Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اقا من یه سوال دارم که به داستان بازی مربوط میشه
اقا من رفتم اولین دزدی که با فرانکلین و دو نفر دیگه انجام میدیم از جواهر فروشی رو انجام دادم بعد از اینکه تموم کردم دیدم نوشته حدود 20000 تا به فراکلین میرسه و رفتم رو فرانکلین که دیدم هنوز همون 400 پول رو دارم:(
کسی میدونه چرا؟؟
البته بگم مایکل رو امتحان نکردم که ببینم اومد یا نه!!؟

اقا من یه سوال دارم که به داستان بازی مربوط میشه
اقا من رفتم اولین دزدی که با فرانکلین و دو نفر دیگه انجام میدیم از جواهر فروشی رو انجام دادم بعد از اینکه تموم کردم دیدم نوشته حدود 20000 تا به فراکلین میرسه و رفتم رو فرانکلین که دیدم هنوز همون 400 پول رو دارم:(
کسی میدونه چرا؟؟
البته بگم مایکل رو امتحان نکردم که ببینم اومد یا نه!!؟
چند وقت دیگه لستر بهت زنگ می زنه می گه پول رو واریز کردم!

راستی،تاکسی چه درامدی داره:d
دو تا مسافر بردم حدود 500 گرفتم

- - -ویرایش - - -

من میخوام برم تو فرودگاه پلیس میاد دنبالم.چرا؟؟
البته بگم از راه اصلی نرفتم از پشت رفتم یه خروجی کوپیک پیدا کردم رفتم تو :d

دوستان من دارم میرم اون کابین بالای کوه رو ببینم
میشه برام یه نقشه بزارید که اون کابین روش باشه؟
قول میدم برای همتون عکسش رو بیارم
خیلی جالبه.حتما برو من با تله کاب رفتم و با دوچرخه برگشتم انقدر حال داد که نگو.جالبش اینه اون بالا ریه کوهنورد رو کشتم پلیس هم اومد دنبالم:|
کلا چهار سانت راه داشتم و هر یه متر هم پیچ 180 درجه داشت پلیس ها هم همه دنبالم بودن.خلاصه بگم اون بالا خلاف رو بزار گنار:d

توی این شماره نمی شه با تاکسی دیگه رفت؟ این قابلیتش خیلی عالی بود دیگه نمی شه با تاکسی سوار شد تا مقصد رفت؟
چرا نمیشه؟
موبایلتو در آر بروتو کانتکت ---->cab Co.---->زنگ بزن چند ثانیه بعد یه تاکسی میاد اگه اسکیپ نکنی میتونی مجانی پیاده شی اما پلیس دنبالت میکنه
میتونی پولم باهاش در آری

آخرین ویرایش:
داشتم بازی میکردم به یه چیز جالب برخوردم، چیزی اسپویل نمیشه بخونید.

رو پشت بوم یه ساختمون نه چندان بلند بودم میخواستم بیام پایین حوصله نداشتم از پله بیام، تصمیم گرفتم با سر بیام پایین. خیابونی که توش بودم نسبتا شلوغ بود، وقتی افتادم بین جمعیت نصف جونم رفت مردم هم یه دفعه جا خوردن. داشتم از جام بلند میشدم دیدم یکی گوشیشو درآورد یه عکس ازم گرفت بعدش رفت! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or