Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | PC

1270933910.jpg

این بازی همونطور که احتمالا میدونید شامل دو اپیزود The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony از بازی GTA IV در یک پکیج بعنوان Episodes From Liberty بدون نیاز به بازی اصلی است که قبلا بصورت انحصاری برای کنسول Xbox360 ریلیز شده بود و حالا برای PC بعد از یک تاخیر دو هفته ای در تاریخ 13 آپریل (3روز دیگه) عرضه میشود.

Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

• Publisher: Rockstar Games
  • Developer: Rockstar North
  • Genre: Modern Action Adventure
  • Release Date: Apr13, 2010
  • ESRB Rating: Mature

آخرین ویرایش:
من همیشه از مخالفین این بازی بودم و هستم ولی به شخصه معتقدم سری GTA جزو بهترین بازیهای تاریخ هست و لااقل از اینکه بازی واسه پی سی هم عرضه میشه خوشحالم.

ا... اکبر..... 16 گیگ ..... یه سال ترافیکو باید بریزیم به پای این...!
من گرافیک 9500 دارم میتونم روون اجراش کنم ؟ رم 4 و سی پی یو E5300
چرا نتونی بازی کنی من با 3.00Ghz Pentium بازی کردم البته بدون Patch 15-18 Fps میداد !!!
ولی با پچ 20 25 فریم میداد !!!
اگه قبلیه رو جواب میداد اینم میده !!!

ا... اکبر..... 16 گیگ ..... یه سال ترافیکو باید بریزیم به پای این...!
من گرافیک 9500 دارم میتونم روون اجراش کنم ؟ رم 4 و سی پی یو E5300
لطفا اینجا رو مثل اون تاپیک GTA نکنین که گرافیکم اینه سیستمم میکشه یا نه!
سیستم مورد نیاز بازی صفحه ی اول نوشته شده...
حجم بازی اصلی هم دوسال پیش 14 گیگ بود پس خیلی هم عجیب نیست

پچ 1.0.6.0 هم اومده که یه سری تنظیمات جدید گرافیکی - بهبود فریم ریت - رفع باگها + برای کسایی که میخوان اپیزودهای جدید بازی رو بصورت DLC روی بازی اصلیشون نصب کنن لازمه این پچ رو داشته باشن

Code:
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

البته کرک نداره ...
فعلا بدرد نمیخوره

آخرین ویرایش:
بچه ها هم تو سایت بازی و هم تو همین تاپیک گفته شد تو این نسخه که این دو اپیزود وجود دارند نیازی به اصل بازیه GTA IV نیست.
حالا چند تا سوال از بچه ها داشتم :

۱- آیا تو این بازی میشه داستان خود GTA IV رو هم بازی کرد (یعنی داستان نیکو) ؟

۲- آیا این دو اپیزود هیچ ربطی به داستان GTA IV اول ندارند ؟

۳- من چند وقت پیشا که بازیه GTA IV رو بازی کردم ،‌ نسخه تبدیل شده کنسول اون بود ؛ حالا تو سایت بازی نوشته این بازی (یعنی خود GTA IV اول) برای PC نیز عرضه شده ؛ میخواستم بدونم که منظورش همون نسخه تبدیل شده بوده یا نه یک نسخه اصلی Rock Star واسه PC عرضه کرد ؟

یه سوال دوستان :
من بازی GTA IV رو رو سیستم ــم دارم ، وقتی این بازی بیاد میتونم بدون اینکه اون رو پاک کنم و بدون اینکه این رو به صورت DLC بریزم رو اون نصب کنم ، یعنی مثل یک بازی مجزا ، اگه نه چجوری میتونم مثل یک DLC اینو نصب کنم ؟

- آیا تو این بازی میشه داستان خود GTA IV رو هم بازی کرد (یعنی داستان نیکو) ؟
نخیر نمیشه... بازی دوتا داستان و شخصیت اصلی جدا داره
۲- آیا این دو اپیزود هیچ ربطی به داستان GTA IV اول ندارند ؟
ربطی نداره فقط بعضی جاهای داستان (بعضی ماموریتها) با داستان نیکو همزمان میشه که باید جالب باشه
۳- من چند وقت پیشا که بازیه GTA IV رو بازی کردم ،‌ نسخه تبدیل شده کنسول اون بود ؛ حالا تو سایت بازی نوشته این بازی (یعنی خود GTA IV اول) برای PC نیز عرضه شده ؛ میخواستم بدونم که منظورش همون نسخه تبدیل شده بوده یا نه یک نسخه اصلی Rock Star واسه PC عرضه کرد ؟
نسخه ی تبدیل شده دیگه چه صیغه ایه؟!
من بازی GTA IV رو رو سیستم ــم دارم ، وقتی این بازی بیاد میتونم بدون اینکه اون رو پاک کنم و بدون اینکه این رو به صورت DLC بریزم رو اون نصب کنم ، یعنی مثل یک بازی مجزا ، اگه نه چجوری میتونم مثل یک DLC اینو نصب کنم ؟
از اونجایی که بازی (ُStand-alone) و جدا از بازی اصلیه حتما میشه جدا نصب کرد
اتفاقا این سوال یجورایی سوال خود منم هست !!!
دوست عزیز من یادمه که چند وقت پیش GTA IV رو نصب کردم نسخه تبدیل شده کنسول این بازی بود (از منوی آپشن داخل تنظیم کنترل بازی متوجه شدم) حتی یکی دوبار هم که PES رو نصب کردم به این نکته پی بردم.
دیروز هم GOW 2 رو واسه PC خریدم (از سیدخندان) که فروشنده گفت نسخه تبدیل شده هست !

حالا خودمم موندم که اصلا این نسخه ها چی هستند و توسط چه کسانی کانورت میشند ؟
نه عزیز اون تنظیمات آپشن و دسته ی Xbox که توی بعضی بازیها میبینی بخاطر اینه که Lead-platform بازی Xbox 360 هست
یعنی بازی اول بر اساس این کنسول ساخته شده و بعد به بقیه پلتفرمها پورت شده
اون GOW 2 هم چون شما با شبیه ساز PS2 بازی میکنی بهش میگن تبدیل شده!

آخرین ویرایش:
نسخه ی تبدیل شده دیگه چه صیغه ایه؟!

دوست عزیز من یادمه که چند وقت پیش GTA IV رو نصب کردم نسخه تبدیل شده کنسول این بازی بود (از منوی آپشن داخل تنظیم کنترل بازی متوجه شدم) حتی یکی دوبار هم که PES رو نصب کردم به این نکته پی بردم.
دیروز هم GOW 2 رو واسه PC خریدم (از سیدخندان) که فروشنده گفت نسخه تبدیل شده هست !

به احتمال زیاد اینم نسخه پورت شده از 360 هست. البته باید منتظر بود و دید!
درباره PES فک کنم خود کونامی این کارو میکنه اما درباره GOW یه مشت سودجو این وسط میخوان سود ببرن منم اول دیدم کف کردم بعد فهمیدم از این سرکاری هاست خیلی هم بد تبدیل کردن!!! این که چیزی نیست یه شماره از رزیدنت اویل اومده برای Wii اسمش یادم نیست ، اونم تبدیل کردن برای PC ...!!!

دوستان امروز مقایسه نسخه pc و ps3 و xbox 360 این اپیدوس را دیدم واقعا تفاوت نسخه پی سی و کنسول زمین تا اسمونه(نسخه کنسولی در حد پایین ترین تنظیمات و جزئیاته نسخه پی سی هست)اصلا قابل مقایسه نیستند.

http://translate.google.com/transla...-Xbox-360-745087/galerie/1276932/&sl=de&tl=en

توجه توجه

عزیزان تهرانی که این بازی نسخه کامل دستشون رسید در همان روز اول انتشار این بازی در تهران و بتونن برای من ارسال کنن دو تا سریال توپ و جدید بهشون رایگان میدم

(تمام هزینه های ارسال بازی و هزینه بازی با خودم فقط کسی که بتونه در همان روز اول انتشار بازی برای من بفرسته من هم با دو سریال جبران میکنم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or