ar93 کاربر سایت Sep 30, 2013 #107 فقط 9 ساعـــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــ !!!!!!!!!!!!! get ready fellas ! GTA V Countdown - Counting down to Grand Theft Auto V Release: September 17, 2013
فقط 9 ساعـــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــ !!!!!!!!!!!!! get ready fellas ! GTA V Countdown - Counting down to Grand Theft Auto V Release: September 17, 2013
M !_Meshki_! Sep 30, 2013 #109 اگر موافق هستين كلوب طرفداران كرو رو ايجاد كنيم مباحث رو اونجا ادامه بديم ؟
ar93 کاربر سایت Oct 1, 2013 #110 سايت رسمى نيست ممكنه غلط باشه... توى همين تاپيك ادامه ميديم فعلا بعد اگه ديديم نشد يه كلوب هم ميزنيم ؛) Sent from my iPhone using Tapatalk 2
سايت رسمى نيست ممكنه غلط باشه... توى همين تاپيك ادامه ميديم فعلا بعد اگه ديديم نشد يه كلوب هم ميزنيم ؛) Sent from my iPhone using Tapatalk 2
salar_dariush کاربر سایت Oct 1, 2013 #111 توسط یه پروفایل قربانی بازی رو تست کردم هنوز مولتی بازی شروع نشده فکر کنم از فردا 1 اکتوبر باشه
mani_donte کاربر سایت Oct 1, 2013 #115 سلام برای آنلاین اصلا Join نمیشه دوستان ، فکر کنم شلوغ باید باشه .
salar_dariush کاربر سایت Oct 1, 2013 #119 دوستان احتمال داره سرور ها شلوغ باشن ولی من فکر میکنم مولتی این بازی کلا هیلتر باشه . فکر کنم دست رسی به مولتی این بازی واسه ما مقدور نیست
دوستان احتمال داره سرور ها شلوغ باشن ولی من فکر میکنم مولتی این بازی کلا هیلتر باشه . فکر کنم دست رسی به مولتی این بازی واسه ما مقدور نیست