The Old Gamer
کاربر سایت
نه ربطی نداره با فرانکلین دکمه rs و ls باهم فشار بدین سوار ماشین صحنه اهسته میشهبه نظر من نه تنها فانتزی نشده بلکه بهتر هم شده. اون دوستیم که گفتن هندلینگ خراب شده اشتباه میکنن. شما 3 تا شخصیت دارید تو بازی که مهارتای مختلف دارن. شما با شخصیت سیاه پوستتون(اسم رو نمیگم چون میدونید دیگه اونایی هم که نمیدونن بهتره ندونن)بشینید پشت ماشین ببینید چقدر حرفه ای میرونه و نرم هست اما حالا با اون یکی بچه ژیگوله بشینید پشت فرمون بعد مقایسه کنید ببینید چی میشه!
چشم چشم...حتما.....
عزیز حالا میشه یه ذره راجع به اون چیزی ک بالا پرسیدم کمکم کنید؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
چطوری باید سوار شم؟ درش خیلی بالاست!
رو کدوم سهام سرمایه گذاری کنم حتما سود میکنم؟؟میخوام 300،400 هزار دلار سرمایه گذاری کنم
رفته بودم توپخونه بازی رو بگیرم یه 100 نفر تو یه سف واستاده بودیم بعد فروشنده انقدر استرس داشت که اماکن نیاد دستاش میلرزید خدایی دمش گرم![]()
چه صفی!!
![]()
![]()
![]()
نه دیگه از ماشین پیادش نکن تو ماشین ارشادش میکنه :dعزیز بردمش بالای کوه کنار جاده اما وقتی از ماشین پیاده اونم پیاده شد و رفت....جای خلوت یعنی هیچکس نباشه؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
نمیشه برادر!^ یاد وضعیت خودم تو روز اول لیک شدن افتادم
از روش آروم استفاده می کنین، توی گروهتون بهترین هکر رو برمی دارین تا بیشترین زمان رو داشته باشین و بیشتر طلا بردارین، راننده هم یک خوب بردارین، چون به درد می خوره، ولی شوتر اصلا اهمیتی نداره بدترین رو هم بردارین کاری نمی شه.
کنارش وامیستی Y می زنی سوار می شه.
ARK و Cool Beans خوبن ولی زیادی سرمایه گذاری نکنین، یکهو بازار افت می کنه نابود می شین![]()
فکر کنم لیکور استور رو میگی نه؟ liquor storeدوستانی که میخوان از فروشگاه دزدی کنن برن به این مکانی که با فلش قرمز تو نقشه مشخص کردم برن تو فروشگاه کنار پمپ بنزین و اسلحه رو بکشید بیرون کسی که پشت صندوق وایساده رو هدف بگیرین خودش پول ها رو میریزه تو کیسه و شما هم باید سریع پیچ بزنین:d
مکان فروشگاه رو با فلش قرمز مشخص کردم :خودم با همین روش چند هزار دلار پول به جیب زدم:d پیشنهاد میشه با ترور برین:d![]()
نمیشه برادر!درش خیلی بالاست و پله ای هم نیست!
با اینکه بازی رو گرفتم هنوزم شبا از شدت هایپ که میخوام صبح بازیش کنم خوابشو میبینم![]()