moer کاربر سایت Oct 24, 2009 #197 نوشته شده توسط ADSL: فقط دعا کنید wave 4 نباشه بیشتر... باگت نباشه مگه tekken6 wave 4 نبود 3 سوت ميزونش كردن تو wave3 ام اجرا شه !
نوشته شده توسط ADSL: فقط دعا کنید wave 4 نباشه بیشتر... باگت نباشه مگه tekken6 wave 4 نبود 3 سوت ميزونش كردن تو wave3 ام اجرا شه !
A ADSL کاربر سایت Oct 24, 2009 #198 نوشته شده توسط moer: باگت نباشه مگه tekken6 wave 4 نبود 3 سوت ميزونش كردن تو wave3 ام اجرا شه ! بیشتر... میدونم ولی بخش آنلاینشو از دست میدهیم
نوشته شده توسط moer: باگت نباشه مگه tekken6 wave 4 نبود 3 سوت ميزونش كردن تو wave3 ام اجرا شه ! بیشتر... میدونم ولی بخش آنلاینشو از دست میدهیم
ДядsЙ کاربر سایت Oct 25, 2009 #199 فقط خدا کنه بازی طولانی باشه تا برسیم همه ی آهنگاش رو گوش بدیم ! حیفه اون آهنگ ها حروم بشن !:biggrin1:
فقط خدا کنه بازی طولانی باشه تا برسیم همه ی آهنگاش رو گوش بدیم ! حیفه اون آهنگ ها حروم بشن !:biggrin1:
vampire may cry کاربر سایت Oct 25, 2009 #200 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: فقط خدا کنه بازی طولانی باشه تا برسیم همه ی آهنگاش رو گوش بدیم ! حیفه اون آهنگ ها حروم بشن !:biggrin1: بیشتر... خداییش؟به نظر من که آهنگای ivخیلی قشنگ تر بودن به خصوص آهنگ لودینگش و رادیو ولادیوستک.
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: فقط خدا کنه بازی طولانی باشه تا برسیم همه ی آهنگاش رو گوش بدیم ! حیفه اون آهنگ ها حروم بشن !:biggrin1: بیشتر... خداییش؟به نظر من که آهنگای ivخیلی قشنگ تر بودن به خصوص آهنگ لودینگش و رادیو ولادیوستک.
M mike_linkinparker کاربر سایت Oct 25, 2009 #201 سلام دوستان آخرین تریلر از بازی را میتونید از اینجا دانلود کنید. ( تریلر مربوط به بخش ملتی پلیر بازی هست)
سلام دوستان آخرین تریلر از بازی را میتونید از اینجا دانلود کنید. ( تریلر مربوط به بخش ملتی پلیر بازی هست)
moer کاربر سایت Oct 25, 2009 #202 نوشته شده توسط ADSL: میدونم ولی بخش آنلاینشو از دست میدهیم بیشتر... من كه آنلاين نميرم ! ه ه ه ه
AK47 کاربر سایت Oct 25, 2009 #204 نوشته شده توسط moer: بازي نيومد ؟ بیشتر... هنوز نه اگه بیاد اینجا ثبت میشه
moer کاربر سایت Oct 26, 2009 #206 پس چرا بازي نميآد ! بابا مرديم از بس pes رفتيم ! گريه زاري و از اين جور حرفا ) :laughing:
A ADSL کاربر سایت Oct 26, 2009 #207 نوشته شده توسط moer: پس چرا بازي نميآد ! بابا مرديم از بس pes رفتيم ! گريه زاري و از اين جور حرفا ) :laughing: بیشتر... دیگه فک کنم 4 شنبه لینکش پخش شه
نوشته شده توسط moer: پس چرا بازي نميآد ! بابا مرديم از بس pes رفتيم ! گريه زاري و از اين جور حرفا ) :laughing: بیشتر... دیگه فک کنم 4 شنبه لینکش پخش شه
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Oct 26, 2009 #210 يكي به من بگه اين gtaجديد جديده كي مياد:confused: بیشتر... كدوم جديده؟ اخريش همين هست كه تا چند روز ديگه مياد فقط واسه xbox 360
يكي به من بگه اين gtaجديد جديده كي مياد:confused: بیشتر... كدوم جديده؟ اخريش همين هست كه تا چند روز ديگه مياد فقط واسه xbox 360