Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام من میخوام وارد gta online بشم وارد نمیشه و یه اروری میده

ايا اررور راك استار cloud ميده اگه اره مشكل اينترنته

Sent from an iPhone to hidden planets

دوستان بعد از تموم کردن بخش داستانی، مایکل هنوزم میتونه پیگیر ساختن فیلم بشه؟ ماموریتی یا چیز دیگه ای؟

نه متاسفانه ولي اگه سينما داپلر تو اون واينوود كه ١٠ ميليون بخر بعد بعضي اوقات بهت ميگه با هواپيما تو شهر درباره فيلم melt down تبليغ ميكنه

Last edited by a moderator:
میدونم این سوال قبلا پرسیده شده اما خودم چون هارد دارم توجهی نکرده بودم...برای یکی از اشنایان میپرسم...
چجوری میشه سرعت فلش رو اندازه گیری کرد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

میدونم این سوال قبلا پرسیده شده اما خودم چون هارد دارم توجهی نکرده بودم...برای یکی از اشنایان میپرسم...
چجوری میشه سرعت فلش رو اندازه گیری کرد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

يك برنامه هست برات آپلود ميكنم بزودي برنامشو

سلام و خسته نباشید بازی رو تا اخر رفتم و تمامی مراحل رو سیو کردم بعد داشتم هاردم رو پاکسازی میکردم که حواسم نبود و اون 7 گیگ که اول بازی نصب میکنیم رو پاک کردم الان هم سی دی دومم خراب شده که ببینم سیو بازیهام از بین رفته یا نه . حالا از بین رفته یا نه ؟! شما در جریان هستین ؟!

سلام و خسته نباشید بازی رو تا اخر رفتم و تمامی مراحل رو سیو کردم بعد داشتم هاردم رو پاکسازی میکردم که حواسم نبود و اون 7 گیگ که اول بازی نصب میکنیم رو پاک کردم الان هم سی دی دومم خراب شده که ببینم سیو بازیهام از بین رفته یا نه . حالا از بین رفته یا نه ؟! شما در جریان هستین ؟!

نه فك نكنم ازبين رفته باشه چون سيو ها ربطي به نصب نداره

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

فک نمیکنم ربطی به هم داشته باشن سیوهای به احتمال زیاد سیوهاتون پاک نشدن

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دیسک بازیم برنر مکس نیست بازم اگه روی فلش نصب کنم مشکلی نداره؟؟؟

سلام دیسک های ۹۷٪ احتمال بن شدن تو انلاین رو بالا میبرن توصیه میکنم اگه میخوای انلاین بازی کنی از برنرمکس استفاده کن
در ضمن نصب روی فلش یا هارد هیچ ربطی به بن شدن یا نشدن نداره

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or