هیچ کدوم gran turismo pspاین همون gran turismo 4mobile هست یا gran turismo 5?
psp go از نظر سخت افزاری فرقی با قبلیا داره؟
اینو از کجا آوردی ..... چه منبعی اعلام کرده د اوایل از 1/3 قدرت PSP استفاده می شده و الان 3/3 از قدرت PSP داره استفاده می شهآقا با اجازه من یه توضیحی بدم این بازی یه بازی خوب هست نه عالی.چون از تمام قدرت psp استفاده کرده و به اینجا رسیده در صورتی که تا پارسال سونی اجازه استفاده بیش از 3/2 قدرت psp رو به هیچ بازی غیر از 2 تا از بازیا نداده بود در صورتی که این بازی الان اجازه استفاده از تمام قدرت psp رو داره.به نظر من شاهکار بازی midnight club 3 بود که در سال 2004-2005 به بازار اومد و اون موقع بازیها اجازه استفاده فقط 3/1 از قدرت psp رو داشتن در صورتی که این midnight با استفاده از همین مقدار یه بازی توپ ساخت اونم زمانی که هنوز بازی ساختن برای psp در مراحل اولیه بود و به قدرت سخت افزاری اون آشنا نبودن
مهدی جان توی کنفرانس اعلام کردن 800 تا ! :biggrin1:
اگه اشتباه نکنم گفت میتونین بعضی ماشینها رو با دوستان خودتون share کنین (چون بدست آوردن حتی نصف این تعداد ماشین هم کار حضرت فیله :biggrin1
این مورد مهمترین نکته است چون توی این بازی برای تمام صلایق اتومبیل رانی و عشق ماشین از انواع مختلف ماشین موجود هست(چون بدست آوردن حتی نصف این تعداد ماشین هم کار حضرت فیله :biggrin1
اینو از کجا آوردی ..... چه منبعی اعلام کرده د اوایل از 1/3 قدرت PSP استفاده می شده و الان 3/3 از قدرت PSP داره استفاده می شه
من فقط می خوام یه منبعی ... یه چیزی ... ؟!!
دوست من الان منبع رو یادم نیست اما تو سایت خود سونی بگردی پیدا میکنی.دوما شما بازی godof war رو cso بکن بعد بریز تو psp میبینی به علت این که فشرده شده وسنگین تر تو بازی در بعضی موارد پرش داره.همچنین resistance سوما شما به گرافیک دسترسی ندارید اما میتونی cpu رو بالا پایین بکنی cpu رو روی 222 بزار میبینی که تو فیلم های god of war پرش داره. اما برای بازیهای قدیمی مثل midnight club 3 وفیفا 2005 و ... تا 2007 بزار رو 166 بازم به راحتی اجرا میشه چهارما در توضیح یکی از فریمور ها بود فکر کنم 3 که در تغییرات این فریمور با قبلی ها نوشته بود که اتوماتیک cpu روی 222 و بالاتر میره که در قبلیها بالاتر از 222 نمیرفته