Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من تازه کنسول گرفتم سوشیال کلاب ساختم تو خود بازی و قسمتxbox game stor حدود 13 تا پک برای دانلود هست که رایگانه ولی جلوش نوشته انلاین و من گلد ندارم برای بازی کردنش باید حتما بایدگلد داشته باشم؟
سلام. آره. به گلد نیازه.

اره بخش انلاینش نیاز به گلدداره
دوستان من تازه کنسول گرفتم سوشیال کلاب ساختم تو خود بازی و قسمتxbox game stor حدود 13 تا پک برای دانلود هست که رایگانه ولی جلوش نوشته انلاین و من گلد ندارم برای بازی کردنش باید حتما بایدگلد داشته باشم؟

ممنون دوستان
بخوام داستان 66 مرحله رو متوجه بشم جایی هست ترجمه کرده باشه؟ تو سایت ign مراحل بود ولی مترجم گوگل ترجمش خیلی بده متوجه نشدم چی به چیه جاهای دیگه هم کلی توضیح دادن یهو پایانش مشخص میشه

دوستان من گلد48 ساعته گرفتم بعد تو قسمت انلاین رفتم دیدم میگه باید پک دانلود کنی چندتا رایگان بود دانلود کردم یکسری ماشین تو گاراژ اومد و اسلحه جدید بعد که افلاین شدم این موارد تو بازی بود جریان چیه؟ پس چرا زده بود پکها فقط ودسا بدزی انلاینه؟ بازیمم بعید میدونم برنر مکس بوده باشه البته من همیشه از طریق اجرای اهنک بازیو نصب و اجرا کردم الانم بدون پخش اهنگ تست کردم بازی اومد اولش دیسک میچرخید ولی بعدش صدایی نیومد و بازی اجرا شد مثل بقیه بازیها 97 درصد بیرون نیومد.

ازدوستان گلم اگه امکان دارد سایتی جای برای دانلود ابدیتها و پکهای جی تی ای سرلغ داره واسمون بزاره 545408A7

من با اینترنت پیشگامان از ساعت 1 شب که رایگان هست راحت دانلود کردم کل dlc بازی رو شماهم اینکارو کن راحته جایی لینک مستقیم نیست خیالت تخت اگرم باشه سخت پیدا میشه کل اپدیت هم یکو نیم گیگه و باید اکانت کلد داشته باشی بتونی دانلود کنی من گلد 48ساعته خریدم دانلود کردم تو بخش انلاین هنوز نتونستم بازی کنم سردر نیاوردم ولی تو بخش افلاین اسلحه ماشین زیادی اضاف میشه

دوستان نمیدونم چیکار کردم سیو بازی هنگام اجرای اول بدون سینک شدن لود نمیشه و از اول بازی میاد چیکار کنم :( به اینترنت دسترسی ندارم خیلی ضد حال شده 30 درصد پیش رفته بودم

دوستان نمیدونم چیکار کردم سیو بازی هنگام اجرای اول بدون سینک شدن لود نمیشه و از اول بازی میاد چیکار کنم :( به اینترنت دسترسی ندارم خیلی ضد حال شده 30 درصد پیش رفته بودم

اگه به اینترنت وصل نیستی آپدیت بازی رو پاک کن درست میشه این آپدیتهای جدید باید اولش به اینترنت وصل باشی تا سیوت بالا بیاد اگه هم وصل نیستی آپدیت رو پاکن سیوت بالا میاد

اگه به اینترنت وصل نیستی آپدیت بازی رو پاک کن درست میشه این آپدیتهای جدید باید اولش به اینترنت وصل باشی تا سیوت بالا بیاد اگه هم وصل نیستی آپدیت رو پاکن سیوت بالا میاد

داداش اینکارو کردم دستگاه فریز شد تایتل اپدیت رو پاک کردم بازی دیگه اجرا نشد موقع لودینگ دستگاه هنگ میکنه
بعد دوباره تایتل رو گرفتم بازی اجرا شد ولی باز هنگ میکرد دیسک دوم رو پاک کردم از هارد مشکل حل شد ولی دیگه نمیزازه دیسک دوم رو نصب کنم هنگ میکنه حتی دیسک یک رو روی فلش ریختم دومی رو روی هارد بازم هنگ میکنه چندبار هم کش دستگاه رو پاک کردم نشد حالا چیکار کنم لنز دستگاهم ضعیفه همیشه رو هارد اجرا میکردم الان دردسر شد برام

داداش اینکارو کردم دستگاه فریز شد تایتل اپدیت رو پاک کردم بازی دیگه اجرا نشد موقع لودینگ دستگاه هنگ میکنه
بعد دوباره تایتل رو گرفتم بازی اجرا شد ولی باز هنگ میکرد دیسک دوم رو پاک کردم از هارد مشکل حل شد ولی دیگه نمیزازه دیسک دوم رو نصب کنم هنگ میکنه حتی دیسک یک رو روی فلش ریختم دومی رو روی هارد بازم هنگ میکنه چندبار هم کش دستگاه رو پاک کردم نشد حالا چیکار کنم لنز دستگاهم ضعیفه همیشه رو هارد اجرا میکردم الان دردسر شد برام

هیچ راهی نداره من یکبار تایتل آپدیتو پاک کردم بازی اجرا شد اگه هم نشه باید حتما باید وصل باشی به نت

اینم از پول میلیاردی بعد از انجام مراحل لستر اساسین با کمک پست دوستان فقط حیف شد مرحله اولشو اواسط بازی رفتم پول نداشتم خلاصه همه چیو خریدم هنوز میلیاردی پول دارن. حالا با حیالت راحت کنسولو میفروشم
http://uupload.ir/files/6qmp_20160102_172326-1.jpg
6qmp_20160102_172326-1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or