Grand Theft Auto IV | Xbox 360

اصلا کوتاه نیست برا من 34 ساعت طول کشید البته اکثر کارهای فرعی مثل معموریت های ماشین پلیس و مسابقه های رانندگی و غیره رو هنوز انجام ندادم ولی داستان تموم شد.

لطفا اگر کسی چیز جالبی تو بازی پیدا کرد اینجا بنویسه که بقیه هم استفاده کنن. من خودم شروع میکنم:
.......................
آقا تو رو خدا تو اسپويلر بذاريد اينا رو ؛ شايد يكي مثل من بخواد خودش چيزهاي جالب رو كشف كنه!

آخرین ویرایش:
مثل اینکه باید تو این تاپیک باز یکی دو نفر سر spoiler اخراج بشن 3 روز تا بقیه این موضوع رو رعایت کنند. از این به بعد تو این تاپیک هر کس چیزی در مورد داستان یا موارد جانبی بازی بنویسه و اونو تو spoiler نزاره بدون اخطار اخراج می شه.

آقا از کجا میشه فهمید با هر دوستی چند درصد رابطه خوب داره؟
شما pause بزن بعد برو رو قسمت stats بعد برو general اونجا میبینی.

مثل اینکه باید تو این تاپیک باز یکی دو نفر سر spoiler اخراج بشن 3 روز تا بقیه این موضوع رو رعایت کنند. از این به بعد تو این تاپیک هر کس چیزی در مورد داستان یا موارد جانبی بازی بنویسه و اونو تو spoiler نزاره بدون اخطار اخراج می شه.

آخه اونایی که من نوشتم اصلا چیز خاصی نبودن که بخوام بزارم تو spoiler. اکثرشونو تو review های بازی هم نوشتن. little jacob رو که حتا تو preview ها هم نوشته بودن. داستان بازیرو که لو ندادم اینقدر به بعضی ها بر خورده.

آخرین ویرایش:
:((
سلام من دوباره اومدم
بشدت هیجان زده شده ام. الان اتفاقی رفتم گیم اسپات دیدم واااااااااااااااای:eek:خدای من gta امتیاز کامل یعنی 10 گرفته.:eek::eek:
دارم قاطی میکنم تا حالا 10 از گیم اسپات ندیده بودم.البته یه بار به یکی از بازیهای ps2 این نمره رو داده بود که مال خیلی وقت پیشه.
:mad::mad:اخه گناه ما شهرستانیها چیه که برای هر بازی اونم مثل این باید 3 هفته صبر کنیم.یکی بداد برسه:(خوشبحالتون شما دارین راجع به مراحلی که رفتین بحث میکنین و ما تو کف دیسک بازی موندیم.
بیینم خیلی خفنه؟اره؟اب از لب و لوچم سرازیر شده

آخرین ویرایش:
کسی میدونه توقسمت serch &delete باید چه اسمیو وارد کنم بعد چیکار کنم؟ البته من اسمbrucieرو وارد کردم بعد پیداش کرد دیگه نگفت باید چیکار کنم/
نه عزیزم این اسم نیستش!!
lyle وارد کنی باقیه اسمش خودش وقتی اسم و پیدا می کنه بهت می گه و وقتی پیداش کرد دکمه a رو بزن!!
حله!

کسی میدونه توقسمت serch &delete باید چه اسمیو وارد کنم بعد چیکار کنم؟ البته من اسمbrucieرو وارد کردم بعد پیداش کرد دیگه نگفت باید چیکار کنم/:confused:

اگه اشتباه نکنم بایستی اسم Lyle Rivas رو سرچ کنی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی - حتما درصد ارتباطتون رو با Little Jacub زیاد کنید که برای خرید اسلحه خرجتون پایین تر میره

اقا من برای گوشی theme خریدم چطوری بریزم رو گوشی ؟؟؟؟؟بعد عکس اونایی که تو سایت برای دوستی هست ؟چرا روش کلیک میکنم چیزی نمیشه؟؟؟؟؟راستی من 3 روز این بازی گرفتم و تا هالا تو سایت نیومده بودم از خوشحالی خیی حال میده....

"سرقت بزرگ اتومبیل 4" تشریفشون رو آوردن.
با تمام ایراداتی که به این بازی وارده باید بگم لقب سرگرم کننده ترین بازی تاریخ واقعا برازندشه.
قسمت آنلاین این بازی برای خودش یه دنیای دیگست. حتما تجربه ش کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or