Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | PC

1270933910.jpg

این بازی همونطور که احتمالا میدونید شامل دو اپیزود The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony از بازی GTA IV در یک پکیج بعنوان Episodes From Liberty بدون نیاز به بازی اصلی است که قبلا بصورت انحصاری برای کنسول Xbox360 ریلیز شده بود و حالا برای PC بعد از یک تاخیر دو هفته ای در تاریخ 13 آپریل (3روز دیگه) عرضه میشود.

Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

• Publisher: Rockstar Games
  • Developer: Rockstar North
  • Genre: Modern Action Adventure
  • Release Date: Apr13, 2010
  • ESRB Rating: Mature

آخرین ویرایش:
S.O.S

سلام من یک نمونه از این بازی رو خریدم که مال شرکت رازور 1911 هست بعد از نصب 5 تا دیویدی بازی کامل نصب شده و به کرک هم احتیاج نداره ولی بعد از نصب وارد بازی که میشم یکسری نوشته میاد که مربوط به بازی وبد اون آرم روک استار گم وبعد دیگه صفحه سیاه میشه و کاری نمیشه کرد حالا اگر راهنماییی کنید ممنون میشم
من GTAIV اولی روهم که بانیکو بازی میکردی داشتم ولی بعد از نصب فقط ماشین ها و تیر برق و خونه ها معلوم بود که دیگه بیخیالش شدم و حالا هم که این یکی مشکل داره لطفا راه نمایی کنید :evil: :punish: :cursing: :hurted1: :wallbash: :gunner:
:gathering:

سلام من یک نمونه از این بازی رو خریدم که مال شرکت رازور 1911 هست بعد از نصب 5 تا دیویدی بازی کامل نصب شده و به کرک هم احتیاج نداره ولی بعد از نصب وارد بازی که میشم یکسری نوشته میاد که مربوط به بازی وبد اون آرم روک استار گم وبعد دیگه صفحه سیاه میشه و کاری نمیشه کرد حالا اگر راهنماییی کنید ممنون میشم
من GTAIV اولی روهم که بانیکو بازی میکردی داشتم ولی بعد از نصب فقط ماشین ها و تیر برق و خونه ها معلوم بود که دیگه بیخیالش شدم و حالا هم که این یکی مشکل داره لطفا راه نمایی کنید :evil: :punish: :cursing: :hurted1: :wallbash: :gunner:
:gathering:

مشخصات سیستمت؟؟؟:question:

کرک RELOADED مشکلی نداره؟
از هر نظر اگر مشکلی داره بگیدا

کرک RELOADED برای از دوستان از جمله خودم مشکل داشت و بازی اجرا نیمشد ولی کرک رازور خوب جواب داد!!
سلام دوستان
من مشکل تو این بازی دارم هم این که افت فریم دارم(البته این که عادیه:biggrin1:)، مشکل دیگه این که وسط بازی بعضی موقعها سیستم خاموش می شه...روی تنظیمات مختلف هم امتحان کردم، ولی باز این مشکل بود...
ورژن بازی هم به 1.1 اپدیت کردم...
ویندوزم xp sp3
سیستمم:
RAM :2gb
GPU: Geforce 8600 gt
cpu:amd dual 5200
لطفا کمکم کنید...البته درایور گرافیکم آپدیت نیست

دوست عزیز احتمالا مشکل شما از گرم شدن زیاد CPU هست!! و حتما شبا هم کمتر خاموش میشه!! تنها راه حل اینه که کیس رو خنک نگه داری!!

دوست عزیز احتمالا مشکل شما از گرم شدن زیاد CPU هست!! و حتما شبا هم کمتر خاموش میشه!! تنها راه حل اینه که کیس رو خنک نگه داری!!
مرسی از راهنماییتون...cpu یه وقت نسوزه:biggrin1:
باید یه کولر بخرم برا کیس؟؟!!!!:biggrin1::biggrin1:
اگه راهکار خاصی دارین،ممنون می شم بگین
باز هم از راهنماییتون ممنون....

مرسی از راهنماییتون...cpu یه وقت نسوزه:biggrin1:
باید یه کولر بخرم برا کیس؟؟!!!!:biggrin1::biggrin1:
اگه راهکار خاصی دارین،ممنون می شم بگین
باز هم از راهنماییتون ممنون....

فن cpu رو چک کن...احتمالا مشکل داره...کولر هم نیازی نیست بخری می تونی تعویضش کنی قیمتش هم زیاد نیست

چند تا درخواست دارم که دارن کچلم میکنن :

۱- جان مادرتون بیاید یاد بدین ماشین به این بازی اضافه کنیم ! کچل شدم !

۲- یه سری اسلحه ها هست که میخوام پیدا کنم تو TBOGT ، مثلا چاقو !‌ از کجا گیر بیارم ؟

۳- چجوری میشه حسابی پول درآورد ؟

کسی جواب ما رو نمیده ؟!؟!

سلام...

دوستان میخوام از سایت r* پچ 1.1.2.0 رو بگیرم،

1:نیاز به پچهای قبلی داره؟
2:کار خاصی هم میکنه؟(یعنی افت فریم رو بهتر میکنه؟)
3:کرک سالم واسه این پچ رو بی زحمت بزارید
4:ترینر درست درمون هم اگه هست بزارید

ممنون

دوستان،یه سوال: چرا تو TBOG با همون رزلوشن و همون تنظیمات TBLAD کیفیت بالاتر به نظر می رسه؟
در ضمن اگه لینک دانلود درایور انویدیا 8600gt رو بذارین ممنون می شم...

دوستان،یه سوال: چرا تو TBOG با همون رزلوشن و همون تنظیمات TBLAD کیفیت بالاتر به نظر می رسه؟
در ضمن اگه لینک دانلود درایور انویدیا 8600gt رو بذارین ممنون می شم...

ویندوز XP

http://us.download.nvidia.com/Windows/197.45/197.45_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe

ویندوز 7 و Vista

http://us.download.nvidia.com/Windows/197.45/197.45_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.exe

Version :197.45 WHQL

کسی جواب ما رو نمیده ؟!؟!
خوب هیچ وقت شما نمیتونی ماشین اضافه کنی فقط میتونی ماشینهاشو تغییر بدی ، یعنی یک ماشین که اضافه کردی به جای یک ماشین دیگه میاد که برای این کار یه سری به سایت: http://www.thegtaplace.com بزن ( البته فکر نکنم برای EFLC این مدها وجود داشته باشه )
2: اگه چاقو و ... پیدا نمیکنی یعنی اصلا وجود نداره . 3: بهترین راه پول در آوردن در TLAD شرط بندی مچ انداختنه و در TBOGT مبارزه در رینگه ( به نظر من)

سلام...

دوستان میخوام از سایت r* پچ 1.1.2.0 رو بگیرم،

1:نیاز به پچهای قبلی داره؟
2:کار خاصی هم میکنه؟(یعنی افت فریم رو بهتر میکنه؟)
3:کرک سالم واسه این پچ رو بی زحمت بزارید
4:ترینر درست درمون هم اگه هست بزارید

ممنون

دوستان تا چند صفحه قبل رو خوندم فقط جواب اولمو گرفتم که نیاز به پچهای قبلی نیست اما بقیه رو ندیدم....please help me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or