اقا این چه وعضی
کسی پایم نیست تا من بقیه تروفی ها را بگیرم البته ماله انلاینش تا اون تروفی ها را نگیرم ول کن نیستم :biggrin1:
کسی پایم نیست تا من بقیه تروفی ها را بگیرم البته ماله انلاینش تا اون تروفی ها را نگیرم ول کن نیستم :biggrin1:
بابا این کاری نداره شما که برای اولین بار که بازی میکنید هر کسی را که کشتید این تروفی را بهتان میدهيه مورد ديگه تو قسمت املاين كه بايد يكي از اعضاي راكستارو بكشي اينو گرفتي(راه گرفتنشو نميدونم خودم شانسي گرفتم اين تروفيشو)
کشتن یکی از اعضای سازندگان راک استار در مولتی پلیر :Let Sleeping Rockstars Lie
خوب باشه دستت دردنکنه :biggrin1:حسین جون باید خود RACE رو بری نه GTA RACE .
خیلی راحته .
من بازی مو دادم به دوستم و الان دارم mk vs dc بازی میکنم. این هفته پلاتینیومش رو میگیرم. بعد با هم GTA میزنیم. کمکت میکنم تا تروفی ها رو بگیری.
بابا امیر من نتوانستم این را بگیرم همه را گشتم ولی نشد عجیب یا نکنه باید 5 رنگ را کشت یعنی پنچ رنگ مختلف ارهدرود حسین جان
برای Trophy های آنلاین باید این طور عمل کنی .
کشتن 5 نفر از اعضای تیم رقیب در حالت مولتی پلیر :Teamplayer
برای این trophy باید تویه Team Deathmatch بری و 5 نفر از اعضای تیم رو بکشی
چون لیست Trophy های این بازی فرقی با لیست Achievement های نسخه X360 نداره این رو بگم که برای گرفتن این اچیومنت باید رکوردهای(زمان) ثبت شده توسط تیم RockStar در این مراحل رو بشکونید.به اتمام رساندن به موقع "Deal Breaker" "Hangman's NOOSE" و "Bomb Da Base II" در مولتی پلیر :Fly The Co-op
این سخت ترین TROPHY بازیه . به این صورت که توباید Deal Breaker - 7:03 Hangman's NOOSE - 2:32 - Bomb Da Base II - 5:34 رو در یک زمان معین تمام کنی .
هر رنگ به یک تیم اختصاص داره ، در حالی که برای گرفتن این Achievement/Trophy کافیه شما 5 نفر مختلف رو از تیم حریف(یه تیم ، دو تیم و ...) بکشید.حسین جون باید 5 رنگ مختلف رو بکشی.اینا که آسو ن هستن. سعی کن بری جایی که شلوغ باشه.چون باید حتما 5 نفر رو بکشی.
سوالی بود باز هم در خدمتم.