Grand Theft Auto: The Ballad of G4y Tony

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی عالی فریدن
ممنون
منتظریم :love:
من فقط یه چیز رو دقیق متوجه نشدم
قراره همین بازی فقط بیاد یا gta دیگه ای هم در راهه؟ چون یه چیزایی جسته گریخته شنیدم
و تو game faqs هم اینطوری زده: Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty Cityیعنی 2 عنوان، واسه همین گیج شدم!!!
( من فعلا dial up دارم، پدرم در میاد 4 تا صفحه رو ببینم)
خب من از اول توضیح میدم !:biggrin1: انقدر این جور پست دیدم که آلرژی گرفتم !:biggrin1:
دوست عزیز همونطور که قبلا گفته شده بود 2 فروند:biggrin1: DLC به طور انحصاری برای نسخه ی 360 بازی در نظر گرفته شده بود ...
که اولیش به نام Lost & Damned در روز 17 فوریه ی امسال روی شبکه ی لایو قرار گرفت ( دریافت این بازی فقط از طریق پرداخت Microsoft Point ، امکان پذیر بود )
چند ماه بعد دومین DLC بازی به نام The Ballad of G4y Tony معرفی شد...
معلوم شد که این بازی در پاییز امسال منتشر میشه !
راک استار طی عملی با حال :biggrin1: گفت که این 2 DLC به همراه یکدیگه روی 1 Disc عرضه میشن ، و حالا اسم این مجموعه ( دیسک ) به Episodes From Liberty City معروف هست.:smile:

تاريخ عرضه بازي October 29th, 2009.

آقا يعني بازي رو ديويدي مي آد ؟ مثل gta iv ميري 4 هزار پول ميدي بازي و ميگيري؟live رفتن كه نمي خواد جون عمو ؟:mad:

تاريخ عرضه بازي October 29th, 2009.

آقا يعني بازي رو ديويدي مي آد ؟ مثل gta iv ميري 4 هزار پول ميدي بازي و ميگيري؟live رفتن كه نمي خواد جون عمو ؟:mad:
برای کسب اصلاعات بیشتر به پست شماره ی 121 ، واقع در ابتدای همین صفحه رجوع شود !:-"

برای بار 100 ـم ! :biggrin1: نــــــــه ! :biggrin1: دیسکشو میخری صـــــفا ! :biggrin1:
اخه اين دوستمون باورش نميشه كه اين بازي داره به صورت disc مياد و يه كم حول (هول) كرده
فقط خدا كنه ممنوع نشه من خيلي ميترسم:praying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or