Grand Theft Auto IV | Xbox 360

بازی رو الان خریدم فوق العاده در یک کلام:
مثبت ها:
رانندگی نسبت به نسخه های قبل بکل تغیر کرده..نسخه های قبلی رانندگی بی روحی داشتند ولی این نسخه وحشتناک هیجانش رفته بالا بهمراه موتور فیزیکی که داره هیجان رانندگی بازی صد برابر شده:eek:
آندر و اوور استیر به همراه دریفت کشیدن در حیت رانندگی بیداد میکنه...تصادف ها بقدری حس و هیجان به آدم میده که احساس میکنم واقعا تو نقش اصلی بازی قرار گرفتم
صدا گذاری ها محشره...صدای پا روی شن ها..صدای خورد کردن انگشت های نیکو توسط خودش...صدای آب..صدای باز کردن در سودا ...صدای راه رفتن بر روی سقف و کاپوت ماشین بهمراه صدها هزار صدای دیگه به بهترین نحو ممکن ظبط شده و حس و حال بازی رو بشدت تحت تاثیر خودش قرار داده.
گرافیک بازی هم فوق العاده اس...حسی که بهنگام غروب و سحر و طلوع آفتاب بهتون دست میده رو بهیچ وجه تو هیچ بازی دیگه ای نخواهید دید..نور پردازی هنگام غروب و طلوع بی نظیره...مثلا هوا گرگ و میش شده بخوبی قابل حس کردنه و حس همذات پنداری با نیکو در این قسمت ها کاملا قابل لمسه.

استوری لاین بازی هم که دیگه نیاز به توضیح نداره..بقدری جذابه که انگار داریم یکی از 10 فیلم برتر تاریخ سینما رو میبینیم.
منفی ها:
فرم ریت بازی پایینه..میشه گفت فرم ریت قبلی ها به مراتب بیشتر بود.
هیچ مورد دیگه ای واسه منفی بودن به ذهنم نرسید

اینم عکس:

9gdpn6.jpg

http://i28.tinypic.com/9gdpn6.jpg

عجب بازی چه کرده این راکستار :دی :دی اقا تو بازی چطوری باید تاکسی گرفت و با چه دکمه ای سوت میزنه؟؟
left bumper بعدم برای اینکه به عنوان مسافر سوار بشی y رو نگر دار.

اگر می خواین موبایلتون زودتر عوض بشه. ماموریت های playboy X (همون کاپشن قشنگه) رو انجام بدین ماموریت سوم یا چهارمش یه گوشی نو بهتون میده.

اون قابلیت ساخت کلیپ از رو بازی که هیلو داررو باید رو این بازی میزاشتن. بعضی وقتا یه اتفاقای خفنی میفته که ادم دوست داره بتونه از زاویه های مختلف ببینش. من داشتم یکیو تعقیب میکردم به ماشینش تیر میزدم, بغلش بودم ییهو اون ترکید ماشینه من پرت شد تو هوا یکو نیم دور دوره خودش چرخید با سقف افتاد رو زمین منم ترکیدم! مجبور شدم دوباره ماموریت رو برم ولی خیلی حال داد.

آخرین ویرایش:
بازی رو الان خریدم فوق العاده در یک کلام:
مثبت ها:
رانندگی نسبت به نسخه های قبل بکل تغیر کرده..نسخه های قبلی رانندگی بی روحی داشتند ولی این نسخه وحشتناک هیجانش رفته بالا بهمراه موتور فیزیکی که داره هیجان رانندگی بازی صد برابر شده:eek:
آندر و اوور استیر به همراه دریفت کشیدن در حیت رانندگی بیداد میکنه...تصادف ها بقدری حس و هیجان به آدم میده که احساس میکنم واقعا تو نقش اصلی بازی قرار گرفتم
صدا گذاری ها محشره...صدای پا روی شن ها..صدای خورد کردن انگشت های نیکو توسط خودش...صدای آب..صدای باز کردن در سودا ...صدای راه رفتن بر روی سقف و کاپوت ماشین بهمراه صدها هزار صدای دیگه به بهترین نحو ممکن ظبط شده و حس و حال بازی رو بشدت تحت تاثیر خودش قرار داده.
گرافیک بازی هم فوق العاده اس...حسی که بهنگام غروب و سحر و طلوع آفتاب بهتون دست میده رو بهیچ وجه تو هیچ بازی دیگه ای نخواهید دید..نور پردازی هنگام غروب و طلوع بی نظیره...مثلا هوا گرگ و میش شده بخوبی قابل حس کردنه و حس همذات پنداری با نیکو در این قسمت ها کاملا قابل لمسه.

استوری لاین بازی هم که دیگه نیاز به توضیح نداره..بقدری جذابه که انگار داریم یکی از 10 فیلم برتر تاریخ سینما رو میبینیم.
منفی ها:
فرم ریت بازی پایینه..میشه گفت فرم ریت قبلی ها به مراتب بیشتر بود.
هیچ مورد دیگه ای واسه منفی بودن به ذهنم نرسید

ممنون از توضیحاته شما

فقط یه نکته در مورد فریم ریت باید بگم که فقط در نسخه 360 اینطور هست
و اون هم فکر کنم به خاطره فشرده سازی و فضای کم DVD9 باشه و البته
لود تکستچرها هم رویه 360 مشکل دارن

ممنون از توضیحاته شما

فقط یه نکته در مورد فریم ریت باید بگم که فقط در نسخه 360 اینطور هست
و اون هم فکر کنم به خاطره فشرده سازی و فضای کم DVD9 باشه و البته
لود تکستچرها هم رویه 360 مشکل دارن

این مشکل تو هر دو نسخه هست چون من هر دو نسخه رو امتحان کردم

تنها ایراد هایی که میشه به بازی گرفت تار بودن ساختمان ها و مناظر دوردست و بایین بودن فریم بازی که عادت میکنید و لی اگه بخوام خوبی های بازی رو بگم یه 4 صفحه باید بنویسم فقط :دی :دی

تو بازي نيكو موبايلي هم بهمراه داره كه هر موقع كارداريم با فشردن جهت بالا در گوشه صفحه مياد بالا
اين موبايل هم كار يك موبايل معمولي رو ميكنه
منو داره پيامك خوان! و اينباكس داره دفترچه تلفن داره...آلارم داره..پروفايل (ميتينگ و جنرال و ...) هم داره
چند تا رينگ تون داره كه انتخاب ميشه كرد :smile: و نحوه زنگ زدن هم ميشه تعيين كرد :smile: يعني ميشه بزاريم رو ويبره..كه وقتي زنگ ميخوره جوي استيك شروع ميكنه به لرزش :-( ميشه رو حالت زنگ+ويبره هم گذاشت كه هم زنگ ميخوره و هم ويبره :smile:
مسج كه مياد ميشه پاكش كرد يا بذاريم بمونه..كسي زنگ ميزنه ميشه ريژكت هم كرد
ماموريت ها هم با زنگ خوردن موبايل يا خوندن پيامك فعال ميشن..
شنيدم بازي رو بريم جلو موبايلش به مرور عوض ميشه و مدلهاي پيشرفته ترش هم گيرش مياد(حتما دوربين دار و ..)
.
.
راننده و سرنشينان تو ماشين تحت تاثير عوامل ديناميكي قرار گرفته اند...يعني ترمز كه ميكنيد اينرسي سبب ميشه تا تمام سرنشينان و راننده ها به سمت شيشه متمايل بشن و سر و کله هم به طبع حرکت خاص خودشون رو میکنند..يا در گردش به چپ و راست سرنشينا بر طبق فيزيك دنياي واقعي به طرف مخالف كشيده ميشن..اين سيستم جديد بر پایه سیستم euphoria عمل میکنه.

در مورد اینکه تار میشه افکت گرافیکی depth of field رو بکار بردند که خودش کلی لطف داره و جای تشکر از سازنده هاش داره که یه همچین هنری رو برای بالاتر بردن گرافیک بازی و هرچه واقعی تر به نظر رسیدن بازی بکار بردند..کلی هم از قدرت پروسسور کارت گرافیک رو میگیره..این حرف رو نزنید که خوب نیست و زشت شده و و و ...فوق العاده اس.

• Love
Reactions: MEHRDAD.F
میشه با ADSL 128 راحت انلاین بازی کرد؟
یک راهنمای برای پول دراوردن: میتونید ادمهای که از عابربانک پول میگیرند رو بکشید تا کلی پول به جیب بزنید

با چی چاقو رو از دشمن میگیره؟
راستی من هایلو 3 رو هم که زودتر اومده بود روی یک گیمرتگ که توی امضامه بازی کردم ولی هنوز بن نشدم.....احتمال میدم برای این هم گیر ندن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or