))
این Challenge هم فقط برای ما ایکس باکسیاست.پلی استیشنیا که میرن 3 تومن میدن طرف,میگن 1 کیلو جی تی ای بریز رو این هارده ما :d

دوستان این اشتیاقتون خیلی برام جالبه :))
من از 3تا حالا همشون رو تموم کردم ولی برام اینجوری نبوده :)
من حتی ال ای نویر رو از IV بیشتر دوست داشتم
توی 4 همه ماموریت ها محدود میشد به آدم کشی... کاشکی تو 5 تنوع بدن به معموریت همش آدم کشی + بانک زنی نشه

هر جنبنده ‏اى كه در روى زمين است و هر پرنده‏اى كه در آسمان است را در کسری از ثانیه نابود ميكند :d
برای دیدن عکسـه واقعیه این هلیکوپتر ـه نظامی به تاپیک ـه
کاملترین اطلاعات از GTAV (امکانات .مهارت .نقشه و ...)
مراجعه کنین :d

امیدوارم مراحل اجباری روندن هلیکوپتر دیگه نباشه ، چون اصلا بلد نیستم برونم.:-":دی

اگر بتونید تو بازی BF3 هلی کوپتر کنترل کنید تو اینم میتونید :biggrin1:
تو BF 3که فقط یکم تمرین لازم داشت و بعدش شبیه تکه ای از کیک میشد :d
توی این gta v هم به نظرم کنترل هلیگوتر ها آرکید تر شده..........

علی رضا جان شما از سیاست های راکستار خبر نداری!
:biggrin1:
راکستار تا حالا اطلاعات هم لیک نکرده. نه GTA IV، نه RDR، نه هیچ بازی دیگه ایشون Leak شده. چه بخوایم چه نخوایم متاسفانه باید تا روز عرضه صبر کنیم.

این بازیهای ایکس باکس و پلی3 که زودتر لیک میشن ، به خاطر گلد شدن و عرضه زودترشون به فروشگاه های بزرگ سراسر دنیاست .

که معولا هم همون یه هفته قبل عرضه ، انبار فروشگاه ها رو پر میکنن که موقع فروش آماده باشن .

حالا یه مومنی هم اون وسط یه نسخه رو تک میزنه میزاره رو نت :دی به راک استار هم ربطی نداره ، بخواد یا نخواد چند روز قبل عرضه رو اینترنت هست .

این بازیهای ایکس باکس و پلی3 که زودتر لیک میشن ، به خاطر گلد شدن و عرضه زودترشون به فروشگاه های بزرگ سراسر دنیاست .
که معولا هم همون یه هفته قبل عرضه ، انبار فروشگاه ها رو پر میکنن که موقع فروش آماده باشن .
حالا یه مومنی هم اون وسط یه نسخه رو تک میزنه میزاره رو نت :دی به راک استار هم ربطی نداره ، بخواد یا نخواد چند روز قبل عرضه رو اینترنت هست .

مومن جان می دونم همه اینایی که گفتی رو!:دی
من هم نمی دونم اینا چی جوری این کارو عملی می کنن. یا چه Security توی انبار ها گذاشتن که دیسک ها دزدیده نشه، یا از چه کسانی اون تو (نصف اوقات انباردار ها این کارو می کنن) استفاده می کنن، ولی نه GTA IV لیک شد، نه RDR، نه MP3 مطمئن باش اینم لیک نمی شه.
قبول ندارین بوک مارک کنین، 47 روز دیگه معلوم می شه. اگه اشتباه کردم به مدت یک ماه آواتار جلیلی می زارم!:دی

مومن جان می دونم همه اینایی که گفتی رو!:دی
من هم نمی دونم اینا چی جوری این کارو عملی می کنن. یا چه Security توی انبار ها گذاشتن که دیسک ها دزدیده نشه، یا از چه کسانی اون تو (نصف اوقات انباردار ها این کارو می کنن) استفاده می کنن، ولی نه GTA IV لیک شد، نه RDR، نه MP3 مطمئن باش اینم لیک نمی شه.
قبول ندارین بوک مارک کنین، 47 روز دیگه معلوم می شه. اگه اشتباه کردم به مدت یک ماه آواتار جلیلی می زارم!:دی

سید جان منظور انبار کل فروشگاه های بازیهای ویدیویی تو سراسر تو دنیا هست که ناشر براشون بازی رو ارسال کرده . :دی

یکی دو تا نیست که !! و از اونجا به بعد هیچ ربطی به راک استار یا هر شرکت سازنده بازی دیگه ای نداره ! حالا اصلا NASA بازی بسازه !! بازم از اونجا به بعد Security هیچ ربطی به شرکت سازنده نداره . چون لیک داخلی نیست که .

MP3 راحت 10 روز قبلش لیک شد ! :دی

RDR هم 8 روزی بد قبل عرضه فکر کنم :دی

Undead هم همینطور ! :دی

GTA IV زمان خودش یادم نمیاد ولی فول پک و اکسپنشن هاش هم یه هفته زودتر لیکید :دی

سازنده هر شرکتی باشه ، این پروسه لیک شدن ربطی بهش نداره و زودتر لیک هم خواهد شد ! :دی

سید جان منظور انبار کل فروشگاه های بازیهای ویدیویی تو سراسر تو دنیا هست که ناشر براشون بازی رو ارسال کرده . :دی
یکی دو تا نیست که !! و از اونجا به بعد هیچ ربطی به راک استار یا هر شرکت سازنده بازی دیگه ای نداره ! حالا اصلا NASA بازی بسازه !! بازم از اونجا به بعد Security هیچ ربطی به شرکت سازنده نداره . چون لیک داخلی نیست که .
MP3 راحت 10 روز قبلش لیک شد ! :دی
RDR هم 8 روزی بد قبل عرضه فکر کنم :دی
Undead هم همینطور ! :دی
GTA IV زمان خودش یادم نمیاد ولی فول پک و اکسپنشن هاش هم یه هفته زودتر لیکید :دی
سازنده هر شرکتی باشه ، این پروسه لیک شدن ربطی بهش نداره و زودتر لیک هم خواهد شد ! :دی

صبر می کنیم!
تو فعلا در حال ساخت یک آواتار جلیلی باش!;;):دی
البته من برای تو اواتار نمی سازم چون هیچی ازین ضایع تر نمی شه!=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or