رو نقشه چیزی نیست! باید برم تو تا باز شه یعنی؟ کارواش اینا هست رو نقشه!لباس فروشی ، تیون و ..... همه و همه در بازی از همون بدو فرود به بازی وجود داره خب ولی باید بگردید تا پیداشون کنید.
اين چيت كه اومده درسته؟؟؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
تاکسی خیلی درآمدش توپه یه تاکسی بدزد LS یا همون آنالوگ چپیه رو بزن بعد برو ملتو سوار کن برسون به مقصداقا همه چیه بازی اوکیه .،!! یعنی محشره !
الا این موتورسواریش ! کسی امتحان کرده ؟
اقا من یجا هم گیر کردم که باید برای انجام یه ماموریتی یه لباس بخرم ! ( نمیگم ماموریتو که اسپیول نشه ) ولی پولشو ندارم ! چکککار کنم ؟ اصن نمیشه پول دراورد![]()
یه سوال دارم
تمام تفنگ فروشی لباس فروشی و .... از اول بازی بازن؟
یا باید مرحله بری
و اینکه مرحله نری چیز رو از دست میدی؟از نظر داستانی نمیگم منظورم مثلا School ها و ایناس
سلام. نمی دونم چرا پست های من الکی پاک میشن امیدوارم این یکی پاک نشه چون یه سواله: من شنیدم بازی رو باید حتما نصب کنی تا بشه بازی کرد. راستش من تا حالا هیچ کدوم از بازی هام رو نصب نمی کردم چون دستگام آرکیده و هارد نداره. یعنی چاره ای نیست که نشه بدون نصب بازی کرد؟ اگه نیست فلش 8 گیگی جواب میده یا باید 16 بگیرم. لطفا یکی این سوال ما رو جواب بده(ترجیحا کسی که خودش بازی رو روی فلش نصب کرده باشه) ممنون
ممنون.اینا رو خودمون هم میدونیم...:dدوستانی که با ****** مشکل دارن..
موقع لودینگ دکمه Xbox Guide وسط دسته استفاده کنید
فیلم هارو با دکمه A رد کنید
سمت لنگه کفش در نقشه و سواحل نرید
اگر هم چیزی اومد میتونید از دکمه Xbox Guide وسط دسته استفاده کنید
تا اینجا خدا رو شکر اتفاق خاصی نیوفتاد :d
ممنون.اینا رو خودمون هم میدونیم...:d
دکمه وسط رو بزنیم که کاملا محیط اطراف محو نمیشه...یه مقدار کمرنگ میشه...
هیچ چیزی نیست که بخوایم بعضی چیزا رو ***** کنیم که جلو خانواده *** نشه.؟؟؟؟
اقا این چتر چجوری باز میشه؟:biggrin1: با 1000 ارزو رفتیم بالا کوه/ چتر بلد نبودم باز کنم با کله پخش زمین شدم:biggrin1: