واقعا Top Spin 4 کجا و این کجا !!! EA نتونسته اینبار توی یه بازی ورزشی موفق عمل کنه !
البته شاید بتونه بعد ها برای بازی هایی مثل Top Spin یه رقیب بشه !
فردا تازه میرسه دستم.
دموش رو بازی کردم به نظرم به پای تاپ اسپین نمیرسه ولی برای اینکه سرگرم شیم خوبه.درسال خیلی خیلی کم تنیس میاد که این چون ویمبلدون هم داره عنوان نسبتا خوبی میشه.
من خودم به شخصه top spin رو سرتر میدونم.چون خوراکم بازیه تنیسه.و زیاد بازی میکنم. کریر مود را تا سال 2021 رفتم و با درجه سختی خیلی سخت تو رنکینگ اولم
و گیم پلی دم. Grand slam رو که دیدم .خیلی خوشم نیومد.خیلی ارکیده و یکم تخیلی ولی گیم پلی top spin خیلی واقعی تره ولی تنوع حرکاتش نسبت به Grand slam کمتره
من خودم به شخصه top spin رو سرتر میدونم.چون خوراکم بازیه تنیسه.و زیاد بازی میکنم. کریر مود را تا سال 2021 رفتم و با درجه سختی خیلی سخت تو رنکینگ اولم
و گیم پلی دم. Grand slam رو که دیدم .خیلی خوشم نیومد.خیلی ارکیده و یکم تخیلی ولی گیم پلی top spin خیلی واقعی تره ولی تنوع حرکاتش نسبت به Grand slam کمتره
من هنوز نسخه اصلیشو نگرفتم ولی بعد از یکمی بازی کردن دمو دیدم گیم پلیش خیلی ناقصه. آزادی کامل نداری . یعنی هنوز باید دو سه نسخه دیگه ازش بیاد تا این سری راه بیافته. تنها نکات مثبتش نسبت به TS گرافیک و بازیکنای لیسانس شده شه.
اگه گرافیک اینو با گیم پلی TS بدن بیرون عالی میشه. :d
به به اورین
من هم داشتم به همین فکر میکنم که بیام بنویسم نظرو تو رو دیدم که200 درصد باهات موافقم.خداییش گرافیکش و ااستیل بازیکناش خوبه ولی یکم گیم پلیش تخیلیه.یارو تو 1 ثانیه از اون ور زمین میاد سمت دیگه زمین.ولی سختیش بیشتر شده بود نسبت به ts