Grand Theft Auto Online - Persian Gulf Crew | PSN

• Thread starter Thread starter ar93
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این باگایی که این داره کار 1-2 روز نیست . الان رو عصاب همه رفته حالا صبر میکنیم اما اگه درست شد همرو در جریان بزارید.
100% همینطوره حتی اگه همین الانم وصل شه برای همه به هیچ وجه نباید انتظاره زیادی داشته باشیم تا 1 ماه اول ... پلیرهای بازی به شدت زیاده حالا خوب شد واسه پی سی نزدن ! وگرنه همین وضعیت راحت 100 برابر بدتر میشد.

اقا این جریان پاک شدن کاراکتر چیه؟؟؟ 3 باز کاراکتر ساختم لولش 4 5 شد رفتم بیرون اومدم دیدم نیست !!!

راستی واسه شما هم فقط Solo کار میکنه؟؟!

براي من كه اصلا كار نميكنه !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

واسه من Solo درسته ( یکم توی لود طول میکشه که البته اونم به خاطر اینه که ساعت 1:30 هستش رفته روی رایگان شبکه شلوغ شده )

لولم 4 شد یک مسابقه تکی هم رفتم ( به غیر مسابقه اول با Lamar )

1 عکس هم گرفتم سیو شد فکر کنم توی سوشیال کلاب...زدم بیرو دوباره رفتم داخل دیدم کاراکتر پاک شده
رفتم توی سایت راک مثل اینکه جریان پاک شدن کاراکتر واسه همه هستش خدا کنه تا فردا درست کنه این وضع رو

واسه من Solo درسته ( یکم توی لود طول میکشه که البته اونم به خاطر اینه که ساعت 1:30 هستش رفته روی رایگان شبکه شلوغ شده )

لولم 4 شد یک مسابقه تکی هم رفتم ( به غیر مسابقه اول با Lamar )

1 عکس هم گرفتم سیو شد فکر کنم توی سوشیال کلاب...زدم بیرو دوباره رفتم داخل دیدم کاراکتر پاک شده

نميدونم ... بزا منم يه تست كنم ببينم وصل ميشه يا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

[h=1][Updated 4:30 PM ET 10/2/13] GTA Online Launch Status -- Latest Updates[/h]
Rockstar_Logo.png

Rockstar Games
Last updated 5 minutes ago

[Updated 4:30 PM ET 10/2/13] GTA Online Launch Status -- Latest Updates – Rockstar Support

[Updated 4:30 PM ET 10/2/13] GTA Online Launch Status -- Latest Updates

Rockstar_Logo.png

Rockstar Games
Last updated 5 minutes ago

[Updated 4:30 PM ET 10/2/13] GTA Online Launch Status -- Latest Updates – Rockstar Support

اصلا برای من هیچیش وصل نمیشه !
میزنه Rockstar cloud server are not available بعد میزنم Proceed ولی فقط کاراکتر رو میسازم وقتی continue میزنم همونجا توی Joining server گیر میکنه بعد میزنه Connection timed out (یه همچین چیزی) ....
اینجام نوشته که آپدیت رو دوباره نصب کنین ولی اصلا توی Game utility برای من GTA V نیستش ! چون نسخه دانلودی رو دارم ....

یه خبر بد دارم من امروز خواستم به psn وصل بشم گفت سیستم آپدیت میخواد سونی فریم ور جدیدد داده
این فریمور از دیروز صبح زود عرضه شد و باید آبدیت کنید(البته اگه کپی خور هستین فعلا باید از اسپوف استفاده کنید اسپوف 4.50 !!)

سلام دوستان
از وقتی که آپدیت کردم برای آنلاین ، تو آنلاین که نمیره هیچ story بازیمم کلی مشکل پیدا کرده دیگه نمیتونم بین کاراکترام سووییچ کنم و تو مایکل مونده و حتی تو تک مرحله ای برای مایکل مونده هم میرم تو مرحله نمیره ( یه مرحله داره به اسم D که توش میرم فقط D حذف میشه از نقشه هیچ اتفاق دیگه ای نمیوفته )
کسی اگه میدونه مشکلم چجوری رفع میشه لطفا بگه چون اصلا دیگه قابل بازی نیست 40% بازی رو رفتم

سلام دوستان
از وقتی که آپدیت کردم برای آنلاین ، تو آنلاین که نمیره هیچ story بازیمم کلی مشکل پیدا کرده دیگه نمیتونم بین کاراکترام سووییچ کنم و تو مایکل مونده و حتی تو تک مرحله ای برای مایکل مونده هم میرم تو مرحله نمیره ( یه مرحله داره به اسم D که توش میرم فقط D حذف میشه از نقشه هیچ اتفاق دیگه ای نمیوفته )
کسی اگه میدونه مشکلم چجوری رفع میشه لطفا بگه چون اصلا دیگه قابل بازی نیست 40% بازی رو رفتم
آقا اصن آنلاین نخواستیم 8-| از تو Game Data دستگاه آپدیت رو پاک کنم درست میشه؟
حداقل داشتیم Story شو میرفتیما )x​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or