پست قبلی شما به این دلیل پاک شد که همش مطالب غلط بود درست مثل همین پست مجدد شما! این سایت جای این نیست که هرچی از هر جا پیدا کردی بیای بنویسی. بهتره اول در مورد مطلبی که می خوای بنویسی یکم تحقیق کنی تا دیگران رو با نوشتن مطالب اشتباه گمراه نکنی!خواهش مندم اين پستو پاك نكنيد من نميتونم يه بحث جديد باز كنم چون هنوز 20روز از عضويتم نگزشتهبعدشم اين بازي بهGTA IV ربط داره
این بازی multi-platform هست و انحصاری برای 360 نیست.باید بازی بسیار خوبی و عالیی باشد و نکته جالب این هست که > Only and Only for X360
سلاماین بازی که شما عکس هاشو گذاشتی اسمش 2days 2vegas هست که توسط شرکت steel monkey داره ساخته می شه و هیچ گونه ربطی هم به بازی GTA نداره! مود و این جور چیزا ها هم نیست! در ضمن این بازی هنوز عرضه نشده. این عکس هایی هم که گذاشتی همه قدیمی هستن و یه نفر اومده این دو بازی رو با هم مقایسه کرده! هیچ کدام از این دو بازی هنوز عرضه نشدند!
شما یکم فکر کنم GTA4 هنوز خودش نیومده از این کجا اومده GTA4 رو گرفته تا بروزش کنه؟
شما هنوز نمی دونی pre-order یعنی چی اومدی این چیزا رو به من می گی که کجا بازی می فروشن و لینک می دی؟ بازی ای که هنوز تاریخ انتشارش معلوم نشده شما داری می گی که دارن می فروشن:laughing:
اون توضیح فارسی رو هم برای خودتون نگاه دارید!
در صورت مشاهده پست های غلط اخطار خواهید گرفت!
سلام منم با اين دوست عزيز كاملان موافقم واقعا مدير عزيز رفتارتون با اين دوست عزيز تازه واردمون خوب نبودمن خیلی کم پست میدم. اما خداییش از این پست شما مدیر عزیز خیلی ناراحت شدم.
شما که از وقتی متولد شدی نمیدونستی که pre-order چیه ! میدونستی ؟
خوب هر کسی از 1 نقطه ای شروع میکنه (مثل من، خودت و همه ) و یاد میگیره. والا خوب نیست اینطوری با یک کاربر تازه وارد برخورد شه
سلامسلام
خوبه
ما غلط كرديم ديگه در مورد اين بازي پست نميزنم تا خيال شما راحت بشه
اگه اشتباه ميكنم بگو اشتباه است ديگه مسخره نكن به هر حال خوش باشي عزيز
اين جوري جواب نميدن.من تازه عضو شدم.اين سومين پستم بود.
مدير سايت به اين خوبي بايد آدم خوش اخلاقي باشه!