Grand Theft Auto IV | Xbox 360

واقعا باید یه تشکر درخور از دوستمون بابت ترجمه این مصاحبه بکنیم که خیلی زحمت کشیده.
و اینکه یه ایول توپ و دست مریضاد به آقایون Dan Houser و Aaron Garbut بگیم که برای 60دلار ملت ارزش قائلن و با این چند خطی که در آخر مصاحبشون عنوان کردن، معلوم میشه که اینا رو میگن یه Gentleman واقعی یا بقول خودمون (به اینا میگن مرد)! کلا قابل توجه EA و ...

سلام

اول میخواستم از آریا جان به خاطر ترجمه مصاحبه تشکر کنم:love:
----------------
----------------
این عکس ها رو دیدید از HUD بازی گرفته شده:

4l6qth.jpg

2uhvno2.jpg

----------------
البته تنها چیزی که در این عکس ها مشخص هست , رادار هست و این هم به این علت هست که در GTA IV تا شما تفنگ خودتون رو عوض نکنید و یا wanted star شما تغییر نکنه , اون علامت های health و armour و wanted star پدیدار نمیشه!

ما که عشقمون این بازی هست و با دیدن این تصاویر و نوشته ها از روز شماری به ساعت
شماری افتادیم
good boy جان اسمتون رو نمیدونم ولی از شما هم ممنون انشا اله که رو 360 بدون اذیت بشه بازی کرد
(چون آدم دوست داره بشینه پاش دستگاه 3 چراق نشه):crying1:

- برای دویدن با سرعت در بازی باید دکمه مورد نظر رو پشت سرهم بزنید که سرعت زیاد شه!

- مثل اینکه اول بازی یک installation مختصر بر روی Hard Drive وجود داره که البته برای نسخه 360 به صورت Optional هست ولی برای PS3 به صورت اجباری هست که شما میتونید در زمان اینستال برید ساندویچ بخورید!:biggrin1:

- در مواقع +18 در ماشین , شیشه ها بخار میکنن!:blushing:

- پلیس ها بسیار در GTA IV باهوش هستند و خلاف کردن خیلی سخت شده , مثل نسخه های قبل نیست که کل شهر رو به تنهایی میترکوندیم!:biggrin1: , فقط کافیه که شما یک خلاف سنگین مرتکب بشید و اونموقع هست که پلیس ها به سرعت و مثل مور و ملخ سر شما بریزند! , در کل در بازی سعی شده که همه چیز به سمت واقعی شدن پیش بره.
------------
------------
اقا عكس از گيم پلي بازي مثل همين دوسته Good Boyنداريد بزاريد

دوسته Good Boy کیه؟!:biggrin1:
از اون عکسها هم فقط من دارم و لا غیر:-"
:biggrin1:My name is Keyvan:biggrin1:

دوسته Good Boy کیه؟!از اون عکسها هم فقط من دارم و لا غیرMy name is Keyvan
شرمنده اخلاق ورزشي گيمريت الان درستش كردم:cheesygri
داشتي بزار نداشتي هم بده دوستت بزاره:biggrin1:

پ.ن:از اين ساندويچ ها كي ميشه ما بخوريم كيوان جان
من خيلي وقته ساندويچ نخوردم(2ساعتي ميشه)

خدايش ديگه خيلي نامرديه اينها همش بايد ساندويچ بخورن ما نبايد بخوريم

پ.ن2:اقا بنظرم بهتره سازنده كنسول همسايمون بره يك باندل جديد بزنه
و توش يك عدد 40 گيگ با 70-80 تا ساندويچ بزاره شايد دوايي شد و ندايي داد
تا اونا خرج رو دستشون نره -اسمشم ميزاشتن SANDVICH PACK

- برای دویدن با سرعت در بازی باید دکمه مورد نظر رو پشت سرهم بزنید که سرعت زیاد شه!

در نسخه 360 دکمه A هست
پ.ن دقيقا 22 روز و 3 سا عت و 24 دقيقه ديگه ميآد:-":biggrin1:

در مواقع +18 در ماشین , شیشه ها بخار میکنن!:blushing:
بهتر از این هم میشه؟نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه
معلومه که نمیشه اما یک سوال بیربط
تو VICE CITY را میدونم اما سان آندریاس من با PS2 که بازی میکنم طی مراحل نه HOT دیدم نه هیچی میگم این کلوپ ها کجان؟ضمنا روی PC قضیه ی ایت هات دست خودته یعنی هر وقت بخای شروع میشه؟ یک سوال دیگه من تو سان آندریاس هر چی دختر سوار و پیاده میکنم با این ماشینه ولی راهی دیگه نداره که مثلا من اون زن که از آتیش نجاتش دادم را که بهم لیپ میداد میخوام با دوست دخترم برم شام بخورم برم خونمون و .... یکی PM خرج کنه:biggrin1:

كيوان جان اون عكسايي كه قرار بود بزاري چي شد ؟؟
نكنه ديگه نداري

کلا از داخل بازی همین دو تا عکس روی اینترنت هست و چند تا دیگه که مربوط به مولتی پلیر بازی هست!
همین دو تا عکس هم من نمیدونم چطوری روی نت رفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or