منم دیدمش . فکر نکنم خودش بوده باشهامروز با فرانکلین در حال رانندگی و گوش دادن به آهنگ زیبای ـه ژنرال لی ـه
جانی کش بودم که یه یارویی رو دیدـم کـه کنار خیابون وایساده بود و داشت یه چیزهایی میگفت !
رفتم جلو ببینم کیـه و چی داره میگـه !؟
جیزز کرایست بود :d
میگم کسی هنوز نتونسته بهترین راه برای پولدار شدن رو کشف کنه ؟ این بورس ممکنه آدم رو بدبخت کنه رسما
از نظر ظاهری که کپی ـه برابر اصل بود ! :dمنم دیدمش . فکر نکنم خودش بوده باشه
به احتماله زیاد ماری زده بود یارو :d
میگم این دوستمون منظورش همین ۱۲۰۰۰ دلاریه نیست ؟ فکر کنم یک ۰ بیشتر زده
میگم کسی هنوز نتونسته بهترین راه برای پولدار شدن رو کشف کنه ؟ این بورس ممکنه آدم رو بدبخت کنه رسما
دوستان بالاخره مشکل افت فریم رو با هزار دردسر حل کردم.راستش بی خیال شده بودم ولی گفتم بذار این روش رو امتحان کنم و با کمال شگفتی دیدم کار کرد!:-o
دستگاهمم آرکید جاسپر آخر 2009 با یه هارد 120 هست.حتما حتما،بازم تاکید میکنم حتما حتما این کارو انجام بدید،به ترتیب.
۱-تمام اطلاعاتی که از GTA V در دستگاه خود دارید را پاک کنید.
۲-سه بار متوالی تمام اطلاعات موجود در system cache هارد را پاک کنید.(هم هارد و هم حافظه اصلی 256 مگابایتی دستگاه)
۳-تمام اطلاعات موجود از marketplace ها را از روی هارد خود پاک کنید.
۴-به مدت سه دقیقه کنسول خود را خاموش کنید.
۵-دستگاه رو روشن کنید و دیسک اول را نصب کنید.(بعد از اتمام نصب و پیغام دیسک دوم،دیسک دوم رو نذارید توی دستگاه)
۶-دستگاه را خاموش کنید اما دیسک دوم را در دستگاه قرار ندهید.بعد دستگاه رو روشن کنید.
۷-دستگاه را یک بار دیگر خاموش و روشن کنید.
۸-دیسک دوم را روی فلش نصب کنید.
۹-بازی را اجرا کنید.
حتما این کار رو انجام بدید و تفاوت رو ببینید.
باید به شبکه xbl وصل شید دیگه !! و قبل اینکه وارد بازی شید خودش دانلودش میاد یک پنجره کوچیک وسط صفحه شروع میکنه به دانلود شدن .بدون اکانت گلد هم میشه این اپدیت رو انجام داد . حتما باید این اپدیت رو انجام بدید اگه حتی افلاین بازی میکنید چون غیب شدن ماشین با اون همه هزینه سنگین اپگرید مشکل کمی نیست که خدارو شکر با این اپدیت درست میشه.
توی ps3 از xbox بدتره خودم تجربه کردم دارم میگم .ما که بن شدیم چی کار کنیم آپدیت نمیشه ؟ ؟؟؟؟
در ضمن خیلی افت فریم داره و بعضی جاها اشیا لود نشودن و یک هو ظاهر میشن چی کار کنم شیطونه میگه برم یک ps3 بگیرم شرو بکنما
توی ps3 از xbox بدتره خودم تجربه کردم دارم میگم .
منم هم افت فریم دارم و تکسچرها دیر لود میشن
مثله این که برای همه اینطوری نیست
فکر نکنم چون خیلی ها این مشکل رو ندارنشاید به خاطر بازی غیر اروجینال هستش ؟؟؟ میشه ؟؟؟
در ضمن من بن شدم یک آپدیت اومده براش اون چیه و من میتونم نصبش کنم ؟؟؟ یعنی نمیخواد به لیو وصل بشم ؟؟ اگه آره چطور آپدیتش کنم ؟؟