Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من رفتم جلو یکی بوق زدم طرف سوار شد اما وقتی رفتم یه جا وایسادم و پیاده شدم اونم پیاده شد و رفت....چیکار باید بکنم ک طرف بشه gf ام یا بشه باهاش خوش گذروند؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

اونایی که میخوان برن XBL حتماً با abgx بازی رو چک کنن.
abgx360 - Verified
باو چقدر بچه های بازی سنتر فعال شدن سر این جی تی ای :))
اولا این تست گیری مربوط به یه تاپیک دیگه میشه دوما هنوز قسمت چند نفره ی بازی که عرضه نشده.

سلا به همه دوستان
سوالی داشتم در مورد کدهای بازی
من کدها رو که می زنم کدها درست وارد می شن و اون گوشه بالای نقشه می نویسه که چه کدی زده شده ولی مشکل اینجاست که نمی دونم چطوری عملا اون کاری رو که با وارد کردن کد خواستم انجام بشه ببینم.
یعنی من کد هلیکوپتر رو زدم و نوشت که درست وارد شده ولی هلیکوپتری نمی بینم,میشه بگید این هلی کوپتره الان کجاست یا چرا آبو هوا تغییری نکرده با زدن کدش؟؟؟؟؟
ممنون از همگی

سلام یه سوال فوری داشتم/
همونطوری که میدونید نصب دیسک دوم باعث کاهش کیفیت بازی میشه.من میخوام بدونم که این تغییر کیفیت در چه حده.
چون باتوجه به طولانی بودن بازی اجرای اون از روی دیسک به لنز دستگاه آسیب میزنه.(مدل دستگهelite)

سلام یه سوال داشتم . چطور میتونی درآمد هفتگی از خرید یک گاراژ یا مثلا فرودگاه یا مغازه رو بگیری ؟ در مورد سهام هم یه توضیحی بدین ممنون میشم .

همون سایتی که میرید سهام میخرید,تب سومش پروفایل خودتونه که سهامتونو نشان میده,اگه دیدین سهامتون رفته بالا میفروشینش سود میکنین.

GrandTheftSlowto.jpg

Congrats Rockstar
you deserve your success :bighug:
خب من هم بالـاخره بازی رو تجربـه کردم !
البتـه هنوز اولـه راهـم ولی در همین زمان کم هم میشه تشخیص داد که با یه شاهکار طرف هستیم .
حتی کلمـه مسترپیس در وصف این عنوان یه جور بی انصافیـه !
به ضرس قاطـع میگم :d که تنها عنوانی که امسال شایسته بازی ـه سال شدنـه
GTA V ـه ولـاغیر !
به هیچ کدوم از انتقادها هم گوش ندین !
فقط بشینین و از هنرنمائیه راکستار کمال لذت رو ببرین .

آخرین ویرایش:
سلام بالاخره بازی رو تجربه کردم! واقعا عالیه واقعا! پیشنهاد میکنم اونایی که تا حالا نگرفتن برن بگیرن واقعا بازی عالی هست ! اگه اینو بازی نکنید عمرتون بر فناست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or