Grand Theft Auto IV | Xbox 360

برای آگاه شدن شما و تمامی دوستان یک تاریخچه یه مختصر از سری GTA میزارم تا ببینی تا حالا چند تا GTA اومده

بله تا حالا 8 تا gta اومده ولی همشون که شماره اصلی نبودن و بعد از gta3 همشون اضافه شونده بودن
و تو ایران به نام gta7 , gta6 , gta5 , gta4 اسم گذاری شدن !

دوست عزیز اونا یه جوری EXPANSION PACK حساب میشن خودتم ببین بین GTA III و GTA IV دو تا اومد به اسمای VC و SA اینا expansion packهای GTAIII بودن.مطمئن باش GTA V میره برا نسل بعد و راک استارمیاد EXPANSION PACK برای GTA IV ریلیز میکنه.خودتم توجه کنی هر شماره GTA مال یه نسله.واقعا چرا هواپیما رو از لیست VEHICLE خط زدن؟!:(
یه مشکلی که منتقدای بازیا دارن به محتمل بودن بازی گیر میدن اگه قرار به محتمل بودن بود باید کلا BATTLEFIELD رو برد زیر سوال حداقل توی GTA:SA CJ میرفت FLY LICENSE میگرفت ولی تو BATTLE FIELD یه سرباز سوار هر چیزی میشه که همه هم میدونیم لذت BATTLEFIELD به همینه.

واقعا برداشتن؟!!!!!!!!
این که شد vc !!!!!!!!!!!!

آره برداشتن، احتمالا برای واقعی تر شدن بازی بوده، و در ضمن دقیقا شبیه VC هم نشده چون تو اون می تونستی با یه هواپیمای آّبی هم پروز کنی، و فعلا خبری در این باره تو این بازی ندادن. اما با هلیکوپتر می شه پرواز کرد.

درود
در مورد این مسئله بی اهمیت صحبت کردید ولی از بخش Cooperate و تعداد مراحلی رو که میشه به این صورت انجام داد، چیزی گفته نشد!.

صبا جان حرفتو تکمیل کنم . توی vc یک حالت بچه گانه سوار هلیکوپتر میشدی اما در مورد IV قضیه از بیخ فرق داره و از هلیکوپتر برای خود ماموریت . ماموریتی که حالت بچه بازی و خنده دار نیست استفاده میکنی توی VC استفاده های خنده داری شد ( جدا از اینکه در این بازی شاید بتونی بدون ماموریت از هلیکوپتر استفاده کنی )
چرا هواپیما حذف شد : شاید فرودگاهی در بازی درست نشده که بخواهد در آن هواپیما بزارن . درسته گفته شده نقشه بزرگتر از SAN نیست اما یه چیزی هست . نقشه بزرگتر نیست چون زمینای بی استفاده دیگر نیست و محتوای نقشه این نقشه بهتر از شماره قبلی یعنی SAN است . حالا چرا فرودگاه نیست اونو نمیدانم :biggrin1:
دوستان اینا نظر شخصی من بود یکی نیاد بگه منبع که فرودگاه نیست .

دوست عزیز اونا یه جوری EXPANSION PACK حساب میشن خودتم ببین بین GTA III و GTA IV دو تا اومد به اسمای VC و SA اینا expansion packهای GTAIII بودن.مطمئن باش GTA V میره برا نسل بعد و راک استارمیاد EXPANSION PACK برای GTA IV ریلیز میکنه.خودتم توجه کنی هر شماره GTA مال یه نسله.واقعا چرا هواپیما رو از لیست VEHICLE خط زدن؟!:(
یه مشکلی که منتقدای بازیا دارن به محتمل بودن بازی گیر میدن اگه قرار به محتمل بودن بود باید کلا BATTLEFIELD رو برد زیر سوال حداقل توی GTA:SA CJ میرفت FLY LICENSE میگرفت ولی تو BATTLE FIELD یه سرباز سوار هر چیزی میشه که همه هم میدونیم لذت BATTLEFIELD به همینه.
خیر دوست من! GTA VC و GTA SA از لحاط تکنیکی از GTA III جدا بودن و فقط داستانشون با هم ربط داشت، وگرنه از لحاظ گرافیک، گیم پلی و وسعت یک دنیا با هم فرق میکنن.
درود
در مورد این مسئله بی اهمیت صحبت کردید ولی از بخش Cooperate و تعداد مراحلی رو که میشه به این صورت انجام داد، چیزی گفته نشد!.
شنیدم این بازی FPS هم هست نه :biggrin1: مگر کوآپ داره؟ یک پرویو از مولتی پلیرش هم هست اصلا حرفی کواپ برده نشده.
کنترل نیکو بادسته سخت نیست ؟
واسه کامپیوتر میومد بهتر بود
نه راحته من GTA SA و GTA III رو روی PS2 بازی کردم عالی بود.

خیر دوست من! GTA VC و GTA SA از لحاط تکنیکی از GTA III جدا بودن و فقط داستانشون با هم ربط داشت، وگرنه از لحاظ گرافیک، گیم پلی و وسعت یک دنیا با هم فرق میکنن.
به هر حال هر چقدر هم با فرق داشته باشن VC و SA جزو GTAIII به حساب میان و شماره جدید نیستن

درود
شنیدم این بازی FPS هم هست نه :biggrin1: مگر کوآپ داره؟ یک پرویو از مولتی پلیرش هم هست اصلا حرفی کواپ برده نشده.
Aurlito جان Co op داره در حد تیم ملی! ولی در چند مرحله. بنده هم سر همین "چند"ـش گیر کردم.
Multiplayer چه دخلی به Co op داره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or