Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا من یه مرحله گیر کردم میخواستم ببینم امکانش هست بتونم اون مرحله رو بدون اینکه بازی کنم رد کنم؟
چون تا حالا 4-5 بار باختم ولی مث مراحل قبل گزینه رد کردن نداره باید چکار کنم؟

تا جایی که من خاطر هستم شما باید یک یا دو تا کامیون هم برای این ماموریت می دزدید.کامیون های حمل پول است فکر کنم.

اخه تو موبایلم حرفی از کامیون زه نشده بود و جایی هم ندیدم ؟!
برای اگاهی بیشتر که بگم کجا هستم , من الان 70% بازی رو رفتم و الان در نقشم برای هر 3 کاراکتر علامت H مثل همیشه وجود داره ولی نمیشه رفت داخل SC .

دوستان لطف کنید سریع بگید من این مرحله Assassination Hotel با فرانکلین رو چطور باید بگذرونم ؟!!
اون پایین یک دقیقه و خورده ای وقت میده و من نمیدونم دقیقا باید چکار کنم ؟!

قبل ماموريت برو تموم پولاتو با شخصيت ها سهام pharmaceuticals بخر بعدشم ميري تو پاركينگ پارك ميكني از همونجا Rb رو ميزني كاور ميگيري بعد با يه اسنايپر بعد از اينكه ٢ دقيقه تموم شد سوژه مورد مظر مياد بيرون ميكشيشو سريع فلنگو ميبندي بهد اين كه ماموريت تموم شد سهام تا ٥٠ درصد سود ميده

کلا هر چند بار هم این بازی رو تموم کنید و دوباره از اول شروع کنید باز هم تازگی داره
من عاشق این مسافرت بین شهری هستم لا مصب جاده رو خیلی قشنگ طراحی کردند مناطق بیابانی که دیگه نگوووو

Grand Theft Auto V manual برای اندروید اومد با حجم 180 مگ:
nexusae0_unnamed-3_thumb3.jpg

nexusae0_unnamed-2_thumb4.jpg

قبلا شایعه بود که سی جی رو خواهیم دید تو بازی ولی نبود اصن :|
آخر sa رو یکی برام اسپویل میکنه لطفا؟ :دی

در طی اتفاقات بازی، مشخص میشه که Ryder و Big Smoke مسئول کشته شدن خانواده‌ی CJ بودند. رایدر که در یک تعقیب و گریز با قایق توسط CJ کشته میشه. بعد از بازگشت CJ به لوس سانتوس CJ وارد محل اختفای Big Smoke میشه و میکشدش. اما بعد پلیس وارد ماجرا میشه و دوباره در طی یک تعقیب و گریز خیلی طولانی و هیجان انگیز، Officer Tenpenny هم کشته میشه

من این دو جا گیر کردم ، یکی بگه چی کار کنم :

الان کلا دو تا ماموریت موجوده یکی برای مایکل و اون یکی برای فرانکلین که هر دو رو گیر کردم .

1 - برا مایکل یه ماموریت بازه که باید بریم خارجه شهر و جایی که نوشته Federal Investigation Burea که من میرم ولی اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
- برای فرانکلین هم اون ماموریتی هستم که لستر بهش ماموریت میده سه نفر رو بکشه . نفر اول که داره فیگور بدنسازی میگیره و دومی تو قایقه و وقتی میرم جای نفر سومی ، تو نقشه نشون میده کنار یه ساختمان هست ولی نه کسی کناره ساختمانه نه اینکه توی ساختمان میره . خلاصه نفر سوم رو نمیشه کشت . بی زحمت بگید چی کار کنم .

من این دو جا گیر کردم ، یکی بگه چی کار کنم :

الان کلا دو تا ماموریت موجوده یکی برای مایکل و اون یکی برای فرانکلین که هر دو رو گیر کردم .

1 - برا مایکل یه ماموریت بازه که باید بریم خارجه شهر و جایی که نوشته Federal Investigation Burea که من میرم ولی اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
- برای فرانکلین هم اون ماموریتی هستم که لستر بهش ماموریت میده سه نفر رو بکشه . نفر اول که داره فیگور بدنسازی میگیره و دومی تو قایقه و وقتی میرم جای نفر سومی ، تو نقشه نشون میده کنار یه ساختمان هست ولی نه کسی کناره ساختمانه نه اینکه توی ساختمان میره . خلاصه نفر سوم رو نمیشه کشت . بی زحمت بگید چی کار کنم .

داداش نفر سوم رو میگه در حال پاک کردن شیشه کثیف هستش که باید یخورد عقبتر وایسی و بالا رو با اسنایپ هدف بری میبینی یه یارو داره شیشه ساختمون بزرگه رو پاک میکنه یه تیر بریش حله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or