Grand Slam Tennis 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
grand-slam.png

GST 2دومین شماره از سری Grand Slam Tennis میباشد که برای اولین بار بصورت HD و بر روی پلتفرم های نسل جدید عرضه خواهد شد. اما قابلیت های بازی :
1. وجود 4 تورنمنت معتبر و اصلی Australian Open, French Open Roland Garros, U.S. Open, Wimbledon.
2. امکان انتخاب یا بازی در برابر بیش از 20 تن از بهترین های تنیس جهان از جمله : Djokovic, Federer, Nadal, Djokovic, Borg, Sharapova, the Williams sisters, John McEnroe.
3. موشن کپچر دقیق نوع ضربه زدن و حرکات بازیکنان.
4. وجود بیش از 25 لحظه تاریخی و قابل بازی Grand Slam.
و ... .
GST 2 در 14 فبریه امسال منتشر خواهد شد.

من تاپیک باز رو پیدا نکردم اگه تکراری بود ببخشید.

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

لینک دمو بازی هم اومده که تو قسمت دانلود دمو ها گذاشتم.
کمی بازیش کردم انصافا گیم پلی بسیار زیبا, روان و طبیعی داشت. فکر کنم بعد از مدت ها یه تنیس درست حسابی عرضه میشه. گیم پلی بازی خیلی وسیع تر از بازیهای مشابه هستش. با اینکه قبل از این Top Spin 4 بهترین شبیه ساز تنیس بود ولی فکر کنم این بتونه جاشو بگیره.
ادیت : صبح رو یه تلویزیون کوچیک بازی میکردم زیاد دقت نکردم الان رفتم رو یه تلویزیون دیگه بازی کردم و یکم وقت گذاشتم. گیم پلیش اونجور که صبح به دیده بودم عالی نیست. خوبه ولی عالی نیست. البته با توجه به شماره اول بودن این خوبه. شاید در نسخه نهایی بهتر باشه. (هنوزم TS4 بهتر از اینه :d). در گیم پلیش رگه هایی از آرکید بودن هم هست و کاملا شبیه ساز نیست. اما از نکات مثبتش اینه که گیم پلیش سرعت خوبی داره. گرافیکشم که خیلی خوبه. مدل بازیکنا خیلی عالی طراحی شده و خیلی بهتر از TS4 هستش. در کل با توجه به اولین شماره نسل جدید بودن بازی و همچنین دمو بودن این خوبه.

آخرین ویرایش:
این بازی از 24 چهار ورزشکار تشکیل شده است:
ATP
Novak Djoković
Rafael Nadal
Andy Murray
Roger Federer
Andy Roddick
Lleyton Hewitt
Jo-Wilfried Tsonga
Kei Nishikori

WTA
Serena Williams
Venus Williams
Maria Sharapova
Ana Ivanovi

ATP Legends
Boris Becker
Björn Borg
Stefan Edberg
Pat Cash
John McEnroe
Pete Sampras
Michael Stich

WTA Legends
Lindsay Davenport
Chris Evert
Justine Henin
Martina Navratilova

من بازی رو دانلود کردم ارزش داره رایتش کنم یا نه؟؟

خب وقتي دو ساعت دانلود كردي چرا رايتش نمي كني ؟:d

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

اون فكر كنم نسخه قبليش بوده.
به هر حال كه براي كينكت نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or