Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام.مرسی.

من Red Dead Redemtion رو اول بازی کردم واسه همین GTA کمی مذخرف بنظر میرسه :d . چون خیلی از باگهای GTA تو Red Dead رفع شده.درست میگم یا نه؟
والا باگ ها RDR بیشتر از GTA بود تا اونجایی که من دیدم البته خیلی به نسبت GTA ساده تر و رئال تر بود کلا قابل مقایسه نیست ولی RDR همون GTA Western هست کلا :d

سلام دوستان
بعد از 6-7 ماه! من این تاپیک رو آپ میکنم. راستش شاید براتون عجیب باشه ولی من اولین تجربه جی تی ای رو دارم با جی تی ای 4 :d...تعجب میکنم تو این دو 3سال ک گیم میزنم چطور تا حالا سراغ این بازی نیومدم واقعا جذابه بازی.البته rOMANبد جوری رو مخه ها...من 153 صفحه فبل رو وقت نکردم بخونم!! چند تا صفحه رو خوندم فقط.بخاطر همین ممکنه سوالم تکراری باشه...یکی اچیومنت های بازی رو میخواستم...یکی هم اینکه با دنبال کردن ماموریت های اصلی(rOMAN)چند ساعت گیم پلی موجوده تا پایان بازی؟؟؟
ممنون

سلام دوستان
بعد از 6-7 ماه! من این تاپیک رو آپ میکنم. راستش شاید براتون عجیب باشه ولی من اولین تجربه جی تی ای رو دارم با جی تی ای 4 :d...تعجب میکنم تو این دو 3سال ک گیم میزنم چطور تا حالا سراغ این بازی نیومدم واقعا جذابه بازی.البته rOMANبد جوری رو مخه ها...من 153 صفحه فبل رو وقت نکردم بخونم!! چند تا صفحه رو خوندم فقط.بخاطر همین ممکنه سوالم تکراری باشه...یکی اچیومنت های بازی رو میخواستم...یکی هم اینکه با دنبال کردن ماموریت های اصلی(rOMAN)چند ساعت گیم پلی موجوده تا پایان بازی؟؟؟
ممنون
:(
کسی جواب نمیده؟

من نمیتونم چیت هارو وارد کنم
بار اول که دکمه up رو میزنم موبایلش میاد که یه منو داره :multiplayer
منویه دیگه ای نداره که کیبورد موبایلش در دسترس باشه واشه چیت ها.همه دکمه هارم زدم اتفاقی نیافتاد..

من نمیتونم چیت هارو وارد کنمبار اول که دکمه up رو میزنم موبایلش میاد که یه منو داره :multiplayerمنویه دیگه ای نداره که کیبورد موبایلش در دسترس باشه واشه چیت ها.همه دکمه هارم زدم اتفاقی نیافتاد..
داداش شما اول up میزنی بعد دوباره up می زنی کیبرد می اید بعد رمز ها را وارد کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or