PlayStation Gran Turismo Sport

• Thread starter Thread starter Red Ѵ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
i1juUYMctT1Wgz-638x269.jpg

نام بازی: Gran Turismo Sport
استدیو سازنده: Polyphony Digital
طراح: Kazunori Yamauchi
ناشر: Sony Computer Entertainment
پلتفرم: PlayStation 4
سبک: Real Driving Simulator

1yhuzjrx8j5xkp3t4vlr.png

• نام بازی، Gran Turismo Sport خواهد بود
  • دارای سه مود، «کمپین»، «اسپورت مود» و در آخر «آرکید مود»
  • در حد یک نسخه اصلی در سری بازی خواهد بود
  • افزایش قابل توجه عناصر بصری و اللخصوص صداگذاری
  • نسخه‌ای که سازنده بازی یعنی «پولیفونی دیجیتال» مدت زمان طولانی بدنبال آن بوده و برای چندین سال آپدیت خواهد شد
  • بتا در فصل بهار برای علاقه مندان بر روی PSN قرار خواهد گرفت
  • بازی در سال 2016 عرضه خواهد شد
  • توجه زیاد به بخش آنلاین
  • پشتیبانی کامل از PSVR یا همان دوربین واقعیت مجازی سونی
  • با استفاده از خودرو های سازنده محبوبتان از آن‌ها حمایت می‌کنید
  • شما در بازی نماینده کشورتان خواهید بود
  • در کنار قهرمانان واقعی مسابقات اتوموبیل رانی، مسابقه خواهید داد
  • قرارداد 100 ساله با FIA Champions

آپدیت:

emolad4pmvv3fk1j9c3b.png

e02or2h76oys8war4vhj.jpg

Alfa Romeo 4C '15
Alfa Romeo 4C Gr.3 (S)
Alfa Romeo Mito N-Series

x79882nmpddl6xs2b3kq.png

Alpine Vision Gran Turismo Gr.1

9wedkxor91t0rsf8fv20.jpg

Audi R18 TDI (Audi Sport Team Joest) '11
Audi R8 LMS (Audi Sport Team WRT) '15
Audi TTS Coupe '15

ksim1ms4ybutacdz7vde.jpg

Aston Martin One-77 '11
Aston Martin V12 Vantage GT3 '12

uucqh43vzz2m9ce7b3lm.png

BMW Z4 GT3 '11
BMW M4 Coupe '14
BMW M4 Coupe '14 Safety Car
7k27ninswprodtxujgdm.png

Chevrolet Corvette Stingray N-Series
Chevrolet Corvette C7 Gr.3

5nqavjnv85b3knvk2c2g.png

zb7mb84xym1g4a5yfhjv.png

Dodge SRT Tomahawk Vision Gran Turismo Gr.1
Dodge Charger SRT Hellcat '15

ute5rcliffydhawfc65o.png

Ferrari LaFerrari '13
Ferrari 458 Italia GT3 '13 (S)

0iv67ephnzp7v263yf2a.png

Ford Mustang GT Premium Fastback '15
Ford Focus ST '15 N Series
Ford Mustang GT Group B Rally Car​

1f06zrs8ad8ozov2qjwj.png

zup6vyiq2jy6bfkr37z5.jpg

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

0hjmpnvbryhr626xdzu3.png

Jaguar F-Type Gr.3

5edwyfbzyz60flvm2cqb.jpg

Lamborghini Veneno '13

grd0xo3vu3ebagtwm214.png

Lexus RC-F
Lexus RC-F Gr.4

5jeh60k9hk2dghn5ikrx.png

Lotus Evora '09

vtg7fme3pinkn5imensk.jpg

Mazda LM55 Vision Gran Turismo
Mazda LM55 Vision Gran Turismo Gr.1
Mazda Roadster S (ND) '15
Mazda Roadster S (ND) '15 Gr.4
Mazda Roadster S (ND) N200

gf1kloy0b5qn5ht0ayjm.png

McLaren 650S GT3 '15

oe5m8e3dtiwyzgl8498f.jpg

Mercedes-Benz SLS AMG GT3 '11 (S)
Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14
Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14 Safety Car

rcka1xkxjp2mkwk1n80r.png

Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Gr.3
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Gr.4
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Group B Rally Car
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition

rgzda6r5nl0xvaoqe1uc.png

Nissan GTR '17
Nissan GT-R Nismo GT3 N24 Schulze Motorsport '13
nrl64r7d0c9h0o7y5t15.png

Peugeot 908 HDi FAP - Team Peugeot Total '10
Peugeot 208 GTi '15
Peugeot Vision Gran Turismo Gr.3

v69n3jzbeo0sqlu3rljn.png

Renault Megane R.S.
Renault Sport R.S.01 GT3

sh77ekl2zkubpp7ynhtx.png

Subaru WRX Gr.3 (S)

jvzymiczxnsuu83vk2wq.png

Toyota TS030 Hybrid '12
Toyota FT-1 Vision Gran Turismo Gr.3

ol1pmnwuj0pgzpe4iwhr.png

Volkswagen GTI Vision Gran Turismo Gr.3 (S)
Volkswagen GTI Vision Gran Turismo Gr.B Rally Car
Volkswagen Golf VII GTI '14

w2wxbbde9r64xenkmaaz.png

** با آمدن اطلاعات رسمی آپدیت می‌شود **

dh0qsa82m7h2n5g1i4ci.png

9uc57hbkczvglq2fu4vm.png

0hc4i2e8622yjfy1bsfo.png

تریلر معرفی بازی:

Gran Turismo Sport

با تشکر از:

احسان عزیز و گل @Kaine

آخرین ویرایش:
احتمال اضافه شدن بخش کریر ، آب و هوای داینامیک ، تخریب پذیری ماشین ها ( حالا چقدر روی پلی استیشن 4 پرو اجرا میشه و چقدر روی پلی استیشن 4 عادی رو نمیدونم و صد در صد که روی پلی استیشن 4 پرو همگی اجرا میشن ولی علامت سوال روی پلی استیشن 4 عادی هستش البته خب کریر که اگه اضافه بشه روی هر دو میاد )

و شاید هم نام بازی تغییر پیدا کنه و نسخه اصلی ای از بازی بشه !!!! واقعا نمیدونم !!! فقط میدونم واقعا دیگه اوضاع مسخره و خنده داری شده ..........

نبود بخش کریر برای این سری حالا میخواد حتی فرعی هم باشه اصلا خوشایند نیست و این رو من قبلا گفته بودم و الان هم میگم و باز هم خواهم گفت !!! ..... خلاف جهت آب شنا کردن اصلا خوب نیست !!! بعضی اوقات یه سری چیزا مثل مهر امضای یه بازی میمونه و کریر عالی جز اصلی ترین نکات سری GT هستش !!! حالا دوستان گرامی که نظرشون صد در صد محترمه هی بیان توجیهات و دلایل خودشون رو بگن !!

نسخه اصلی که رفته باد هوا و معلوم نیست کی میاد و شاید 500 سال دیگه !! بعد اون دسته از طرفدار های سر سخت GT منتظر نسخه فرعی هم که میخوان باشن بعد ببینن ای دل غافل تو این نسخه فرعی هم بخش کریر نیست !!! ......... به نظرتون چه حالی به آدم دست میده ؟؟؟!!!

شما تو همین فروم کلی آدم دیدین که وقتی شنیدن بازی کریر نداره دیگه بیخیال خرید این بازی شدن !!! خود من هم دیگه قصد خریدش رو نداشتم . خب همین چند نفر تو همین فروم رو گسترشش بدین به کل نقاط جهان !!! مشخصه بازی فروش بالایی نمیکنه که هیچی بعدش همون طرفدار های سرسختش رو هم از دست میده .

یه GT باز یکی از اصلی ترین اولویت های اولش همین بخش کریر هستش ! تاکید میکنم یکی از اولین اولویت هاش ( البته من که اصلا خودم رو یه گیمر حرفه ای تو بخش ریسینگ نمیدونم ولی بازی ماشین زیاد بازی میکنم در کل ) یکی از دوست هام که حرفه ای سری GT هستش و وقتی شنید بازی کریر نداره اونم بیخیالش شد که بخرتش !!! ........... به همین راحتی !!!
یکی از استاد بپرسه ببینه بخش کریر اضافه نمیشه حالا بعد تاخییر؟:((

• Like
Reactions: sadegh93
حالا من نمیخوام از یامایوچی دفاع کنم ولی از حق نگذریم تک تک بازیهای سونی تاخیر خوردن.
دلیلشم فک کنم مشخصه رلیز جناب پرو باعث شده بازیها تاخیر بخورن
کلا بخوایم درست به قضیه نگاه کنیم سونی مقصره گرچه یامایوچی هم سابقه خوبی نداره

• Like
Reactions: sadegh93
حالا من نمیخوام از یامایوچی دفاع کنم ولی از حق نگذریم تک تک بازیهای سونی تاخیر خوردن.
دلیلشم فک کنم مشخصه رلیز جناب پرو باعث شده بازیها تاخیر بخورن
کلا بخوایم درست به قضیه نگاه کنیم سونی مقصره گرچه یامایوچی هم سابقه خوبی نداره
آخه اینقدر تاخیر؟

هنوز همونه نه نمایشی از آب و هوا نه دمیج سیستم! فقط یک تغیرات جزئی و ماشین‌های بیشتر!

مرسی از خبر.
فقط یادآوری کنم ما باید ببینیم از یک بازی ریسینگ چی میخوایم؟
آب و هوا ، چرخش شب و روز اصلا و ابدا مهم نیست.
دمیج چه معنی میتونه داشته باشه وقتی شما قرار نیست تماس فیزیکی با ماشینهای دیگه داشته باشید. نبود دمیج تو NFS یا مثلا هورایزن میتونه نکته منفی باشه.
اما تو یک بازی شبه شبیه ساز و... اصلا مهم نیست. اگرم بخوان روش کار کنن بنظرم بیهوده کاریه.
از نظر من تنها نکته منفی که بازی تو این لحظه داره همون مشکل صداگذاری کاملا ضعیف بازی هست، دیگه 100 درصد این انتظار رو دارم که تا 2017 درست بشه.
GTS تو این لحظه از لحاظ گرافیک خوب ، از لحاظ فیزیک قابل قبول هست.
================
من با این اتفاقاتی که پیش اومد دیگه 100 درصد مطمئن شدم که بازی از اول برا 2017 برنامه ریزی شده بود.
این معرفی زودهنگام هم فقط بخاطر ساکت کردن طرفدارها بوده.
اگر غیر این مسئله باشه که واقعا بدبخت تیم پلی استیشن که دوباره با طناب پوسیده اون بزرگوار رفت تو چاه.

جدید بود این؟ :| توی بازی شبیه ساز دمیج مهم نیست؟!!! توی آرکید مهمه؟! :|
به نظر من آره.
چرا فکر میکنیم وقتی میگیم سبک شبیه ساز، تمام عناصر آب، باد،خاک و... تو بازی باید شبیه سازی بشه؟
بازی سبکش شبیه ساز رانندگی هست، نه شبیه ساز طوفان، یا شبیه ساز تصادفات رانندگی.
اصلا وقتی شما تو این سبک ببینی ماشینت داغون شده باید یه بازنگری تو طرز بازیت انجام بدی که دوباره این مسئله رو نبینی.
من واقعا فکر میکنم دمیج فقط و فقط یه درد بازیهای آرکید میخوره.

@m.d.makan
راستش دقیقا نمیدونم این نظرت چطوری شکل گرفته!
کل فلسفه ریسینگ بر این اساس هست که کدوم راننده On the limit رانندگی کنه.هر جایی و با هر شرایطی.هر کسی نمیتونه این مهم رو بدون مشکل انجام بده.
تصادف بخش جدانشدنی مسابقات هست.

به نظر من آره.
چرا فکر میکنیم وقتی میگیم سبک شبیه ساز، تمام عناصر آب، باد،خاک و... تو بازی باید شبیه سازی بشه؟
بازی سبکش شبیه ساز رانندگی هست، نه شبیه ساز طوفان، یا شبیه ساز تصادفات رانندگی.
اصلا وقتی شما تو این سبک ببینی ماشینت داغون شده باید یه بازنگری تو طرز بازیت انجام بدی که دوباره این مسئله رو نبینی.
من واقعا فکر میکنم دمیج فقط و فقط یه درد بازیهای آرکید میخوره.
تو بازی ارکید به چه دردت میخوره اونوقت؟ تو بازیه شبیه سازه که باید شبیه سازی صورت بگیره تا بازیکن مجبور باشه درست رانندگی کنه. الان تایرها گرم نشه و از بین نره. بدنه ماشین هیچیش نشه. هیچی دیگه قشنگ بکوبیم به در و دیوار و حالش رو ببیرم. اونوقت توی NFS با 200 تا بخوریم تو دیوار ماشینمون خراب بشه بمونیم وسط خیابون :| :دی

آب و هوا هم که مهم نیست و تاثیرش روی رانندگی هم مهم نیست در نتیجه. اصلا میشه بپرسم چرا به بازی میگیم شبیه ساز؟ :دی

کلا از این طرز تفکر دارم شاخ در میارم :دی

@m.d.makan

ماکان جان این نظر و سلیقه شخصی شماست ( منم سلیقه ام مثل تو هستش :D ) اما شاید کسایی مثل همین بالایی ها فقط فیزیک خوب به سلیقه شون خوش نیاد و بخوان یک تجربه مسابقه واقعی داشته باشن و شرایط طبق نوشته هاشون باشه :D پس به نظر من وجود دمیج و ... ضروریه!

تو بازی ارکید به چه دردت میخوره اونوقت؟ تو بازیه شبیه سازه که باید شبیه سازی صورت بگیره تا بازیکن مجبور باشه درست رانندگی کنه.
خب چون تو بازی آرکید هست که شما تو تمام مدت تصادف میبینی.
اشتباه این هست که بخوای تو این سبک تصادف ببینی، چون بازی فلسفش اینه که شما نباید تصادف کنی.
این یه مسئله. از طرف دیگه هم بازی خودش به علت شرایط شبیه سازی شده رانندگی خودش به اندازه کافی چالش برانگیز هست، شما با یک دنده اشتباه عوض کردن به راحتی از پیست خارج مبشی. از پیست که خارج بشی خواه نا خواه جریمه شدی. حالا واقعا مهمه که بعد اینکه خوردی تو دیوار کاپوت ماشینت از چهار جهت له بشه؟
الان تایرها گرم نشه و از بین نره. بدنه ماشین هیچیش نشه. هیچی دیگه قشنگ بکوبیم به در و دیوار و حالش رو ببیرم. اونوقت توی NFS با 200 تا بخوریم تو دیوار ماشینمون خراب بشه بمونیم وسط خیابون :| :D
بهترین نوع بازی که این عامل میتونه توش مهم باشه، همون آرکیدها هستن که شما میخوای با 300 تا دریفت بزنی سر پیچ.
منظور من از دمیج ، دمیج مکانیکی هست، یعنی همون صدمه ای که بعد تصادف ماشین میبینه. خوردگی لاستیک و این مسائل بحثش جداست.
من این مدل دمیجی که تو AC هست رو میپسندم، یعنی شما با تصادف ماشینت خراب میشه ولی جلوه ظاهری ماشینت همونه.
حالا چرا میگم این مورد خوبه؟
چون میدونم شبیه سازی این بخش چقدر نیاز به منابع داره. به شدت محاسبات بالائی میخواد ، اون هم فقط برای یک ماشین.
حالا بستش بده به یک مسابقه 32-16 نفره، چه سیستمی میخواد این مورد رو هندل کنه؟
حالا تو یک بازی که قرار هست شما توش تصادف نبینی، جونمردانه رانندگی کنی، نخلف نکنی، بهتر نیست که این منابع برای مسائل مهمتری مثل خود فیزیک بازی، صداگذاری و... خرج بشه؟
برای همین میگم کاملا بیهودست این عامل.
@m.d.makan
ماکان جان این نظر و سلیقه شخصی شماست ( منم سلیقه ام مثل تو هستش :D ) اما شاید کسایی مثل همین بالایی ها فقط فیزیک خوب به سلیقه شون خوش نیاد و بخوان یک تجربه مسابقه واقعی داشته باشن و شرایط طبق نوشته هاشون باشه :D پس به نظر من وجود دمیج و ... ضروریه!
خب منم که تو جای جای صحبتم گفتم به نظر من , من فکر می کنم و...:D

• Like
Reactions: Eazy-E
بهترین نوع بازی که این عامل میتونه توش مهم باشه، همون آرکیدها هستن که شما میخوای با 300 تا دریفت بزنی سر پیچ.
منظور من از دمیج ، دمیج مکانیکی هست، یعنی همون صدمه ای که بعد تصادف ماشین میبینه. خوردگی لاستیک و این مسائل بحثش جداست.
من این مدل دمیجی که تو AC هست رو میپسندم، یعنی شما با تصادف ماشینت خراب میشه ولی جلوه ظاهری ماشینت همونه.
حالا چرا میگم این مورد خوبه؟
چون میدونم شبیه سازی این بخش چقدر نیاز به منابع داره. به شدت محاسبات بالائی میخواد ، اون هم فقط برای یک ماشین.
حالا بستش بده به یک مسابقه 32-16 نفره، چه سیستمی میخواد این مورد رو هندل کنه؟
حالا تو یک بازی که قرار هست شما توش تصادف نبینی، جونمردانه رانندگی کنی، نخلف نکنی، بهتر نیست که این منابع برای مسائل مهمتری مثل خود فیزیک بازی، صداگذاری و... خرج بشه؟
برای همین میگم کاملا بیهودست این عامل.
خب الان به قول خودت این دمیج مکانیکی تو GTS هست؟ پلیفونی حتی انقدر حوصله نداشت که دمیج ظاهری ( بعید بدونم خیلی زیاد کار بخواد D: ) رو حداقل توی نمایش های بازی بذاره! هرچند من از این بازی انتظار شبیه سازی AC رو ندارم اما واقعا این استودیو این چندسال چیکار میکرد؟ ما حتی هنوز اون صداگذاری رو که انتظارشو داریم ندیدم! ولی امیدوارم این تاخیر این ویژگی هایی که میخواستیم و نبود رو به بازی کنه! :D

خب الان به قول خودت این دمیج مکانیکی تو GTS هست؟ پلیفونی حتی انقدر حوصله نداشت که دمیج ظاهری ( بعید بدونم خیلی زیاد کار بخواد D: ) رو حداقل توی نمایش های بازی بذاره!
خب وقتی مهمتر از اون، صداگذاری بازی کلا داغون هست، انتظار دمیج دیگه خیلی زیاده.:D
با توجه به سبک بازی که آنلاین هست واینکه لول شما با حداقل تصادفها رابطه عکس داره، بعنی تصادف کمتر میتونه منجر به لول و پوینت بالاتر بشه و در نتیجه با راننده های بهتری تو مچ میکینگ بیافتی، دیگه بود و نبود دمیج اصلا احساس نمیشه.
شما خودت کاملا به این سمت میری که اصلا تصادف نکنی.
حالا این المان که قرار هست کم دیده بشه و به اون صورت تو بازیه وجود نداشته باشه، همون بهتر که نباشه و این سی پی یو و رمو... محدود برای شبیه سازی بهتر رفتار ماشینها و... هزینه بشه. حالا اینکه P.D چقدر میخواد یا اصلا میتونه که اینطور عمل کنه بحثش جداست.
===========
بازم میگم بازی کلا قرار بود 2017 ریلیز بشه، فقط من و شمارو فیلممون کردن.کلا از اول نسل سونی و مایکرو با 4-3 تا بازی مارو کشوندن به اینجا که کنسول جدید بدن.
از اینور سونی هم از دوران طلائی PS2 فقط میخواد مقدار فروش کنسول رو تدائی کنه، بازی و نرم افزار کلا تعطیل.
هی خدا یعنی حالا که GTS تاخیر خورده، انتظار ریمستر GT6 خیلی بی ربطه؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or