Grand Theft Auto III هفته‌ی آینده به PSN می‌آید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
gta3_610.jpg

سه شنبه‌ی هفته‌ بعد قادر خواهید بود تا بازی Grand Theft Auto III را از PlayStation Network خریداری نمایید. قیمت این بازی 9.99 دلار در نظر گرفته شده است؛ این ورژن از بازی همان عنوان کلاسیک PlayStation 2 می‌باشد.
در این نسخه شاهد تغییر خاصی مانند دارا بودن Trophy و یا وضوح تصویر high-definition نخواهیم بود.
همچنین طبق اطلاعیه سایت ESRB به زودی شاهد GTA Vice City نیز در Play Station 3 خواهیم بود و فعلا چیزی در مورد انتشار این دو نسخه در پلتفرم های دیگر گفته نشده است.
منبع

من 5 تا ماموریت اولشو رو ps2 بازی کردم!
میخواستم ببینم نقشه بازی نسبت iv چه تغییراتی داشته ( در اصل میخوام ببینم iv چقدر تغییر کرده )
اشخاصی مثل جیمی پگارینو هم تو بازی هستند؟ یا خانوده mcrarey ؟
نسخه های شماره دار GTA هر کدومشون یه مقطع زمانی خاص با دنیا و کاراکتر های خاص خودشون دارن. به خاطر همین کاراکتر های IV در III حضور ندارن.
اما کاراکتر های بازی های III یعنی VC , SA , LCS , VCS ممکنه که در دو بازی یا بیشتر حضور داشته باشن. مثل Donald Love که در III حضور داره با یه دست قطع شده که در Vice City علت از دست دادن دستش مشخص میشه.
حتی شخصیت اصلی GTA III یه حضور کوتاه در SA داره در کنار Catalina که شخصیت منفی GTA III هست.

Liberty Cityـه شماره ی سه خیلی کوچیکتر و کم جزئیات تر از LCـه IV است. در شماره ی سه این شهر از سه بخش تشکیل شده. اما Rockstar تصمیم گرفت که برای نسخه ی چهارم یک نسخه ی کوچک شده از کل نیویورک رو طراحی کنه. به طوری که خیلی از مناطق و بناهای معروف این شهر مثل Central Park یا ساختمان سازمان ملل در اون حضور دارن.

آخرین ویرایش:
با این تامی چه خاطراتی که نداریم :دی دوران جاهلیت گیم بود همش چیت میزدم :دی هنوزم یادمه :دی اسپیرین یکیش بود :دی (لعنتی چیت بازی چندین سال پیش یادم میاد درس دیروز که میخونم یادم میره :(( مغزه دارم ؟)

عزیز برادر زبان روزه و دروغ ؟ اسپرین که مال وایس سیتی بود. نه این ننه مرده ی عدم تکلم ( لال) =))

اي جانم تروفي
بخاطر تروفي هم شده هر جور شده تهيه اش ميكنم:d
گرفتن اكانت از دوستان;;)

دقت کن عزیزم . دقت کن . تروفی نداره . hd هم نیست .

در این نسخه شاهد تغییر خاصی مانند دارا بودن Trophy و یا وضوح تصویر high-definition نخواهیم بود.

من که منتظر وای سیتی هستم یادش بخیر می رفتیم کافی نت بازی می کردیم چه کیفی می داد کاش به جای 3 سن اندرس رو می دادن تا وسوسه بشیم بریم بازی رو بگیریم

یادمه یه نسخه ازین بازی توی توپخونه اومده بود به اسم (شهر گناه 3 ), چه حالی میداد با تانک میوفتادی به جون مردم:d.خدا مارو ببخشه چقدر آدم کشتیم البته یه ذره از state of emergency ولوم کشتارش پایین تر بود.

هیچی سن اندرس که نمیشه.
حتی IV هم به نظرم در سطح اون نبود؛اصلا زمان خودش غولی بود این.

هنوز اون صحنه اولش که سوار اون دوچرخه باید میشدیم یادمه :دی

ملت قبلا GTA ـو واسه 3 تا چیز بازی میکردن:
1-اون کار :دی 2-چیت زدن 3-کشت و کشتار خلاف و .... :دی

یادش بخیر ... حتما می خرم ... یادمه یه مرحله بود ماشین ـه تله بود ... می رفتی سوارش می شدی می ترکیدی

خونه ی اولمون یادش بخیر ... چقدر من سعی می کردم بیشتر از ظرفیت خود گاراژ ماشین توش جا بدم ...
مریضن بدون تروفی دارن منتشر می کنن ؟

تو شهر دومی یه مغازه شیشه ای بود که سقف داشت ... می رفتم اونتو شر به پا می کردم .. سه ستاره که می شد هلیکوپتر میومد منتها چون زیر سقف بودم کاری نمی کرد منم این پلیس های احمق رو می زدم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or