Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
مجید اون مد هندلینگ که اول این صفحه معرفی کردی رو دان کردم منتهی ... ماشین هایی که خوابوندیشون کف زمین اصلا راه نمیرن یعنی جلو نمیرن ... بعضی ماشینا لاستیگ از گلگیر زده بیرون بعضی ها مثل ماشین فرانکلین هم نهایت سرعتش 20 تا میشه !
والا من که ریختم خیلی ماشین سوار شدم مشکلی نداشت! البته فقط یک ماشین خراب شده بود که اونم ماشین زیاد خاصی نبود سوارش شدم همش شده بود دریفت دیگه راه نمیرفت :دی ولی بقیه ماشینا خیلی بهتر شده بودن.
منظورت از خوابوندیشون کف زمین چیه؟:دی
خوب اگه مشکلی داری مهم نیست بیا این یکی رو امتحان کن شاید این بهتر هم باشه:
https://www.gta5-mods.com/vehicles/better-handling/download
ولی اینو تست نکردم چون با همونی که صفحه قبلی گذاشتم بشدت بازی بهتر شد و خیلی حال کردم :دی

- - -ویرایش - - -

مجید مد خوب معرفی کن نیگا ازت بچه ها ناراضین
اغراق بده ،نکنه در مورد خوب بودن مد هم اغرق کردی
بچه ها از من ناراضین؟ :دی
اعراق بابا منظورم این بود که چند تا ماد با هم ریختم همچین اغراقی نمیشه گفت! اون ماد صفحه قبلم برا من خیلی خوب جواب میداد نمیدونم چرا برای اون دوستمون مشکل داشته. :دی

بچه ها از من ناراضین؟ :دی
اعراق بابا منظورم این بود که چند تا ماد با هم ریختم همچین اغراقی نمیشه گفت! اون ماد صفحه قبلم برا من خیلی خوب جواب میداد نمیدونم چرا برای اون دوستمون مشکل داشته. :دی
مجید جان دلبندم اعراق نه اغراق
یه چند تامود
افزایش عابرین پیاده سه برابر و ماشینها 2 برابر
More Pedestrians and Traffic GTA 5 Mod
مد امبولانس بازی و مصدوم بری
Ambulance Mini-Missions GTA 5 Mod
مد کامیون بازی و باربری
Trucking Missions GTA 5 Mod
سقوط به سمت زمین با parachute
Nice Fly 2.5 update GTA 5 Mod
و مد اخر امواج دریا خیلی اروم هستن کلا دریاش بی بخاره اینو بریزید موج دار بشید
Natural Bigger Waves GTA 5 Mod
خداییش اینقدر زحمت میکشیم کسی قدرمونو نمیدونم ،ای خدا
این مدها همشون درسته عین مدهای مجید خراب نیست

خوب الان رفتم سوار ماشین فرانکلین شدم :|
یک چند تا ماشینو خراب کردن :| ماشین فرانکلین کلش شده دریفت از همون اول دریفت میکشه :| ولی بقیه ماشینا درستن غیر از تکو توک دیگه که مثل اون شده که احتمالا توی ورژن بعدی فیکس میشه :)

در کل بازم میگم ماد عالیه حیفه نریزین.

فایلاشو میریزین تو پوشه بازی و بعد بازی رو اجرا میکنین :)
تو بازی هم برا فعال شدن کافیه Scroll lock رو بزنین ( دکمه بالای Home :دی)

چرا نمیتونم از کسی تشکر کنم ؟

شما این مد رو تست کردین ؟ خیلی خوبه ؟ کرش نداره

چرا نمیتونم از کسی تشکر کنم ؟

شما این مد رو تست کردین ؟ خیلی خوبه ؟ کرش نداره
اون سبزه پایین سمت چپ لایکه :دی

نه تستش نکردم!
اینا معمولا کرش نمیارن فوقش کرشم کرد فایلایشو میزنی پاک میکنی برمیگرده به حالت اول! برا این کارم نیاز نیست دنبال فایلاش بگردی، فایلاشو کپی میکنیبعد انتخاب میشه و بعد پاک میکنی:دی

اون lua که گذاشتم رو دان کن تو اون هست اون نرم افزارها لازمند گفتم اول visual c ++ رو اگه نریختی بریز
بعد فایلهای script hook رو بریز تو پوشه بازی
بعد هم اون lua رو دان کن و از زیپ در ار تو اون یه فایله با یه پوشه scripts
که اونها رو هم میریزی تو پوشه بازی
بعد که ماد اسکریپتی دان کنی مادهای اسکریپتی یه پوشه دارن به اسکم scripts
که فایلهای این پوشه باید برن تو پوشه script بازی قرار بگیرن(این پوشه scripts همونی هست که تو lua بود و گر نه در زمان نصب اولیه بازی این پوشه وجود ندارد)
++ visual
رو از ۲۰۱۰دارم‌تا ۱۲... خوبه یا ورژن جدید میخواد؟

اون lua که گذاشتم رو دان کن تو اون هست اون نرم افزارها لازمند گفتم اول visual c ++ رو اگه نریختی بریز
بعد فایلهای script hook رو بریز تو پوشه بازی
بعد هم اون lua رو دان کن و از زیپ در ار تو اون یه فایله با یه پوشه scripts
که اونها رو هم میریزی تو پوشه بازی
بعد که ماد اسکریپتی دان کنی مادهای اسکریپتی یه پوشه دارن به اسکم scripts
که فایلهای این پوشه باید برن تو پوشه script بازی قرار بگیرن(این پوشه scripts همونی هست که تو lua بود و گر نه در زمان نصب اولیه بازی این پوشه وجود ندارد)
ورژن ۲۰۱۰ تا ۱۲ ویژوال رو دارم.
قبلا هم قبل این ک پست بدم.همون کارای گفته شده رو‌انجام دادم.ولی جواب‌نگرفتم

اون سبزه پایین سمت چپ لایکه :دی

نه تستش نکردم!
اینا معمولا کرش نمیارن فوقش کرشم کرد فایلایشو میزنی پاک میکنی برمیگرده به حالت اول! برا این کارم نیاز نیست دنبال فایلاش بگردی، فایلاشو کپی میکنیبعد انتخاب میشه و بعد پاک میکنی:دی

سمت چپ جز

پاسخ پاسخ با نقل قول چیز دیگه ای نداره

بازم مممنون :bighug:

بهترین مد واسه طبیعی کردن رنگهای بازی همینه ؟

سمت چپ جز

پاسخ پاسخ با نقل قول چیز دیگه ای نداره

بازم مممنون :bighug:

بهترین مد واسه طبیعی کردن رنگهای بازی همینه ؟
والا بنظر خودم همون طبیعی ترین رنگ مال خود بازی هست!
اینو هنوز تست نکردم ولی قبلیا که بیشتر رنگای بازی رو به گرافیک هنری نزدیک میکردن تا واقعی گرچه بازی قشنگ تر میشه گرافیکش.

والا بنظر خودم همون طبیعی ترین رنگ مال خود بازی هست!
اینو هنوز تست نکردم ولی قبلیا که بیشتر رنگای بازی رو به گرافیک هنری نزدیک میکردن تا واقعی گرچه بازی قشنگ تر میشه گرافیکش.

به نظر منم الان رنگهای بازی طبیعی هستن
بهترین مد واسه قشنگتر شدن رنگهای بازی چیه دوستان

یک ماد جدید جالب:

تفنگ بدون جاذبه!

نیازمند Script Hook V!
فقط کافیه فایل asi ـشو کپی کنید توی فولدر بازی و بعد وارد بازی بشید و با اسلحه Stun Gun نشونه گیری کنید طرف ماشین و E رو بزنید یا شلیک کنید بهش :)
https://www.gta5-mods.com/scripts/gravity-gun/download
اومده بودم اینو بگم که دیدم قبلا گفته شده:d
Gravity gun همون سلاح اصلی بازی Halflife2 هستش و اسم و عملکردش رو دقیقا از رو این بازی برداشتن
فقط چون خودم ماد رو نریختم نمیدونم قیافه سلاح هم مثه بازی Halflife 2 هستش یا نه؟؟
اگه کسی امتحان کرده یه جوابی بده به ما مرسی:d

.

اومده بودم اینو بگم که دیدم قبلا گفته شده:d
Gravity gun همون سلاح اصلی بازی Halflife2 هستش و اسم و عملکردش رو دقیقا از رو این بازی برداشتن
فقط چون خودم ماد رو نریختم نمیدونم قیافه سلاح هم مثه بازی Halflife 2 هستش یا نه؟؟
اگه کسی امتحان کرده یه جوابی بده به ما مرسی:d

.
نه اسلحش Stun Gun ـه خود بازی هست (همون شک برقی) فقط عملکردشو عوض میکنه به جای اینکه شوک بده اونکارو میکنه :دی
گرچه خودم امتحان نکردم ولی جز پرطرفدار ترین ماد های بازی هست از نظر تعداد دانلود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or