MEHRDAD05 کاربر سایت Jan 3, 2014 #99 slm social club:mehrdad05 psn id:mahdim2 آخرین ویرایش: Jan 3, 2014
MEHRDAD05 کاربر سایت Jan 3, 2014 #100 سلام من رمزمو توscگم کردم حالا که میخام رمز جدید بزنم این اروورو میده کسی میتونه بگه چکار باید بکنم؟ contain a number & an uppercase letter
سلام من رمزمو توscگم کردم حالا که میخام رمز جدید بزنم این اروورو میده کسی میتونه بگه چکار باید بکنم؟ contain a number & an uppercase letter
G g.o.w کاربر سایت Jan 3, 2014 #101 نوشته شده توسط MEHRDAD05: سلام من رمزمو توscگم کردم حالا که میخام رمز جدید بزنم این اروورو میده کسی میتونه بگه چکار باید بکنم؟ contain a number & an uppercase letter بیشتر... یه عدد و همچنین یه حرف بزرگ (A-a) حتما باید توی پسوردت باشه
نوشته شده توسط MEHRDAD05: سلام من رمزمو توscگم کردم حالا که میخام رمز جدید بزنم این اروورو میده کسی میتونه بگه چکار باید بکنم؟ contain a number & an uppercase letter بیشتر... یه عدد و همچنین یه حرف بزرگ (A-a) حتما باید توی پسوردت باشه
MEHRDAD05 کاربر سایت Jan 3, 2014 #102 من یه مشکلی تو ان دارم اون اینه که سیو نمیشه میشه راهنایی کنید؟
G g.o.w کاربر سایت Jan 3, 2014 #103 نوشته شده توسط MEHRDAD05: من یه مشکلی تو ان دارم اون اینه که سیو نمیشه میشه راهنایی کنید؟ بیشتر... یعنی چی سیو نمیشه ؟ cloud servers not available میده ؟
نوشته شده توسط MEHRDAD05: من یه مشکلی تو ان دارم اون اینه که سیو نمیشه میشه راهنایی کنید؟ بیشتر... یعنی چی سیو نمیشه ؟ cloud servers not available میده ؟
MEHRDAD05 کاربر سایت Jan 3, 2014 #104 نوشته شده توسط g.o.w: یعنی چی سیو نمیشه ؟ cloud servers not available میده ؟ بیشتر... اره همین ارورو میده
نوشته شده توسط g.o.w: یعنی چی سیو نمیشه ؟ cloud servers not available میده ؟ بیشتر... اره همین ارورو میده
G g.o.w کاربر سایت Jan 3, 2014 #105 نوشته شده توسط MEHRDAD05: اره همین ارورو میده بیشتر... عجیبه! تا الان چندتا کرکتر عوض کردی؟ این مشکل خیلی وقته حل شده .
نوشته شده توسط MEHRDAD05: اره همین ارورو میده بیشتر... عجیبه! تا الان چندتا کرکتر عوض کردی؟ این مشکل خیلی وقته حل شده .