سلام. آره. به گلد نیازه.دوستان من تازه کنسول گرفتم سوشیال کلاب ساختم تو خود بازی و قسمتxbox game stor حدود 13 تا پک برای دانلود هست که رایگانه ولی جلوش نوشته انلاین و من گلد ندارم برای بازی کردنش باید حتما بایدگلد داشته باشم؟
سلام. آره. به گلد نیازه.دوستان من تازه کنسول گرفتم سوشیال کلاب ساختم تو خود بازی و قسمتxbox game stor حدود 13 تا پک برای دانلود هست که رایگانه ولی جلوش نوشته انلاین و من گلد ندارم برای بازی کردنش باید حتما بایدگلد داشته باشم؟
دوستان من تازه کنسول گرفتم سوشیال کلاب ساختم تو خود بازی و قسمتxbox game stor حدود 13 تا پک برای دانلود هست که رایگانه ولی جلوش نوشته انلاین و من گلد ندارم برای بازی کردنش باید حتما بایدگلد داشته باشم؟
ازدوستان گلم اگه امکان دارد سایتی جای برای دانلود ابدیتها و پکهای جی تی ای سرلغ داره واسمون بزاره 545408A7
دوستان نمیدونم چیکار کردم سیو بازی هنگام اجرای اول بدون سینک شدن لود نمیشه و از اول بازی میاد چیکار کنم به اینترنت دسترسی ندارم خیلی ضد حال شده 30 درصد پیش رفته بودم
اگه به اینترنت وصل نیستی آپدیت بازی رو پاک کن درست میشه این آپدیتهای جدید باید اولش به اینترنت وصل باشی تا سیوت بالا بیاد اگه هم وصل نیستی آپدیت رو پاکن سیوت بالا میاد
داداش اینکارو کردم دستگاه فریز شد تایتل اپدیت رو پاک کردم بازی دیگه اجرا نشد موقع لودینگ دستگاه هنگ میکنه
بعد دوباره تایتل رو گرفتم بازی اجرا شد ولی باز هنگ میکرد دیسک دوم رو پاک کردم از هارد مشکل حل شد ولی دیگه نمیزازه دیسک دوم رو نصب کنم هنگ میکنه حتی دیسک یک رو روی فلش ریختم دومی رو روی هارد بازم هنگ میکنه چندبار هم کش دستگاه رو پاک کردم نشد حالا چیکار کنم لنز دستگاهم ضعیفه همیشه رو هارد اجرا میکردم الان دردسر شد برام
تمام فایل ها رو چک کن شاید یکی پریدهسلام دوستان این ارور چطور برطرف میشه
Files required to play GTA Online could not be downloaded from the Rockstar games services