Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
میشه بیشتر توضیح بدین در موردش؟
نصب کردنشم من نفهمیدم دقیق چجوریه
1- سیستم اینکه پلیس بیفته دنبالت رو مثل Watch Dogs میکنه، یعنی ملت زنگ می زنن و اگه بتونی بکشیشون به موقع، اتفاقی نمی افته.
2- صدا خفه کن احتمال اینکه مردم بفهمن چه کردی رو کم می کنه.
3- دقت شلیک پلیس ها رو کم می کنه که کمتر شبیه Robocup باشن.
4- حیوانات نمی تونن به پلیس گزارش بدن!
و خیلی چیز های دیگه:دی

40a508-RWG%202.0.jpg

https://www.gta5-mods.com/weapons/improved-gunplay-mod/download

کسایی که شکایت داشتن چرا اینقدر تیر اندازی بازی مصنوعی و الکیه و اسلحه ها اصلا ضربه ندارن، اینو که بریزین همه اسلحه ها بهتر و واقعی تر میشن و همینطور FoV (محدوده دید) ـش هم تغییر میکنه و اگه اول شخص بازی کرده باشین میبینن موقعی که Aim گرفتین خیلی دوربین نزدیک به اسلحه میشه و اصلا خوب نمیشه نشونه گرفت اما با این ماد علاوه بر اون چیزایی که گفته شد دوربین توی اول شخص خیلی خیلی بهتر میشه.
+ برا کسایی مثل من که عشق شاتگان هستن بشدت پیشنهاد میشه، بعد از ریختن این ماد تیر اندازی با شاتگان خیلی لذت بخش تر شد هم نشونه گیریش و هم ضربش بهتر شده و کلا لذت بخش تر شده :)

روش نصبش هم که واضحه نیاز نیست الکی ترجمه کرد:
Installation: You need OpenIV
1. Run OpenIV
2. Go into editmode
3. Replace pedhealth.meta in update/update.rpf/common/data
4. Replace these 3 files in update/update.rpf/common/data/ai
-combatbehavior.meta
-weapon.meta
-weaponcomponents.meta
-weaponanimations.meta
5. DLC Example install:
Go into update/update.rpf/dlc_patch
You will then see dlc folders mpbeach, mp business etc
To install the Special Carbine changes, go into the folder mpbusiness/common/data/ai
Replace the weaponspecialcarbine.meta file
Then Add the weaponcomponents.meta file that was in the 'Special Carbine and Heavy Pistol' folder to that folder.

داداش این طریقه نصبشو توضیح بدی ممنون میشم

- - -ویرایش - - -

40a508-RWG%202.0.jpg

https://www.gta5-mods.com/weapons/improved-gunplay-mod/download

کسایی که شکایت داشتن چرا اینقدر تیر اندازی بازی مصنوعی و الکیه و اسلحه ها اصلا ضربه ندارن، اینو که بریزین همه اسلحه ها بهتر و واقعی تر میشن و همینطور FoV (محدوده دید) ـش هم تغییر میکنه و اگه اول شخص بازی کرده باشین میبینن موقعی که Aim گرفتین خیلی دوربین نزدیک به اسلحه میشه و اصلا خوب نمیشه نشونه گرفت اما با این ماد علاوه بر اون چیزایی که گفته شد دوربین توی اول شخص خیلی خیلی بهتر میشه.
+ برا کسایی مثل من که عشق شاتگان هستن بشدت پیشنهاد میشه، بعد از ریختن این ماد تیر اندازی با شاتگان خیلی لذت بخش تر شد هم نشونه گیریش و هم ضربش بهتر شده و کلا لذت بخش تر شده :)

روش نصبش هم که واضحه نیاز نیست الکی ترجمه کرد:
داداش گزینه 5 رو نمیفهمم یه توضیح بده ممنون

آقا من مود نیتیو رو کپی کردم توی پوشه ی بازی + ScriptHookV اما وقتی F4 رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و منو رو برام باز نمی کنه. چه کنم؟
بازیمم Build 350ه

بهترین پچ برای خراب شدن ماشینا کدومه؟
بعدش من اپدیت دو رو دارم. و مشکلی ندارم. برای استفاده از ماد باید اپدیت کنم؟ کدوم اپدیت و کرکو بریزم؟

بهترین پچ برای خراب شدن ماشینا کدومه؟
بعدش من اپدیت دو رو دارم. و مشکلی ندارم. برای استفاده از ماد باید اپدیت کنم؟ کدوم اپدیت و کرکو بریزم؟
ماد برا خراب شدن زیاد اومده بنظرم خودت تست کن بعد با هر کدومبیشتر حال کردی همونو بزار:
از نظر دانلود این بیشتر از همس: https://www.gta5-mods.com/vehicles/better-deformation-more-durable-cars
https://www.gta5-mods.com/vehicles/increased-deformation-gta-iv-vehicle-damage
این دوتا بهتریناش بود ولی باید بین هندلینگ بهتر و خرابی بهتر یکی رو انتخاب کنی چون دوتا ماد یک فایلو جایگزین میکنن برا همین دوتاش کنار هم نمیشه.

آپدیت دوم هم داغونه تا 30 درصد باهاش کوچکترین مشکلی نداشتم بعد از 30 درصد فاجعه میشد و نمیشد بازی کرد از بس کرش و مشکل پیش میاورد، آپدیت 5 رو دانلود کن بریز که برای ماد هم لازمه چون اسکریپت هوکای جدید رو آپدیت 4 و 5 کار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or