joopi_gam3r
کاربر سایت
خیر دوست من! GTA VC و GTA SA از لحاط تکنیکی از GTA III جدا بودن و فقط داستانشون با هم ربط داشت، وگرنه از لحاظ گرافیک، گیم پلی و وسعت یک دنیا با هم فرق میکنن.دوست عزیز اونا یه جوری EXPANSION PACK حساب میشن خودتم ببین بین GTA III و GTA IV دو تا اومد به اسمای VC و SA اینا expansion packهای GTAIII بودن.مطمئن باش GTA V میره برا نسل بعد و راک استارمیاد EXPANSION PACK برای GTA IV ریلیز میکنه.خودتم توجه کنی هر شماره GTA مال یه نسله.واقعا چرا هواپیما رو از لیست VEHICLE خط زدن؟!
یه مشکلی که منتقدای بازیا دارن به محتمل بودن بازی گیر میدن اگه قرار به محتمل بودن بود باید کلا BATTLEFIELD رو برد زیر سوال حداقل توی GTA:SA CJ میرفت FLY LICENSE میگرفت ولی تو BATTLE FIELD یه سرباز سوار هر چیزی میشه که همه هم میدونیم لذت BATTLEFIELD به همینه.
شنیدم این بازی FPS هم هست نه :biggrin1: مگر کوآپ داره؟ یک پرویو از مولتی پلیرش هم هست اصلا حرفی کواپ برده نشده.درود
در مورد این مسئله بی اهمیت صحبت کردید ولی از بخش Cooperate و تعداد مراحلی رو که میشه به این صورت انجام داد، چیزی گفته نشد!.
نه راحته من GTA SA و GTA III رو روی PS2 بازی کردم عالی بود.کنترل نیکو بادسته سخت نیست ؟
واسه کامپیوتر میومد بهتر بود
برای اینکه شماره 4 هم تو LIBERTY CITY هست.اينم لينكش
http://game-on-game.com/wp-content/uploads/2008/02/basen2rs1.jpg
البته خيلي شبيه liberty cityهست
کی این بازی از تو لیبرتی سیتی میاد بیرون بابا برن شیکاگو یا هاوایی یا نیو یورک یا پاریس و رم یا هر جای دیگهبرای اینکه شماره 4 هم تو LIBERTY CITY هست.