اتفاقا رمز موفقیت توی این بازی صبر و حوصله است !
چون مثل COD نیست که یه تعداد رو کشتی ، دوباره ظاهر بشن . یه تعداد معینی دشمن توی هر صحنه وجود داره .
راحت با Cover گیری میتونی بری جلو .
چون مثل COD نیست که یه تعداد رو کشتی ، دوباره ظاهر بشن . یه تعداد معینی دشمن توی هر صحنه وجود داره .
نقل قول:نوشته شده توسط SamFisher
مرحله The Special Someone ؟
همین الان من رسیدم اونجا و طرف رو کشتم ( Darko )
بعدش Jimmy Pegorino بهت زنگ میزنه و آخرین ماموریت های بازیو میده . صبر کن
آقا من مرحله The Special Someone هستم و یارو یعنی Drako کشتم و دیگه ماموریتی نمیگیرم چرا؟؟؟ اصلا تو فنبوک ام کسی به نام Jimmy Pegorino نیست. حدود سه ساعت هم تو شهر چرخیدم اما هیچکس بهم زنگ نزد!!!!
سلام . من دنبال سایتی میگردم که نقشه بازی رو مثل googel erats (ببخشید اشتباه نوشتم) درست کرده بودن . میشد زوم کرد و خیلی جالب بود . اگه میشه آدرس این سایت رو بدین ممنون میشم خودم یادم نیست چی بود .
سلام . من دنبال سایتی میگردم که نقشه بازی رو مثل googel erats (ببخشید اشتباه نوشتم) درست کرده بودن . میشد زوم کرد و خیلی جالب بود . اگه میشه آدرس این سایت رو بدین ممنون میشم خودم یادم نیست چی بود .
دوستان اون مرحله ای که باید با کامیون راه تونل رو ببندی وبا ماشین پلیس فرار کنی چجوریه ؟ اخه 3 ستاره می شن پلیسها و فرار کردن از دست اونها با این ماشین پلیس که سرعتش خیلی کمه سخته ! ! ! :confused:
دوستان اون مرحله ای که باید با کامیون راه تونل رو ببندی وبا ماشین پلیس فرار کنی چجوریه ؟ اخه 3 ستاره می شن پلیسها و فرار کردن از دست اونها با این ماشین پلیس که سرعتش خیلی کمه سخته ! ! ! :confused:
باید با همون ماشین بری راه دیگه هم نداره درست سرعت نداره ولی قدرت که داره بزن پلیسا را له کن ولی مواظب باش زیاده روی نکنی چون اگر ماشین از کار بیفته ماموریت را باید دوباره انجام بدی